Gençlik Kolları Haberleri
SON DAKİKA

Gençlik Kolları Haberleri

Murat Uysal’ın adı üniversitede yaşayacak

Balıkesir Üniversitesi Burhan Erdayı Spor Salonunda yer alan antrenman salonuna, vefat eden Bigadiç Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden aynı zamanda AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Öğr. Gör. Hüseyin Murat Uysal’ın adı verildi.

DÖNMEZ GENÇLİK İÇİN ADAY!

Lise yıllarından bu yana AK Parti Gençlik Kolları’nın farklı kademelerinde görev alan Sosyal Medya Uzmanı Mustafa Bilal DÖNMEZ AK Parti’den Karesi Belediye Meclis Üyeliği Adaylığına başvuru yaptı.

Balıkesir Ak  Parti'de Temayül  Heyecanı !

Ak Parti Balıkesir Teşkilatları 2024 yılında yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde AK Parti’den belediye başkan adayı olacak aday adaylarının belirlenme süreci kapsamında  Ak Parti genel merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, MKYK Üyeleri Hatitice Kübra Öztürk Gökkaya, Mehmet Karabay, Kudret Karaçelik ve Oğuz Kaan Yazıcı 'nın katılımlarıyla  temayül yoklaması yapıldı. 3 bin delege 20 ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı belirlemek üzere sandığa gitti.

Almanya’dan Gelen Gençler Altıeylül’de Ağırlandı

Almanya Balıkesirliler Derneği Gençlik Kolları Türkiye’ye 2. gezisini düzenledi. Gezi grubu Almanya’nın Köln Şehrinden İstanbul’a uçtu. 33 genç ve dernek yöneticileri, otobüsle Edirne’ye ardından Çanakkale Şehitliğini rehber eşliğinde ziyaret etti. Daha sonrasında Balıkesir’e hareket eden kafile, Havran’lı Seyit Onbaşı’nın kabrini de ziyaret ederek kabri başında dua etti.

Hakan Aka, “İlk Günkü Aşkla” Diyerek Görevine Başladı…

AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı’nda görev teslim töreni yapıldı. Hakan Aka, AK Parti Karesi İlçe Başkanlığı görevini önceki dönem İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu’ndan devraldı. Yapılan devir teslim törenine AK Parti Karesi İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları katıldı. Karesi’de ilk günkü aşkla bayrağı devraldığını belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Karesi, güçlü Balıkesir, güçlü Türkiye şiarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefleri doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da durmak yok yola devam” dedi.

Başkan Başaran: “Rehavete Kapılmadan, Doğru Adamla Yola Devam”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı geniş katılımlı “İl Danışma İstişare ve Değerlendirme” toplantısını “28 Mayıs’ta Büyük Türkiye Zaferine hazırız” diyerek Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, İl 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, 20 İlçe Başkanı ve 3 Kademe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Bandırma’da İYİ’ler İstifa Edip AK Parti’ye Katıldı

İyi Parti Bandırma Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Serdar Aksu ve ekibi Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki gün kala İYİ Parti’den istifa ederek, AK Parti kadrosuna katıldı.

AKPARTİ BALIKESİR BALYA’DA BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI…

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı Ramazan ayı ilçe ziyaret programına Balya ilçesi ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Ak Parti Balıkesir İl Yürütme Kurulu ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, AK Parti 28. Dönem Milletvekili aday adaylarının da dahil olduğu Ramazan ayı ziyaret programını Balya’da gerçekleştirildi.

“14 Mayıs’ta Sandıklara Sahip Çıkacağız”

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, yoğun gündemli “AK Parti 3 Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme” toplantısını İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran başkanlığında gerçekleştirirken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve Balıkesir Koordinatörü ve Denizli Milletvekili Şahin Tin online olarak katıldı. Toplantıya; İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İlçe Koordinatörleri, AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, 20 İlçenin 3 Kademe İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay katıldı.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Gençlerle Bir Araya Geldi

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, dün akşam Sabri Uğur Millet Kıraathanesinde Ak Parti Gençlik Kollarıyla buluştu.

CHP’li Sarı'dan Miting Teşekkürü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun 24 Temmuz Pazar günü gerçekleşen Milletin Sesi Balıkesir Mitngine coşkulu ve özverili bir şekilde katılım gösteren Balıkesirlilere, Genel Başkan Yardımcılarına, Milletvekillerine, İl yöneticilerine, İlçe Başkanlarına, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve partinin değişik kademelerinde emek veren parti emekçilerine teşekkür etti.

AK Gençlerden Başkan Yavaş’a Ziyaret

Balıkesir geneli AK Parti Gençlik kolları başkanları Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret etti.