Mazbata Haberleri
SON DAKİKA

Mazbata Haberleri

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ak Parti adayı olarak Bigadiç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , İlçe Seçim Kurulundan dün mazbatasını almasının ardından bugün Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

Şehit yakınları ve gazilerden, Başkan Akın’a iade-i ziyaret

Mazbatasını almasının ardından görevine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a, başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

MHP İl Başkanı Tunç Mazbatasını Aldı

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan ve büyük ilgi gören MHP Balıkesir’in 14. Olağan Kongresi sonucu göreve seçilen Niyazi Tunç, Yönetim Kurulu Üyeleri ile bugün öğleden sonra Balıkesir Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. 

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den AK PARTİ Milletvekili seçilen İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ,Ali Taylan Öztaylan. Bugün mazbatalarını aldılar. Öğretmenevinde gerçekleştirilen mazbata tesliminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ,Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Aday Adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı

MHP MİLLETVEKİLİ GÖKAY YÜKSEL MAZBATASINI ALDI

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den MHP Milletvekili seçilen Ekrem Gökay Yüksel bugün mazbatasını aldı. Öğretmenevinde gerçekleştirilen Mazbata Tesliminde ailesi, İl Başkanı Cevdet Gürcan Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kazım Çalışkan, milletvekili adayları ve aday adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı. Gökay Yüksel mazbatasını aldıktan sonra kısa bir konuşma yaparak, seçim süreci içinde yapılan çalışmalardan dolayı herkese teşekkür etti.

İyi Parti İl Başkanı Hasan Fehmi Yörük Mazbatasını Aldı

İyi Parti Balıkesir İl Kongresi’nde seçimi kazan Hasan Fehmi Yörük Balıkesir Adliyesi’nde mazbatasını aldı.