Lokman Arıcıoğlu Haberleri
SON DAKİKA

Lokman Arıcıoğlu Haberleri

Kurumlar Engelliler İçin Daha Fazla Proje Üretecek

Kurumlar tarafından engelli bireylerin hayata uyum süreçlerini hızlandıran çalışmalar değerlendirildi.  Vali Şıldak başkanlığında Valilik Kocaseyit Toplantı Salonunda yapılan değerlendirmeye Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ve kurumların ilgili şube müdürleri ile Altıeylül ve Karesi Halk Eğitim Müdürleri katıldı. 

GSB Yurtlarında Şampiyona Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarında kalan gençlere yönelik “GSB Yurtlar Arası Spor Turnuvaları” öğrencilerin yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Balıkesir'de Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Çocuk Hakları Günü sebebiyle Avlu'daki Çocuk Hakları Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hatice Dost, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Mürşit Canbolat, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Meydan, Karesi Gençlik ve Spor Müdürü Adem Özalp, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

‘Sanayi Cup’ Protokolü İmzalandı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile KÜÇÜKSAN işbirliğiyle Sanayi CUP Projesi kapsamında düzenlenecek futbol turnuvalarının protokolü Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Sakbaş ve Gençlik Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından imzalandı.

Balıkesir’in yurt ihtiyacı, gençlik ve spora destek masaya yatırıldı

Vali Hasan Şıldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmalarını değerlendirmek üzere Birim Yöneticileri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Yurt Yöneticileri ile toplantıda bir araya geldi. Balıkesir Ögretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu katıldı.