Mustafa Canbey Haberleri
SON DAKİKA

Mustafa Canbey Haberleri

Canbey, Can Azerbaycan’da!

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında TBMM Dışişleri Komisyonu olarak, 3 gün sürecek Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Komisyonları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

“Merkezimde Ramazan” İftar Programında Gençlerle Buluştu

“Merkezimde Ramazan” programı kapsamında, Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda Tasavvuf musikisi eşliğinde düzenlenen iftar programına Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, İl Jandarma Komutanı Nurettin Alkan, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Yiğit, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Emine Böçkün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Birim Müdürleri, Gençlik Liderleri ve çok sayıda genç katıldı.

Canbey, “Kadın Statüsünün Yükseltilmesi Çalışmaları” İçin Newyork’a Gidiyor!

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey Dünya Kadınlar Gününü; “Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum.” sözleriyle kutladı.

Canbey; Bizim Balıkesir İçin Hedeflerimiz Var!

31 Mart Mahalle İdareler Seçimi için saha çalışmalarına hız veren Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, geçtiğimiz haftasonu Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

CANBEY'DEN BÜTÇE HATIRASI

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM'deki yoğun bütçe maratonunda aktif olarak çalışmalara katılıyor.

Canbey:”Şehrimize Kalıcı Eserler Bırakmaya Çalışıyoruz”

Dr. Mustafa Canbey: “Eser siyaseti anlayışıyla yüzyılda yapılabilecek sayısız yatırımları milleti için 22 yıla sığdıran AK Parti’miz her zaman umudun ve başarının adı olmuştur.” dedi.

Canbey; “Gerçek engel; engellileri eksik gören kalplerdedir

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Canbey; “Çağdaş ve sosyal devlet olma anlayışımızın gereği olarak, engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü için çalışmak her zaman önceliğimiz olmuştur.” dedi.

Canbey:” Medya yoluyla zarar veren yayınlarla mücadele içerisindeyiz”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM Genel Kurul’unda söz alarak, ailenin öneminden bahsetti. Aile kurumunu korumak için RTÜK’ün attığı adımlardan da bahseden Dr. Mustafa Canbey; “Medya yoluyla aile kurumumuza zarar veren yayınlarla da mücadele içerisindeyiz.” dedi. “Güçlü Bir Millet, Güçlü Bir Aileden Oluşur!”

Ak Parti Balıkesir’de İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı ile İlçe Başkanları Toplantısı, geçtiğimiz akşam, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Mustafa Canbey ve Ali Taylan Öztaylan’ın videokonferans yöntemiyle katıldığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile ilçe başkanları katıldı.

Canbey:“Dursunbey Naipler Viyadüğü Kullanıma Açıldı”

Balıkesir-Dursunbey yolunun önemli bir aşaması olan Naipler Viyadüğü tamamlandı ve kullanıma açıldı. Viyadükte incelemelerde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, hayırlı olsun dedi ve Viyadükte ilk araç sürüşünü gerçekleştirdi. Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey; “Viyadüğümüz artık tamamlandı ve bugün ilk geçenlerden birisi biz olduk. Balıkesir’imize ve Dursunbey’imize hayırlı olsun.” dedi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan AVCI, Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yaptı

ALTIEYLÜL BELEDİYE BAŞKANI HASAN AVCI: ”İnsanlığa hizmet etmenin en güzel yollarından bir tanesinin vakıf olduğunu ecdadımız keşfetmiş ve asırlar boyu milletimize eserler kazandırmıştır. Bu düsturla hareket eden Yeni Dünya Vakfı’nın istişare toplantısına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katımlılarından dolayı Milletvekilimiz Mustafa Canbey, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı 21. ve 22. dönem Ak Parti Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, YDV Balıkesir Şube Başkanı İsmail Özgün’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor, yapacakları değerli çalışmalarda kolaylıklar diliyoruz.”

CANBEY, KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, 36. Ahilik Haftası münasebetiyle Balıkesir Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek, Ahlik Haftalarını kutladı.

Başkan Avcı Vizyon Projelerinin Sunumunu Yaptı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok, Mustafa Canbey, Ali Taylan Öztaylan, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Altıeylül Belediye Başkanlığına ziyarette bulundu

İlköğretim Haftası Törenle Başladı

2023-2024 Eğitim –Öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası nedeniyle bir kutlama programı yapıldı. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulunda yapılan etkinliğe Vali İsmail Ustaoğlu Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey, Garnizon Komutanı ve 9. Ana Jet Üs komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Cihangir Kemal Yüzçelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Başsavcı Abdulkadir Akın, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, Okul yöneticileri ve öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Milletvekili Canbey; “Yeter Bize Vefa Elbiseleri”

lçe ziyaretlerine adım adım devam eden Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Erdek ve Bandırma ilçelerini ziyaret etti. Erdek ilçesinde AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanlarını bir araya getiren Milletvekili Mustafa Canbey; “AK Parti’nin en önemli gücü, birlik ve beraberliğini sağlamış olmasıdır. Şairin dediği gibi ‘bütün giysileri yırtsak yeridir, yeter bize vefa elbiseleri’ diyoruz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN BAŞARAN BASIN TOPLANTISIYLA VEDA ETTİ

İl Başkanı başaran 4 yıldır yürüttüğü AK PARTİ il başkanlığı görevini bugün düzenlenen bir basın toplantısıyla bırakacağını açıkladı. Basın toplantısına AK PARTİ Genel Başkan yardımcısı Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur , Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’inde katıldığı basın toplantısında. Tedavi surecini daha kapsamlı yürütebilmek için ve bazı yönetimsel sıkındırlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

BAŞKAN YILMAZ: “Sırtımızdan Ter Hiç Eksik Olmadı”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Ayvalık, Burhaniye ve Gömeç ilçe başkanlarını ziyaret ederek partililer ile bir araya geldi. AK Kadrolar, “Milletimizin her derdine deva bulana kadar durmayacak çalışacağız” mesajı verdi.

