Plaket Haberleri
SON DAKİKA

Plaket Haberleri

BAŞKAN ORKAN’DAN MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Karesi Belediye Meclisi’nin 2019-2024 döneminin son aylık olağan toplantısı Belediye Başkanı Dinçer Orkan başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Orkan, üyelere teşekkür plaketi takdim etti.

SITKI ŞEREMETLİ’YE 50. YIL PLAKETİ

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende mesleğe katkıda bulunanlar plaketler verildi.

ÖĞRETMENE VEFA PROGRAMI

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri kapsamında dün akşam yemekli bir program düzenlendi. Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlce Milli Eğitim Müdürleri, Hayırsever Kadriye Güler ile çok sayıda öğretmen programda yer aldı. Yapılan konuşmaların ardından Hayırsever Kadriye Güler’e Kent Şükran Plaketi verildi. Gecede ayrıca Seyit Çavuş’un Atatürk ile buluşmasını anlatan Belgesel filminde gösterimi yapıldı.

Muhtarlardan Başkan Orkan’a Teşekkür

Karesi Merkez Mahalle Muhtarları Derneği ile bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, muhtarlarla istişarelerde bulundu. Toplantı sonunda dernek üyeleri Başkan Orkan’a muhtarlara verdiği desteklerden ötürü teşekkür plaketi verdiler.

Yönetimden İlk Gol Kralı Nevzat Kırceylan’a Plaket…

Balıkesirspor dün akşam kendi evinde Kırşehirspor’la karşılaştı ve maçı genç futbolcu Emirhan Çakır’ın attığı golle 1-0 kazandı. Yönetim Balıkesirspor’un efsane futbolcularından Nevzat Kırceylan’ı bu maça özel olarak davet etti.

Balıkesir Üniversitesi, Hayırseverleri Onurlandırdı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesine, Balıkesir Üniversitesi Vakfı öncülüğünde, hayırseverlerin de destekleriyle 50 ilave yatak kazandırıldı. Hastanenin tescilli yatak kapasitesi 287’ye ulaşırken, yaptıkları bağışlarla sürece katkı sunan hayırseverler için, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş’un da katılımıyla bir plaket töreni düzenlendi.