Karla Mücadele Haberleri
SON DAKİKA

Karla Mücadele Haberleri

Büyükşehir, karla mücadeleye 7/24 hazır

Beklenen kar yağışında tüm ekiplerin koordineli olarak hareket etmesi, olabilecek en hızlı şekilde olaylara müdahale edilerek etkin bir çalışma sağlanması için Büyükşehir Belediyesi son değerlendirmelerini yaparak teyakkuzda bekliyor.

Karesi’de Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Yoğun kar yağışı için günler öncesi hazırlıklarını tamamlayan Karesi Belediyesi ekipleri yağışın başlaması ile birlikte karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlara erzak, sokak hayvanlarına ise mama dağıtımını sıklaştırdı.

39 Araç 79 Personel Deprem Bölgesine Gidiyor

Köpekli Yıldız Arama Kurtarma Birliği’ni bölgeye sevk eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Balıkesir Valiliği koordinasyonunda 39 araç, 79 personel ile Osmaniye İli’ne bugün yola çıkıyor. Aynı zamanda da Büyükşehir Belediyesi, il genelinde de karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Karesi’nin Kar Timleri Teyakkuzda

Karesi Belediyesi'nin karla mücadele eylem planı hazır. Kar yağışı, don ve buzlanma olasılığına karşı her türlü tedbiri alan belediye; 200’e yakın personel ve 18 araçla, 24 saat boyunca esaslı hizmet verecek.

BBB 555 Personeli 214 Aracıyla Karla Mücadele Ediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kar yağışının görüldüğü 16 ilçede toplam 555 personel ve 214 araç ile karla mücadeleye gece gündüz devam ediyor. Ana arterlerde tüm yollar açık iken bazı kırsal mahalle yollarında yol açma çalışmaları devam ediyor.