Futbol Haberleri
SON DAKİKA

Futbol Haberleri

1966 Edremitspor Namağlup Şampiyon! Hedef BAL LİGİ

Play-off mücadelesi öncesi ligin son maçında Altınovaspor ile 1966 Edremitspor karşı karşıya geldi.

“BİZ YAPTIK YİNE BİZ YAPARIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonu eşi Mehtap Yılmaz ile birlikte nikahtan basketbol maçına, futbol maçından BalBucks’a, pazar yerinden kahveye kadar birçok noktada yüzlerce insanın yüreğine dokundu.

Hakem Halil Umut Meler'e saldıran Faruk Koca tutuklandı

'Türk futbolunun kara gecesi' dün akşam Ankara'da oynandı. Hakem Halil Umut Meler'e saha ortasında saldırı gerçekleştiren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı.

Balıkesirspor'un Yeni Patronu İsmail Cem Cambaz.

Balıkesirspor Yönetim Kurulu kararıyla Teknik Direktör İsmail Cem Cambaz ile 2023-2024 Futbol Sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandı.

AHP, 17 EKİM’DE AÇILIYOR

Amatör spor kulüplerine 100 milyon lira maddi destek sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de tam donanımlı 5 futbol sahalı 127 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük spor ve yaşam kompleksi Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’nin açılışını 17 Ekim’de gerçekleştiriyor.

Burhaniye Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası’nda

TUR ATLADI Burhaniye Belediyespor tarihinde ilk kez mücadele ettiği Ziraat Türkiye Kupası’nın ön eleme turunda Manisa temsilcisi Yunusemre Belediyespor ile karşılaştı. Muradiye Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını oyuncumuz Altan Güler’in son dakikada attığı gol ile 1-1 berabere bitirirken, karşılaşmanın sonucunu ise Burhaniye Belediyespor belirledi.

BALIKESİRSPOR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Balıkesirspor bugün öğleden sonra Adliye’ye giderek, eski Başkan Özgür Yılmaz ve futbolcu Tomislav Glumac hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Dursunbey’de Gelir Getirici Ağaçlandırma Yapılıyor

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü 100 futbol sahası büyüklüğünde bir alanda ağaçlandırma yapılmak üzere hazırlıkların tamamlandığı açıklandı.

Futbol İl Temsilcisi Erol Kılıç istifa etti

Uzun süredir Balıkesir Futbol İl Temsilcisi olarak görev yapan Erol Kılıç, görevini bıraktığını açıkladı. Bu kararı genç isimlerin yolunu açabilmek için aldığını belirten Kılıç, tüm spor kulüplerine bundan sonraki süreçte başarı diledi.

Tayfun Canlı: “Ayyıldızlı Forma Gururumuz!”

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Canlı, ilçedeki spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verirken, Edremit’te yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarıyla ilgili destek istediği, TFF Başkanı Büyükekşi, Edremit’teki şehit ve gazi yakınlarını milli maça davet etti.

Büyükşehir, vahşi depolama ıslahlarında sona yaklaştı

2019 yılından bu yana vahşi depolama alanlarının ıslah edilmesi konusunda gerçekleştirdiği çalışmalarda sona yaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altınoluk Vahşi Depolama Alanı’nda çalışmarına başladı. Buranın da tamamlanmasının ardından Balıkesir’de vahşi depolama tarihe karışacak ve 113 futbol sahası büyüklüğünde alan, rehabilite edilmiş olacak.

Büyükşehir, 81 Futbol Sahası Büyüklüğünde Alanı Rehabilite Etti

Göreve geldiği günden bu yana yeşil dönüşüm çalışmalarını şehrin geneline yayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vahşi depolama alanlarını tarihe gömüyor. Vahşi depolama alanlarının yüzde 85’ini ıslah eden Büyükşehir, bu zamana kadar 81 futbol sahası büyüklüğünde alanı rehabilite etti.

Balıkesirspor: Türk Futbolunun Başı Sağ Olsun

Balıkesirspor, ülkemizi yasa boğan deprem faciacında hayatlarını kaybeden futbol camiasına hizmet eden isimler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Vali Şıldak'tan Bandırmaspor'a Ziyaret

Vali Hasan Şıldak Bandırmaspor’a antrenman tesisinde ziyarette bulundu. Spor kulübüne ziyaretiyle moral ve destek veren Şıldak, antrenman öncesi teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi.