CANBEY; “BALIKESİR’İMİZİN TARIMSAL ÜRETİM DEĞERİNİ 20 YILDA 6 KAT BÜYÜTTÜK”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk İlçesi Göbel mahallesinde çiftçileri ziyaret ederek, domates hasadına katıldı. Çiftçileri dinleyen ve domates hasadı yapan işçilerle sohbet eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin tarımsal üretim değerini 20 yılda 6 kat büyüttük. 2002’de 2 milyar lira olan tarımsal üretim değeri, bugün 13 milyar lirayı aşmıştır.” dedi. Seçim sonrası Balıkesir’in tüm ilçe ve mahallelerini tekrar ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde domates hasadı yapan üreticileri ziyaret etti, bir süre onlarla sohbet ederek çalışmalarına destek oldu.

MUSTAFA CANBEY:“Bizim yaptıklarımıza sizin hayalleriniz bile yetişemez”

CHP Milletvekili Serkan Sarı, yine boş boş konuşmuş. İcraat konusuna girmiş, O zaman kısa bir hatırlatma yapalım”

Milletvekili Mustafa Canbey, Közde Mısır Pişirip, Gençlere İkram Etti.

Gençlerin en üst düzeyde yetişmeleri ve uluslararası düzeyde başarılı bireyler olmaları için mücadele ettiklerinden bahseden Dr. Mustafa Canbey; “Gençlerimiz ile Türkiye Yüzyılı’nı gıpta edilecek bir istikbale dönüştüreceğiz. Türkiye Yüzyılı, gençlerin yüzyılı olacaktır!” dedi. AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Kepsut ilçesinde gençlerle bir araya geldi, közde mısır eşliğinde onlarla sohbet etti.

Mustafa Canbey:” Gazetecilerin meslek ahlakını gözetmeleri önemlidir” 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kendisi de gazeteci kökenli bir milletvekili olan Canbey, yayınladığı mesajla tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Milletvekili Canbey; “20 Yılda Balıkesir Tarımına 13,8 Milyar Destek Verdik”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, AK Parti olarak bugüne dek Balıkesir tarımına 13,8 milyar TL'nin üzerinde destek sağladıklarını ifade ederek; “Balıkesir’imiz, ovalarıyla, sulama imkanlarıyla ve bereketli topraklarıyla ülkemizin tarımsal üretimine katkı sunan şehirlerin başında geliyor. Şehrimizin potansiyelini ayağa kaldıracak destekleri vermeye, çiftçilerimizin her daim yanlarında olmaya devam edeceğiz." dedi.

Canbey, Özbekistan’da Temaslarda Bulundu

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey; “Türkiye Yüzyılı’nda dış politikamızın temel hedefi Türkiye eksenini inşa etmektir.” dedi.

Canbey:“15 Temmuz, Türkiye’nin geçilmez olduğunun gösterildiği gündür.”

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mustafa Canbey:“Genci yaşlısıyla Türkiye’nin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği gündür.” dedi

Canbey:”Bunun adı ‘Muhalefetin Seçim hazımsızlığı’

Canbey:”Bunun adı ‘Muhalefetin Seçim hazımsızlığı’ AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi: “Seçimi kaybetmenin hazımsızlığı yaşayan muhalefet bilmelidir ki; bu kadim topraklarda böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez” dedi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi: “Seçimi kaybetmenin hazımsızlığı yaşayan muhalefet bilmelidir ki; bu kadim topraklarda böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez” dedi.

MİLLETVEKİLİ MUSTAFA CANBEY’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Balıkesir Milletvetkili Dr. Mustafa CANBEY, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin Kurban Bayramı’nı kutladı. Canbey'in mesajı şöyle:

TBMM'de AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey'e Önemli Görev

Canbey, Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Oldu

Ak Parti Milletvekilleri Mazbatalarını Aldılar

14 Mayıs’ta yapılan 28. dönem TBMM seçimlerinde Balıkesir’den AK PARTİ Milletvekili seçilen İsmail Ok, Belgin Uygur, Mustafa Canbey ,Ali Taylan Öztaylan. Bugün mazbatalarını aldılar. Öğretmenevinde gerçekleştirilen mazbata tesliminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ,Balıkesir Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran ve Aday Adayları, İl ve İlçelerin yöneticileri ile partililer katıldı

Canbey, Edremit’te medya mensuplarına 28 Mayıs seçimini değerlendirdi

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Edremit’te medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi hakkında bilgi verdi.