Kan Haberleri
SON DAKİKA

Kan Haberleri

İŞ İNSANLARINDAN KONAKPINAR’A TAM NOT

Altıeylül Belediyesi'ne bağlı Konakpınar Gençlik Merkezinin misafirleri Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri oldu. Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, ''Sizleri tesisimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk'' dedi.

BALIKESİR EV SAHİPLİĞİ YAPTI, PROJELER KONUŞULDU

Tarım İl Müdürlüğü Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlarla Koordinasyon ve Değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Akın’dan, gençlere müjde

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Bilgi Teknolojileri Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Wowofest-Öğrenci İşi Kariyer Fuarı’ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın katılımıyla açıldı. Fuarda gençlere seslenen Başkan Ahmet Akın, şehrin belirli noktalarında ‘İstihdam Ofisi’ açacaklarının müjdesini verdi.

BAŞKAN AKIN’DAN, GENÇLERE MÜJDE

Balıkesir Üniversitesi ve Uluslararası Bilgi Teknolojileri Topluluğu’nun ortaklaşa düzenlediği ‘Wowofest-Öğrenci İşi Kariyer Fuarı’ Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın katılımıyla açıldı. Fuarda gençlere seslenen Başkan Ahmet Akın, şehrin belirli noktalarında ‘İstihdam Ofisi’ açacaklarının müjdesini verdi.

Zarar gören yollar onarılıyor

Edremit'te doğalgaz ve diğer altyapı çalışmaları sebebiyle zarar gören yolların onarımı için 13 ayrı ekip görevlendirildi. Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale gelmesi için çalışmaların gece gündüz sürdüğünü belirtti.

Yeşilay Bisiklet Turu Balıkesir'de Gerçekleşti

Etkinlik, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla binlerce kişiyi bir araya getirdi. Yeşilay, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yeşilay Spor Kulüpleri işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte, bisiklet severler hem spor yapmanın keyfini yaşadılar hem de sağlıklı yaşamın önemine dikkat çektiler.

Başkan Akın, Hıdırellez Şenlikleri’ne katıldı

Geride bıraktığımız hafta sonunda; Kepsut’un kırsal Mahmudiye Mahallesi ile Sındırgı’nın kırsal Yüreğil Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri’ne katılan; Kepsut’un kırsal Mahmudiye Mahallesi ile Sındırgı’nın kırsal Yüreğil Mahallesi’nde düzenlenen hayırlarda Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, büyük ilgi ve içtenlikle karşılandı.

Sındırgı'da Orman Temizliği Kampanyası Düzenlendi

Sındırgı ilçesinde, Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve vatandaşlarda yangınları önleme bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen 'Orman Benim' kampanyası kapsamında temizlik çalışması yapıldı.

Başkan Akın: Özgür basın, özgür bir ülkenin teminatıdır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlayan bir mesaj yayımlayarak “Özgür basın, özgür bir ülkenin teminatıdır” ifadelerine yer verdi.

Öğrenciler orman temizliği yaptı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 'Orman Benim' kampanyası kapsamında Balıkesir'in Edremit ilçesinde öğrenciler Kazdağları'ndaki ormanlık alanda çöp topladı. Etkinlikte konuşan Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ormanların temiz tutulmasının ve korunmasının önemine vurgu yaparak, orman yangınlarının önlenmesi için bilinç oluşturulması gerektiğini belirtti.

Başkan Akın, Borç Konusunda Son Noktayı Koydu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, önceki dönemden devraldığı Türkiye gündemine düşen belediye borcu ile alakalı merak edilenleri belgeleriyle birlikte kamuoyuyla paylaştı.

BAŞKAN YILDIZ DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLER İLE PAYLAŞTI

İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi "Ustalar Çıraklarla Buluşuyor" projesi kapsamında bu hafta Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baydemir'i öğrencilerle buluşturdu.

BAŞKAN AKIN, 1 MAYIS’TA EMEKÇİLERİN YANINDA

Alın teri döken herkesin yanında yer alan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, emekçilerle birlikte kutlayan ilk Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 1 Mayıs’ın ilk saatlerinde nöbetteki itfaiye personeline gece ziyareti yapan Başkan Akın; Balıkesir’deki 1 Mayıs kortejine katıldı, kadın emekçilerin etkinliğine konuk oldu.

Başkan Şehirli 1 Mayıs’ta Emekçilerle Birlikte Yürüdü

Altıeylül’de 1 Mayıs İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı.Kuva-yi Milliye Meydanına yürüyen yüzlerce emekçi atmış oldukları sloganlar ve okumuş oldukları marşlarla 1 Mayıs heyecanını hep birlikte yaşadı.

