Güreş Federasyonu Haberleri
SON DAKİKA

Güreş Federasyonu Haberleri

BBB Sporcusu Yasemin Adar, 7. kez Avrupa Şampiyonu

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 76 kiloda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Yasemin Adar Yiğit, finalde Ukraynalı Anastasiia Shustova’yı 12-1 teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yiğit, böylece 7. kez Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Başkan Morali

Dünya ve Avrupa Şampiyonu Balıkesirli güreşçi Yasemin Adar Yiğit, İslam Oyunları ve Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Milli Takım’ın Niğde Demirkazık’taki kampında çalışmalarına devam ediyor. Ay-yıldızlıların kampını ziyaret eden Türkiye Güreş Federasyonu (TGF) Başkanı Şeref Eroğlu, sporculara moral verdi.

Balıkesirli Derya Nur Karaduman 65 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Yasemin Adar U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, yapılan final karşılaşmalarının ardından sona erdi. Balıkesirli Derya Nur Karaduman 65 Kiloda Türkiye Şampiyonu oldu

Yasemin Adar kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası devam ediyor

Güreş Federasyonu yönetim kurulu üyesi Yasemin Adar’a, doğup büyüdüğü Balıkesir’den 8 Mart Dünya Kadınlar günü anısına düzenlenen ve önceki gün başlayan U17 ve U20 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası, bugün ve yarın da devam edecek.