Şampiyona Haberleri
SON DAKİKA

Şampiyona Haberleri

Ayvalıklı Milli Atlet Şahin Şenoduncu, Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na Hazırlanıyor

Ayvalık ilçesinde yetişen milli atlet Şahin Şenoduncu, Antalya'da düzenlenecek olan Bireysel ve Takımlar Dünya Yürüyüş Takım Şampiyonası'na katılmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Şenoduncu, altın madalya ve kupa kazanmayı hedeflediği şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Öğrenciler Satranç Şampiyonası'ndan Başarılarla Döndü

Çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılarla adından söz ettirerek Balıkesir'i gururlandırıyor. Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından gerçekleştirilen yaklaşık 2 bin 500 sporcunun yarıştığı şampiyonada; Balıkesir'den 60 sporcu şampiyonaya katıldı. Katılan 60 sporcudan 6'sı milli takım havuzuna girmeye hak kazanarak Balıkesir’e başarılarla döndü.

Balikesir 'Avlu Triatlon 2023' Avrupa'nın En İyisi Seçildi

Bir kanalda ve bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın göz bebeği durumunda olan Triatlon Balıkesir, Avrupa Şampiyonasının ev sahipliğinde gösterdiği özverili ve Balıkesir’e yakışan bir organizasyon ile Triatlonda 2023 Yılının En İyi Organizasyon Ödülüne layık görüldü

BBB Sporcusu Yasemin Adar, 7. kez Avrupa Şampiyonu

Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 76 kiloda Büyükşehir Belediyespor Kulübü Sporcusu Yasemin Adar Yiğit, finalde Ukraynalı Anastasiia Shustova’yı 12-1 teknik üstünlükle mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yiğit, böylece 7. kez Avrupa şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Dünya İkincisi Özüm, Balıkesir'i Gururlandırdı

Ercan Kıvrak İlkokulu öğrencisi Özüm Özgül, Bursa'da düzenlenen 4. Alpagut Turan Dövüş Sanatları Dünya Şampiyonası'nda 2'nci olarak Balıkesir'i gururlandırdı.

Dünya İkincisi BAÜN'lü Sporcudan Rektör Oğurlu'ya Ziyaret

Portekiz'de gerçekleştirilen Büyükler Wako Kickboks Dünya Şampiyonasında 60 kg. K-1 branşında Dünya İkincisi olan Balıkesir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Serdar Şayık, Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Gönen’de Motokros Heyecanı

Türkiye Motokros Şampiyonası’nda 2023 sezonunun 4. Ayak ANLAS yarışı Balıkesir'in Gönen ilçesinde düzenlendi. Hız, denge ve adrenalinin ön plana çıktığı Türkiye Motokros Şampiyonası ANLAS Yarışı Gönen’de 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildi.

Türkiye Ümit Genç Ve U21 Karate Şampiyonası Ve Milli Takım Seçmeleri Açılış Seremonisi

Kuva-yı Milliye şehri Balıkesir’in ev sahipliği yaptığı, 31 Ekim - 6 Kasım tarihlerinde arasında Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda düzenlenen, Türkiye Ümit Genç ve U21 Karate Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri açılış seremonisi gerçekleştirildi.

Motokros Heyecanı Balıkesir’de Yaşanacak

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Motokros Heyecanı Balıkesir’de Yaşanacak

Türkiye’nin en iyi motokros yarışçılarının şampiyonluk için mücadele edeceği, Türkiye Motokros Şampiyonası 5 Kasım Pazar günü Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru’nda gerçekleşecek.

Karesi Taekwondo Spor Kulübü Erzurum’dan 6 madalya İle Döndü

01-05 Ekim tarihleri arasında Erzurum’da gerçekleşen şampiyonaya 11 sporcu ile katılan, Karesi Taekwondo Spor Kulübü; Türkiye Taekwondo Poomse şampiyonasında toplamda 6 Türkiye madalyası kazanarak Balıkesir’i başarılı bir şekilde temsil etti. 

HARB-İŞ SPOR, “SANDA-TUİ ŞHOU” İL ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

8 Ekim 2023 Pazar günü Şehit Turgut Solak Spor Salonunda Balıkesir WUSHU Cumhuriyet Kupası Şampiyonası gerçekleştirilecek. Kadın-erkek SANDA-TUİ ŞHOU müsabakaları Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde yapılacak. Balıkesir Harb-İş Sopor da Türkiye Şampiyonası ön hazırlık aşaması olan il seçmesi müsabakalarına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Balıkesir Haber TV olarak bu çalışmaları takip ettik. Antrenör Hüseyin Hançer ve öğrenciler , BHT’den Hidayet Hayat’ın sorularını cevapladı…

Karesi Taekwondo Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasına Hazırlanıyor

24 Eylül 2023 tarihinde İlimiz Kurtdereli Spor Salonunda gerçekleşen Taekwondo Poomse İl birinciliği yarışmalarında Karesi Taekwondo Spor kulübü sporcuları, poomse yarışmalarının her kategorisinde sahne aldı.

