Dünya Şampiyonası Haberleri
SON DAKİKA

Dünya Şampiyonası Haberleri

Dünya İkincisi Özüm, Balıkesir'i Gururlandırdı

Ercan Kıvrak İlkokulu öğrencisi Özüm Özgül, Bursa'da düzenlenen 4. Alpagut Turan Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası'nda 2'nci olarak Balıkesir'i gururlandırdı.

Dünya İkincisi BAÜN'lü Sporcudan Rektör Oğurlu'ya Ziyaret

Portekiz'de gerçekleştirilen Büyükler Wako Kickboks Dünya Şampiyonasında 60 kg. K-1 branşında Dünya İkincisi olan Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serdar Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Robotik Türkiye Şampiyonası'ndan Dünya Şampiyonası'na Giden Başarı Yolculuğu

Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu Robotik Kulubü öğrencileri algoritmik düşünme ve teknolojik okuryazarlık becerilerini geliştirmek üzere tasarladıkları robotik alanındaki projelerinin sunumunu gerçekleştirmek üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

Balıkesir Harb-İş Dünya Şampiyonası’na Damga Vurdu

Harb-İşsporlu sporcular Bursa’da düzenlenen 3. Dünya Alpagut Şampiyonası’nda Genel Klasman Şampiyonu olan Türk Milli Takımın başarısında önemli pay sahibi olarak sergiledikleri performans ve elde ettikleri derecelerle şampiyonaya damga vurdu.

Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım Seçmeleri Balıkesir’de

Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçme müsabakaları Balıkesir'de bugün Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda başladı. 30 Ağustos- 4 Eylül tarihlerinde arasında turnuvalar devam edecek.

Başkan Morali

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Balıkesirli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, İslam Oyunları ve Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Milli Takım’ın Niğde Demirkazık’taki kampında çalışmalarına devam ediyor. Ay-yıldızlıların kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, sporculara moral verdi.

U23 Genç Milli Takımın Balıkesir Kampı Sona Erdi

Tekerlekli Sandalye Basketbol U23 Genç Erkekler Milli Takımı, Gençler Dünya Şampiyonası öncesi ilk kampını Balıkesir'in ev sahipliğinde gerçekleştirdi.