Fırıntaş Haberleri
SON DAKİKA

Fırıntaş Haberleri

Çamlık’a Mini10 ve BALMEK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hilal Minareli Şehitler Camisiyle, konser alanlarıyla, yeni nesil Millet Kütüphanesiyle, DGM’iyle, Fırıntaş’ıyla, Balbucks’ıyla Atatürk’ün şehri selamladığı Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde 35 atölyeli BALMEK’i ve Balıkesir’in tarihi izlerini taşıyan Mini10’u kazandırıyor. Hizmetler; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’nın katılımıyla 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de açılacak.

Fırıntaş en çok vergi ödeyen 5’inci şirket

Son 5 yıldır Başkan Yücel Yılmaz’ın yönettiği Fırıntaş AŞ, bünyesine kattığı birçok yeni hizmet ve işletmeyle çağ atlayarak Balıkesir’de en çok vergi ödeyen 5’inci şirket oldu.

Çamlıkta Araç Devrildi; Kadın Sürücü Yaralandı

Balıkesir merkezde bulunan Çamlık'ta saat 17.00 sularında bir araç devrildi. Fırıntaş Kafe önünde yokuş aşağı giderken, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve fren yerine gaza basmasıyla 10 AKT 251 plakalı araç devrilerek ters döndü. Araçta bulunan 3 kadından arkada oturan 2'si hafif yaralı olarak dışarıya çıkarıldı. İhbar üzerine kaza mahalline gelen 112 görevlileri yaralı sürücü kadının ilk muayenesini yaparak hastaneye sevk etti. Haber-Fotoğraf: İrfan Bilgen

FIRINTAŞ KAMPÜS KAFE YİNE ÖĞRENCİLERİN YANINDA

‘Mayasında sağlık var’, ‘Daha fazla özen, Fırıntaş’ta standarttır’ sloganlarıyla Balıkesir’in birçok noktasında hizmet veren Fırıntaş, Kampüs Kafeleriyle üniversite öğrencilerinin bu yıl da yanında.

Fırıntaş Kafe, Koca Seyit Havalimanı’nda Açıldı

Fırıntaş’ın; kaliteli, güler yüzlü hizmeti ve uygun fiyatı, Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’nda vatandaşlar ile buluştu. Fırıntaş Kafe, uygun fiyat politikası ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

350 gramlık Fırıntaş Kare Pide 5 lira

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 350 gramlık Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatını 5 Lira olarak belirledi. Vatandaşlar, Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesine Fırıntaş büfelerinden ulaşabilecek.

Her Geçen Gün Fırıntaş Büfelerinin Sayısı Artıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, il genelinde 2022 yılında 49 olan büfe sayısını 56’e yükseltti. Fırıntaş büfeler sayesinde, Balıkesirliler sağlıklı ve el değmeden üretilen ekmeklerden daha çok yararlanıyor.

Fırıntaş Körfez Kafe Restoran Hizmete Girdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş, Kazdağları’nın eteğinde Güre Avcılar Bölgesi’ndeki eski zeytin depolama binasını baştan aşağıya restore ederek Fırıntaş Körfez Kafe Restoran olarak yeniden hizmete açtı.

Fırıntaş’ta 3 Vardiya 24 Saat Üretim

Türkiye’nin en uygun fiyatlı pidesini Ramazan sofralarına ulaştıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Fırıntaş, üretime ara vermeden 24 saat çalışarak gelen yoğun talebe yetişiyor. Vatandaşlar, 73 satış noktasından pidelere ulaşıyor.

Fırıntaş Ramazan Pidesinin Fiyatı Belli Oldu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, günlük ortalama 50 bin adet üretilecek olan 300 gramlık Kare Ramazan Pidesi’nin fiyatını 2,5 Lira olarak belirledi.