Ekip Haberleri
SON DAKİKA

Ekip Haberleri

Can Dostlarımızı Yalnız Bırakmadık

Balıkesir jandarma ekipleri, sokak hayvanları için mama dağıttı

Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Bandırma ilçesinde, S.K. isimli vatandaşın park ettiği motosikleti çalındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan kamera çalışmaları sonucunda şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerin motosikleti Bursa'ya götürüp sattığı ortaya çıktı. B.K tutuklanırken, K.B yakalandı.

Motor Arızası Nedeniyle Sürüklenen Göçmenler Kurtarıldı

Ayvalık ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken motorları arızalanarak denizde sürüklenmeye başlayan 36 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Evde Esrar Yetiştiren Şahıs Gözaltına Alındı

Erdek ilçesinde yapılan operasyon sonucu evinde esrar yetiştirdiği tespit edilen bir şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda bahçede gizlenmiş vaziyette 50 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında soruşturma devam ediyor.

Altıeylül'de Parklara Bahar Bakımı

İlkbaharın gelmesiyle vatandaşların daha güzel bir ortamda çocuklarıyla birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına hız verdi.

Aranan suçlular yakalandı

Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin huzur ve güvenliği sağlamak adına gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla aranan suçluları yakalayarak adalet önüne çıkardı. Operasyonlar sonucunda hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti ve diğer suçlardan aranan pek çok kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar cezaevine teslim edildi ve aranan diğer şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Balıkesir'de Kaybolan Ekonomistin Kemik ve Kıyafet Parçaları Bulundu

Balıkesir Valiliği, Gönen ilçesinde bir yıl önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kıyafet parçaları ve kemik parçalarının bulunduğu bölgenin inceleme altına alındığını duyurdu. Armutlu Mahallesi'nde bulunan malzeme ve kemik parçaları, Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Olay Yeri İnceleme timleri ve jandarma ekipleri tarafından inceleniyor.

Edremit'te çıkan silahlı kavgada 3 şüpheli tutuklandı

Edremit ilçesinde çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İbrahimce Mahallesi'nde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Polis ekipleri, olaya karışan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda 1 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Ayvalık'ta 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı

Ayvalık ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 29 düzensiz göçmen ve 2 organizatör yakalandı. Ayvalık ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 organizatör hakkında adli ve idari işlem başlatılırken, bir otomobile de el konuldu.

Afganistan uyruklu göçmen kaçakçısı yakalandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kıyı bölgelerinde yaptıkları çalışmalar sonucunda Avrupa ülkelerine illegal yollardan geçiş yapmak için hazırlık yapan 7 Afganistan uyruklu düzensiz göçmeni ve bir organizatörü yakaladı.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Jandarma Ekipleri Okul Çevresinde Arama Kaydı Bulunan 14 Şahsı Yakaladı

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın talimatıyla, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ve şehitliklerde temizlik ve bakım onarım çalışmaları hızlandırıldı. Ekipler, mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemelerini tamamlayarak, bayram ziyaretleri için hazır hale getiriyorlar.

Evden ziynet eşyası çalan usta yakalandı

Balıkesir'in Levent Mahallesi'nde bir evde tadilat yapan 30 yaşındaki usta, ev sahibinin değerli hasır burma bileziğini çalarak kuyumcuda sattı. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli tutuklandı.

Fuhuş Yapılan Masaj Salonuna Operasyon

Bandırma ilçesinde emniyet ekipleri, Hacı Yusuf Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda fuhuş yapanlar suçüstü yakalandı ve uyuşturucu ile suç geliri olarak değerlendirilen para ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi ve masaj salonu 90 gün süreyle kapatıldı.

60 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri, yasa dışı yollarla Midilli Adası'na gitmeye çalışan 60 düzensiz göçmeni yakaladı. Göçmenler, insani yardımların ardından İl Göç İdaresine gönderildi.

Balıkesir JASAT Ekipleri Dolandırıcılara Göz Açtırmadı!

Dolandırıcılar her geçen gün yeni bir yöntem geliştiriyor. Bu defa da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp yaşlı bir kadını dolandırdılar. JASAT dolandırıcıları titiz bir takiple ele geçirdi.