Sömestr Cup’da Futbol Heyecanı

Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, öğrenciler için yarıyıl tatilinde çocukları spora teşvik etmek amacıyla Sömestr Cup futbol turnuvası düzenledi.

Vanspor Maçının Hakemi Alim Kandemir’e Büyük Öfke

Balıkesirspor’un ilk devrenin son maçında karşılaştığı Vanspor maçı sonrası hakem Alim Kandemir’e büyük tepki ve öfkeli açıklamalar geldi.

Türkiye’nin En Büyük Mahalle Ligi Turnuvası Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı.

Başkan Nedim Ömer TFF Toplantısına Katıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF 2. Lig Kulüp Başkanları ile değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Balıkesirspor Başkanımız Nedim Ömer de katıldı.

Mahalle Ligi Turnuvası Başladı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı; futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası’nın açılış vuruşunu Başkan Yücel Yılmaz yaptı. 

Geleneksel 2. Karesi Kırsal Mahalleler Futbol Turnuvası Başladı

İlk olarak geçen yıl yapılan ve oldukça büyük bir ilgiyle takip edilen Geleneksel Karizma 2. Karesi Kırsal Mahalleler Turnuvası geçtiğimiz hafta sonu başladı.

Balıkesirspor’da Adıyaman Maçı Hazırlıkları Sürüyor

4 Aralık Pazar günü saat 14:00’te Adıyaman Futbol Kulübü’nü ağırlayacak Balıkesirspor, bu maçın hazırlıklarını İsmail Akçay Atletizm Pisti sahasında yapılan antrenmanla sürdürdü.

Büyükşehir, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçesi’ndeki görev yapan beden eğitimi öğretmenlerini, Mahalle Ligi ve 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eski futbolcu Pascal Nouma ve Milli Güreşçi Yasemin Adar ile kahvaltıda bir araya getirdi.

Balıkesirspor Taraftar Kafilesine Buca'da Çirkin Saldırı

TFF 2.Lig Futbol karşılaşması için İzmir'e kalabalık bir taraftar gurubu ile giden Balıkesirspor çirkin bir saldırıya uğradı.

Edremit'te Cumhuriyet Kupası Turnuvası başladı

CUMHURİYET KUPASI’NDA İLK MAÇLAR OYNANDI Edremit Belediyesi’nin kurum içi düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Futbol turnuvası başladı.

Yönetimden İlk Gol Kralı Nevzat Kırceylan’a Plaket…

Balıkesirspor dün akşam kendi evinde Kırşehirspor’la karşılaştı ve maçı genç futbolcu Emirhan Çakır’ın attığı golle 1-0 kazandı. Yönetim Balıkesirspor’un efsane futbolcularından Nevzat Kırceylan’ı bu maça özel olarak davet etti.

Denizler Hayalet Ağlardan Kurtuluyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin paydaş olduğu “Hayalet Ağların Temizlenmesi Projesi” kapsamında bugüne kadar 5 futbol sahası büyüklüğündeki 12 bin metrekare hayalet ağ denizden çıkarıldı. Çıkarılan bu ağların geri dönüştürülerek ülke ekonomisine kazandırılması planlanıyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

FUTBOLU İHANETE MALZEME YAPANLAR

72 Futbol Sahası Büyüklüğünde Alan Çöpten Arındırıldı

Çöpü sorun olmaktan çıkarıp ekonomik bir değere dönüştüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 15 ilçede, 41 vahşi depolama alanından 22’sinin ıslahını yaptı. Bu kapsamda 72 futbol sahası büyüklüğündeki 518 bin 880 metrekare alanda, 2 milyon 601 bin 290 metreküp atık bertaraf edildi.

Bay Net İnşaat Balıkesirspor - Diyarbekirspor Maç Özeti

Bay Net İnşaat Balıkesirspor - Diyarbekirspor Maç Özeti

Sporla Dolu Bir Yaz

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 6 - 15 yaş aralığındaki 1682 çocuk; futboldan basketbola, jimnastikten masa tenisine kadar 8 farklı branşta spor eğitimleri alıyor.