Edremit Kitap Fuarı Haberleri
SON DAKİKA

Edremit Kitap Fuarı Haberleri

6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos’ta Başlıyor

Edremit Kitap Fuarı’nın altıncısı bu yıl 14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Ölmez Ağacın Gölgesinde Kitap” sloganı ile yapılacak 6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 19:00’da Edremit Altınkum Belediye Tesisleri’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak ve 7gün sürecek. Yazar Ayşe Kulin’in onur konuğu olduğu fuara 300’e yakın konuk ve 60 yayınevi katılacak.

Edremit Kitap Fuarı’nda 3. Gün de Geride Kaldı

Büyük ilgi gören 5. Edremit Kitap Fuarı’nın üçüncü günü de sona erdi. Fuarın üçüncü gününde Edremit’te tarım ve zeytincilik konuşuldu, Şükrü Tunar ve Neşet Ertaş anıldı. Nasuh Mahruki, İnci Aral, Elfin Tataroğlu, Sinan Yağmur söyleşilerinden sonra Erdal Şahin muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

5. Edremit Kitap Fuarı’nda iki gün geride kaldı

13 Ağustos’ta başlayan 5. Edremit Kitap Fuarı’nda ikinci gün geride kaldı. Fuarın ikinci gününde de binlerce kişi kitap fuarlarını ziyaret etti, ilgiyle söyleşileri takip etti ve sevdiği yazarların imzalı kitaplarını satın aldı.

5. Edremit Kitap Fuarı Cumartesi Başlıyor

Bu yıl beşincisi düzenlenen Edremit Kitap Fuarı 13 Ağustos Cumartesi günü kapılarını kitapseverlere açıyor.

Başkan Arslan’dan Liderlere Kitap Fuarı Daveti

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkent Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 6’lı masanın genel başkanlarını ziyaret ederek 13-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek olan 5. Edremit Kitap Fuarı’na davet etti.

5. Edremit Kitap Fuarı 13 Ağustos’ta Başlıyor!

Edremit ve çevresinde geleneksel hale gelen Edremit Kitap Fuarı’nın beşincisi bu yıl 13-21 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor. “Ölmez Ağacın Gölgesinde Kitap” sloganı ile yapılacak 5. Edremit Kitap Fuarı 13 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 19:00’da Edremit Altınkum Belediye Tesisleri’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak ve 9 gün sürecek. Fuara 200’e yakın konuk ve 60 yayınevi katılacak.

5. Edremit Kitap Fuarı13-21 Ağustos 2022’de Yapılacak 

Bu yıl Ağustos ayında 5.si düzenlenecek olan Edremit Kitap Fuarı için hazırlıklar başladı. Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, 5. Edremit Kitap Fuarı’nın 13-21 Ağustos 2022’de yapılacağını açıkladı