Fuar Haberleri
SON DAKİKA

Fuar Haberleri

Başkan Akın’dan, gençlere müjde

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Bilgi Teknolojileri Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Wowofest-Öğrenci İşi Kariyer Fuarı’ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın katılımıyla açıldı. Fuarda gençlere seslenen Başkan Ahmet Akın, şehrin belirli noktalarında ‘İstihdam Ofisi’ açacaklarının müjdesini verdi.

BAŞKAN AKIN’DAN, GENÇLERE MÜJDE

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Bilgi Teknolojileri Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Wowofest-Öğrenci İşi Kariyer Fuarı’ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın katılımıyla açıldı. Fuarda gençlere seslenen Başkan Ahmet Akın, şehrin belirli noktalarında ‘İstihdam Ofisi’ açacaklarının müjdesini verdi.

EMITT’İN GÖZDESİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda damgasını vurdu. Başkan Yücel Yılmaz’ın da katıldığı fuarda Balıkesir standı, büyük ilgi gördü.

Yılbaşı hediyeleri ‘El Emeği Ürünler Fuarı’ndan

Girişimci kadınlar, Büyükşehir’in ‘El Emeği Ürünler Fuarı’nda buluştu

“El Emeğiyle Yaratılan Gelecek”

El Emeği Ürünler Fuarı: İncelik ve yaratıcılığın pazar buluşması

İş Arayanlar; Bu Fuarı Kaçırmayın

İş arayan ve işverenleri buluşturacak Balıkesir İstihdam Fuarının (BAİF08) Ekim ayı İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunda 20-21 Kasım tarihlerinde yapılmasına karar verildiği ve fuarın 20 Kasım saat 11.00’ de Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde “Burada İş Var” mottosuyla sekizincisinin açılacağı bildirildi. 

 Edremit ve Havran’dan ortak tanıtım

Edremit Belediyesi, Edremit Ticaret Odası, Ticaret Borsası ve Havran Belediyesi iş birliği halinde Antalya’da gerçekleştirilen "YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı"nda bölgeyi ve bölgenin yöresel ürünlerini tanıtıyor.

6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos’ta Başlıyor

Edremit Kitap Fuarı’nın altıncısı bu yıl 14-20 Ağustos tarihleri arasında yapılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da “Ölmez Ağacın Gölgesinde Kitap” sloganı ile yapılacak 6. Edremit Kitap Fuarı 14 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 19:00’da Edremit Altınkum Belediye Tesisleri’nde yapılacak açılış töreni ile başlayacak ve 7gün sürecek. Yazar Ayşe Kulin’in onur konuğu olduğu fuara 300’e yakın konuk ve 60 yayınevi katılacak.

Burhaniye Kitap Fuarı Kapanış Töreni İle Sonlandı

Açılışında Türkan Şoray'ı ağırlayan, Onur Konuğu Ahmet Ümit olan Burhaniye 4. Kitap Fuarı 5 günlük dolu dolu programının ardından görkemli kapanış ile kapılarını kapattı.

BURHANİYE 4. KİTAP FUARININ AÇILIŞI TÜRKAN ŞORAY İLE YAPILDI.

BİN YILLIK TARİHTEN, BİN YILLIK KİTABA’ TEMASIYLA DÜZENLENEN BURHANİYE KİTAP FUARININ DÖRDÜNCÜSÜ BUGÜN TÜRK SİNEMASININ SULTANI TÜRKAN ŞORAY’IN KATILIMI İLE ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI. HER KİTAP YENİ BİR DÜNYADIR, SEVDİĞİM YAZARLARI BURADA BİR ARADA GÖRMEKTEN BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM.KİTAP FUARLARI BULUNDUĞU YERİN KÜLTÜR VE SANATINA BÜYÜK HİZMET EDİYOR.’DEDİ.

BURHANİYE KİTAP FUARI 19 TEMMUZ'DA BAŞLIYOR

BURHANİYE KİTAP FUARI

BALIKESİR MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM FUARI

Serginin açılışına Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın yanı sıra Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Ali Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

Altıeylül Belediyesi’nden Gençlik Şöleni

Altıeylül Belediyesi 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında düzenlemiş olduğu 3. Kitap Fuarı’nın ardından 5-6 Haziran tarihleri arasında Gençlik Şöleni düzenlendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde yapılan etkinliklere 7’den 70’e herkes bir araya gelerek güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı Dolu Dolu Geçti

3. Altıeylül Kitap Fuarı 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında 75. Yıl Parkı’nda birbirinden değerli yazarlar ve yüzbinlerce kitap kitapseverlerin beğenesini topladı.

3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda ‘Tarihte Yolculuğa Çıktık’

3. Altıeylül Kitap Fuarı’nda ‘Tarihte Yolculuğa Çıktık’ Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Pelin Çift moteratörlüğünde Prof. Dr. Tufan Gündüz ‘Tarih Bizi Çağırıyor’ konulu söyleşi ile sevenleriyle tarihte yolculuğa çıktı!

3. Altıeylül Kitap Fuarı Devam Ediyor

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarı büyük ilgi görmeye devam ediyor. Vali Hasan Şıldak, Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 3.ncü Altıeylül Kitap Fuarını ziyaret etti. Yayınevlerinin stantlarını gezerek kitap fuarı ile ilgili memnuniyet, öneri ve istekleri konularında görüşler alan Vali Şıldak, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’ya yapılan bu organizasyondan dolayı ve Yayınevlerinin kitap fuarına katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Türkiye Yüzyılına Mühür Vuracağız

Altıeylül Belediyesinin, 3. Kitap Fuarı’nda sahne alan Müzisyen Yücel Arzen ve Orkestrası konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hasan Can Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde dinleyiciler Yücel Arzen'in bestelediği eserler ile unutulmaz bir müzik gecesi yaşadılar.

