Girişimcilik Haberleri
SON DAKİKA

Girişimcilik Haberleri

Başkan Yılmaz Gençlere Girişimcilik Deneyimlerini Anlattı 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğinde binden fazla öğrencinin katılımı ile Start-Up Summit University Girişimcilik Zirvesi düzenlendi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendi deneyimlerini ve başarılarını öğrencilere aktararak ilham kaynağı oldu.

Balıkesir’de Fikirler Üretime Dönüşüyor

“Gelenekten Geleceğe Girişimcilik" programı ve Start-Up School Girişimcilik sertifika törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz gençlere; ‘İnanıyorsanız vazgeçmeyeceksiniz, vazgeçmeyenler başarıyor’ temennisinde bulunarak Start-Up School öğrencilerine sertifikalarını, kadın girişimcilere ise siftah paralarını takdim etti.

Büyükşehir’den gençlere sektörel tecrübe imkânı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi’nin; lise ve üniversiteli gençlere, sektörel bilgi ve tecrübe kazanmalarını sağlayacak, girişimcilik ruhlarını geliştirerek fikirlerini projelendirme imkânı sunacak 5 haftalık Start-Up School Eğitim Programı başladı.

Start-Up School Başladı

Gençlerin girişimcilik ruhu kazanmalarını, fikirlerini projelendirerek üretime dönüştürmelerini sağlamak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ne10 Şehir Araştırmaları ve Teknoloji Geliştirme Merkezi tarafından düzenlenen Start-Up School Programı bugün (18 Temmuz) başladı.

Büyükşehir Gençleri Girişimcilerle Buluşturdu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Kent Konseyi iş birliğinde “1. Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi” düzenlendi. Yoğun ilgiyle gerçekleşen zirvede; teknolojiden girişimciliğe, Metaverse dünyasından yapay zekâya, spor dünyasında kariyerden tarım girişimine kadar alanında uzman konuşmacılar gençlerle buluştu.