Koyun satışıyla vatandaşları dolandırdı

Burhaniye’de ileri tarihli EFT işlemi yaparak vatandaşlardan koyun satın alan dolandırıcılar, satın alma işlemi bitince EFT'yi iptal ederek kayıplara karıştı. Jandarma ekipleri, dolandırıcıları yakaladı.

“Bu ekiple BALOSB’ ye yatırımları getirdik. Sırada Altıeylül var.”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ ın da katıldığı 2. Gündoğan Mitingi’nde Altıeylüllü seçmenlere seslendi. Eray,” BALOSB’ ye yatırımları getiren ekip burada. 1 Nisan’dan sonra da aynı şekilde güç birliği ile Altıeylül’ ü müreffeh bir ilçe yapacağız.” dedi.

Balıkesir'de yapılan uygulamalarda 18 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli gözaltına alındı. Uygulamalarda, 3 tüfek, 8 kartuş, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 31 adet kenevir tohumu, 6,79 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

40 düzensiz göçmen kurtarıldı

Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Midilli Adası'na gitmek isterken Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 40 düzensiz göçmen kurtarıldı. Sahil Güvenlik ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek 27'si çocuk olan göçmenleri kurtardı. Kurtarılan göçmenler, insani yardımların ardından İl Göç İdaresine gönderildi.

BALIKESİR’İN SUYU; SAĞLIKLI, TEMİZ, GÜVENLİ VE KALİTELİ

Halk sağlığını her daim ön planda tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonu doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren BASKİ ekipleri, 7/24 çalışarak şehrin dört bir yanına; sağlıklı, temiz, güvenli ve kaliteli içme suyu ulaştırıyor. Vatandaşlar da gönül rahatlarıyla musluktan akan suyu hem içiyor, hem de yemeklerinde kullanıyor.

Jandarma Ekipleri 38 Hükümlüyü Yakaladı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, suç oranının azaltılması ve suçluların yakalanması amacıyla gerçekleştirdiği asayiş uygulamalarında hapis cezası bulunan 38 şahsı yakaladı.

Balıkesir'de 2,5 kilo esrar ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bavul içine gizlenmiş 2 kilo 510 gram esrar ele geçirildi.

ALKIŞLAR JANDARMAYA

Balıkesir'de İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kış mevsiminde yiyecek bulmakta zorluk çeken sahipsiz hayvanları beslemek için kuru mama ve su bıraktı. Toplamda 2 bin 269 hayvan beslenirken, vatandaşlara da sahipsiz hayvanlara kötü muamelelere karşı bilgilendirme yapıldı. Balıkesir Valiliği, besleme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

34 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yasa dışı yollarla Midilli Adası'na gitmeye çalışan 34 düzensiz göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler, insani yardımların ardından İl Göç İdaresine gönderildi.

Balıkesir, sivrisineksiz bir yaz geçirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, haşereyle mücadele işlemlerine 12 ay boyunca devam ediyor. Sivrisineksiz bir yaz geçirmek amacıyla larva kaynaklarını tespit ederek anında müdahale eden Büyükşehir ekipleri; hem havadan hem de karadan haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir, sivrisineksiz bir yaz geçirecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, haşereyle mücadele işlemlerine 12 ay boyunca devam ediyor. Sivrisineksiz bir yaz geçirmek amacıyla larva kaynaklarını tespit ederek anında müdahale eden Büyükşehir ekipleri; hem havadan hem de karadan haşereyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Otobanda Kaza ; 1 KİŞİ ÖLDÜ 52 KOYUN TELEF OLDU

İzmir-İstanbul otobanı Kurudere mevkiinde iki kamyonun karıştığı bir kaza meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti. Yaralı iki kişi sağlık ekiplerine teslim edildi. Kamyonda yüklü olarak bulunan 100 küçükbaş (koyun)hayvandan 52 tanesi telef oldu. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Balıkesir'de kumar operasyonu: 3 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri, kumar oynattığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynatan 3 şahıs ve oynayan 5 şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri, operasyon sırasında kumar oyunu için kullanılan malzemelere ve elde edilen paraya el koydu. Kumar oynatan şahıslar hakkında adli işlem gerçekleştirilirken, kumar oynayan şahıslara para cezası kesildi. İşletme ise 30 gün süreyle faaliyetinden men edildi.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Susurluk’ta polis ekipleri bir eve düzenledikleri baskında ruhsatsız birçok silah ele geçirdi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.