Bayrakçı 2. Tur Anket Sonuçlarını Altıeylül’de Açıkladı

3. Altıeylül Kitap Fuarı geçtiğimiz gün kapılarını açtı. İlk gün Güvenlik Politikaları Uzmanı ve Yazar Mete Yarar kitap fuarında okurlarıyla bulup kitaplarını imzaladı. Akşam saat 21:00’de de SONAR Araştırma Şirketi Kurucusu Hakan Bayrakçı ve Mete Yarar sevenleri ile Avlu ve Kongre Merkezi’nde bir araya geldi.

3. ALTIEYLÜL KİTAP FUARI AÇILDI

Altıeylül Belediyesi tarafından düzenlenen 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı, il protokolünün de katılımlarıyla 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başladı. Bu yıl 3’üncü düzenlenen Altıeylül Kitap Fuar’ı 75’inci Yıl Parkı’nda düzenlenen açılış töreniyle başlayarak kitapseverler ile buluştu ve 26 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında da hafta içi saat 09.00 ile 20.00’de, hafta sonu da saat 10:00 ile 20:00’de Altıeylüllülerin ve Balıkesirlilerin hizmetinde olacak. 26 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arası kitapseverleri ağırlayacak olan 3’üncü Altıeylül Kitap Fuarı bir birinden değerli yazarların, seçkin yayın evlerinin ve on binlerce kitabın yer alacağı 75’inci Yıl Parkı’nda yedisinden yetmişine herkese hitap ederek 10 gün boyunca vatandaşlara hizmet verecek.

3. Altıeylül Kitap Fuarı kapılarını açıyor

Altıeylül Belediyesi’nin 3’üncüsünü düzenlediği Kitap Fuarı, 26 Mayıs 4 Haziran tarihleri arasında Altıeylül 75. Yıl Parkı’nda kitapseverleri ağırlayacak. Panel, söyleşi ve imza günleriyle birçok yazar, fuar boyunca okurlarıyla buluşacak. 

ALTIEYLÜL KİTAP FUARI

Altıeylül Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 3. Kitap Fuarı 26 Mayıs-4 Haziran 2023 tarihleri arasında 10 gün müddetince 75. Yıl Parkında açık olacak. Fuarın başlamasıyla ilgili olarak bugün Gazi Mustafa Kemal Spor Kompleksinde basın mensupları için bir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Hasan Avcı’nın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan da katıldı. Kahvaltının ardından Başkan Hasan Avcı Kitap Fuarıyla ilgili bilgi verdi. Daha sonra Yücel Yılmaz da Yücel Yılmaz da birlikte gerçekleştirilen Kitap Fuarı ve genel konularda açıklamalarda bulundu.

Balıkesirli Öğrencilerin Gurur Verici  Dünya Başarısı

Dünya'nın en büyüğü ve en prestijli yarışması olan "Uluslararası Bilim ve Mühendislik Fuarı" ISEF'te TÜBİTAK tarafından ülkemizi ve ilimizi temsil eden Karesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim ve Sanat Merkezi öğretmeni ve öğrencileri Biyokimya alanında ülkemize dünya üçüncülüğü kazandırdı.

Heritage İstanbul’a, Balıkesir damgası

Kültürel ve doğal mirasın yanı sıra; restorasyon, arkeoloji, müzecilik, kütüphanecilik gibi konuların ele alındığı 7. Heritage İstanbul Fuarı’na katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla fuara damga vuran stantlar arasında yerini aldı. Büyükşehir; 32 ülkeden 120’nin üzerinde profesyonel katılımcı kuruluşa çalışmalarını tanıtıyor.

BAŞKAN BAŞARAN; “14 Mayıs’talaf üretenler değil, millet içinçalışanlar kazanacak”

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Mustafa Canbey ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte seçim otobüsüyle Gönen’de halkı selamlayarak, esnaf ziyareti, AK Parti Seçim Lokali ve Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv fuarını ziyaret ettiler.

Gönen 11. Tarım Hayvancılık Gıda Sanayi ve Otomotiv Fuarı Kapılarını Açtı 

Gönen İlçesinde bu yıl 11’incisi düzenlenen Tarım, Hayvancılık, Gıda, Sanayi ve Otomotiv Fuarının açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

Ahmet Akın: "Birinci Turda Bu İşi Bitireceğiz!"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İzmir’de büyük ilgi ile karşılandı. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı açılışında bulunmak üzere İzmir’e giden CHP Enerjiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP’nin İzmir Milletvekili adayları ile birlikte Bayraklı ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı. 

Burhaniye Belediyesi Emıtt’te Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 26. Kez kapılarını açtı. 30’a yakın Ülkeden 592 katılımcısı bulunan Dünyanın en büyük 5 Turizm Fuarı arasında yer alan EMITT Fuarında, Burhaniye Belediyesi de turizm potansiyelini sergilemek ve doğal güzelliklerini tanıtabilmek için İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde...

Büyükşehir’e destinasyon dalında onur ödülü

Balıkesir’i en etkin bir şekilde tanıtmak için 26. EMITT fuarına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Destinasyonlar dalında ‘26.yıl Onur Ödülü’nü aldı.

'Marka Şehir Balıkesir’ EMİTT'te Tanıtılıyor

Balıkesir, Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olma özelliği taşıyan ve bu yıl 26'ncısı gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) geniş turizm potansiyelini dünyaya tanıtıyor.

EMİTT Fuarına Hazırlıklar Başladı

Bu yıl 08-11 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde 26’ncısı yapılacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) hazırlıkları değerlendirildi.