Diyarbakır Haberleri
SON DAKİKA

Diyarbakır Haberleri

“NARKOGÜÇ” OPERASYONUNDA BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır Ve Erzincan’da düzenlenen “NARKOGÜÇ” operasyonlarında çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi… 16 şüpheli şahıs yakalandı.

Psikososyal Destek Programları Devam Ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olmak üzere Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana, Osmaniye, Adıyaman illerinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve birçok ilimizde de hissedilen deprem sonrasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Psikososyal Destek Hizmetleri başlatıldı.

Balıkesir’den Deprem Bölgesine Gönül Köprüsü

Balıkesirli vatandaşlar deprem bölgesine gönül köprüsü kurdu. Vatandaşların belediyeye ulaştırdığı yardım malzemelerini taşıyan toplam 16 TIR ve onlarca teknik malzeme deprem bölgesinin çeşitli noktalarına ulaşmak üzere.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

FUTBOLU İHANETE MALZEME YAPANLAR

Başkan Arslan Mumcu, Okkan ve Cem’i andı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 24 Ocak 1993'te hain bir suikast sonucu katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, 24 Ocak 2001’de hain bir terör saldırısında şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 24 Ocak 2007’de vefat eden Dışişleri eski Bakanı İsmail Cem'in ölüm yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.