ALIN TERİ KUTSALDIR

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Hakan Şehirli’den 1 Mayıs Mesajı

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Şehirli, “1 Mayıs umut dolu bir gün geleceğe dair umutlarımızı birlikte daha güçlü bir şekilde haykrdığımız bir gün”dedi.

GSB SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları ile Balıkesir’de de tüm spor tesislerinde devam ediyor. Bu yıl 37 farklı branşta kayıtlı 33,224 sporcu GSB Spor Okullarında eğitim alıyor.

BAŞKAN AKIN, GÜNE HAYVAN PAZARI ESNAFIYLA BAŞLADI

Güne, Hayvan Pazarında başlayarak esnafa kolaylıklar dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm padokları gezerek her bir esnafla tek tek ilgilendi. Padokların rüzgâr alan yan açıklığını esnafların isteği doğrultusunda kapatacaklarını söyleyen Başkan Akın, esnafın elini kolaylaştıracak tüm işlemleri gerçekleştireceklerini söyledi.

ÜNLÜLER ALTIEYLÜL’DE BULUŞTU

Halk TV'de canlı olarak yayınlanan Serhan Asker ile 'Görkemli Hatıralar' programının bu haftaki bölümü Altıeylül ilçesinden gerçekleştirildi. Halk TV’den canlı olarak yayınlanan program hem sosyal medya hesaplarından hem de ulusal kanaldan Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı.

Edremit’te Yol Seferberliği

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, doğalgaz başta olmak üzere çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların bakım, onarım ve tamiratına hız verdi.

Canbey, Can Azerbaycan’da!

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında TBMM Dışişleri Komisyonu olarak, 3 gün sürecek Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Komisyonları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

Kalkınma-Tarım Ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Edremit Kalkınma-Tarım ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin yerel seçimlerden sonra ilk genel kurul toplantısı yapıldı. Birlik Başkanlığı’na Edremit Belediye Meclis Üyesi Muammer Temiz seçildi.

SU VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ZİRVESİ

Su ve Sürdürülebilirlik Zirvesi’nde “tasarruf”, “verimlilik” ve “sürdürülebilirlik” konularına ilişkin önemli mesajlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Hakkını vere vere sürdürülebilir, tasarruflu, verimli bir belediyecilik ile suyu verimli, ekonomik kullanan bir anlayışı Balıkesir’imizde inşa edeceğiz” dedi.

Başkan Akın, İlçe Toplantılarına Ayvalık’tan Başladı

Balıkesir’in her bir köşesine özenle ve akılcı hizmet ulaştırabilmek amacıyla Büyükşehir birimlerinden tek tek brifing alıp talimatlarını vermesinin ardından 20 ilçe belediye başkanıyla ayrı ayrı toplantılar düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, ilk toplantısını Ayvalık Belediyesi ile yaptı. Ayvalık’ın sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda Başkan Akın, ilgili birimlere çözüme ilişkin talimatlarını verdi.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

Kırsal mahalleler istedi, Başkan Ahmet Akın çalışmayı başlattı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kırsal mahallelerin en önemli isteklerinden olan tarla yolları çalışmalarını hızla başlattı. Büyükşehir, 4 milyon dönüme yakın tarım arazisinde tarla yolu düzenleme çalışmaları yapıyor.

Çocuklar, 23 Nisan kutlamalarında doyasıya eğlendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesirli çocukların unutulmaz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşadıkları bir güne imza attı. Sabah saatlerinden gece geç saatlere dek çocukların bayramını kutlayarak onlarla birlikte etkinliklere katılan Başkan Akın; çocukların yüzlerini güldürdü, günlerini güzelleştirdi.

Büyükşehir’de koltuk, Atatürk çocuklarına emanet

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Atatürk’ün izinden giden minik hemşerilerine emanet eden Başkan Ahmet Akın, “Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucusu, kurtarıcısı. Biz de aydınlık, bütün ülkeyi kucaklayacak nesillere layık olmak için çalışıyoruz” dedi.

ÇOCUK BAŞKAN MAKAMI DEVRALDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve geleneksel hale gelen, çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde, Burhaniye Belediye Başkanlığı koltuğu Can Kuyumcu’ya emanet edildi.

Edremit Belediye Başkanı, 23 Nisan'da koltuğunu öğrenciye devretti

Edremit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, koltuğunu Karagözoğlu İlkokulu öğrencisi Begüm Taşkıran'a devretti. Taşkıran, temiz bir ilçe olması talimatını verdi ve Atatürk'ü minnetle anarak çocuklara teşekkür etti.