Üçüncü Açık Su Yüzme Şampiyonası Sona Erdi

Bu yıl 3.sü düzenlenen Balıkesir Açık su Yüzme Şampiyonası nefes kesen mücadelelerle sona erdi. Ayvalık İlçesinin Paşalimanı Koyu Plajı’nda gerçekleştirilen Şampiyonada yüzlerce sporcu dereceye girebilmek için denizde kıyasıya mücadele etti.

Sultanlara Metin Mengüç Salonda Destek Verdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 yenerek Cumhuriyetimizin 100. yılında Avrupa şampiyon olup, Türk spor tarihinde takım sporlarında Avrupa şampiyonu olan ilk takım olarak tarihe geçerken, Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun Balıkesirli üyesi Metin Mengüç de bu başarıya hem tanık hem de ortak oldu.

Voleybolda Şampiyon Balıkesir Büyükşehir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Burhaniye Ören Plajı’nda düzenlenen “Bioderma Pro Beach Tour Kulüpler Türkiye Şampiyonası”nda Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oyuncuları Merve Çelebi ve Esra Betül kadınlar kategorisinde şampiyon oldu.

Karesili taekwandocu minikler yine kürsüde...

22-23 Ağustos 2023 tarihlerinde Balıkesir Edremit ilçemizde gerçekleşen Taekwondo Ümitler ve Minikler İl birinciliği yarışmalarında Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları yine kürsüye çıkmayı başardılar. Balıkesir 'i ve kulüplerini ulusal alanda temsil etmek için kıyasıya zorlu maçlar çıkartan sporcular Türkiye şampiyonası için bu hakkı elde etmeyi başardılar .

AVRUPA TRİATLON ŞAMPİYONASI BALIKESİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonunun iş birliğinde Balıkesir, 3 gün boyunca Avrupa Triatlon Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Balıkesir Avlu Traitlonu için 32 ülkeden 700 sporcu ve 2 bini aşkın ziyaretçi şehre gelerek ekonomiyi canlandırdığını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir artık kabuğunu tamamen yırttı. Dünyanın her yerinden her alanda organizasyona ev sahipliği yapabilecek düzeye geldi.” dedi.

AVLU BALIKESİR TRİATLONU AVRUPA ŞAMPİYONASI BAŞLADI

32 ülkeden700 sporcunun katıldığı “Avlu Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası", Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Güç Seninle” sloganıyla başladı. Yüzme, koşu ve bisiklet parkurlarına katılan sporcular Balıkesir’e aşık olduklarını dile getirdi.

2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Güç seninle sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu '' 2023 Avrupa Triatlon Şampiyonası " tanıtım toplantısı ve parkurlardaki son incelemeler gerçekleştirildi

Karesili Taekwondocular İzmir’den 16 Madalya İle Döndü

İzmir Taekwondo il temsilciliği 2023 yılı faaliyet programında yer alan iller arası Taekwondo Poomse şampiyonasında Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları Balıkesir’i başarılı bir şekilde temsil etti. Karesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları 3 altın 3 gümüş ve 10 bronz olmak üzere toplamda 16 madalya aldı. 

Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Sporcularla Bir Araya Geldi

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Kickboks Avrupa Şampiyonasında (EUSA 2023) ülkemize 1 altın ve 1 bronz madalya kazandırarak üniversiteyi başarıyla temsil eden Güler Deniz Topuz ve Barış Karaman ile bir araya geldi

Minikler Judo Türkiye Şampiyonası Açılış Töreni İle Başladı 

70 ilden bin 800 sporcunun katıldığı ve üç gün sürecek Minikler Türkiye Judo Şampiyonası Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda başladı.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Şampiyon Boksörlerle Buluştu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Üniversiteler Boks Türkiye Şampiyonasında üniversiteyi başarıyla temsil eden sporcu öğrencilerle bir araya geldi.

Adar ve Aktürk Hırvatistan da Bayrağımızı Dalgalandıracak

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Milli Gururları; Yasemin Adar Yiğit ile Feyzullah Aktürk, Hırvatistan’ın Zagreb şehrinde düzenlenecek Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mindere çıkacak. Geçtiğimiz yıl da Avrupa Şampiyonluğunu göğüsleyen sporcuların, bu yılda minderde Türk Bayrağıyla zafer turu atması bekleniyor.

Robotik Türkiye Şampiyonası'ndan Dünya Şampiyonası'na Giden Başarı Yolculuğu

Altıeylül Burhan Erdayı İlkokulu Robotik Kulubü öğrencileri algoritmik düşünme ve teknolojik okuryazarlık becerilerini geliştirmek üzere tasarladıkları robotik alanındaki projelerinin sunumunu gerçekleştirmek üzere İl Millî Eğitim Müdürümüz Ali Tatlı'yı ziyaret ettiler.

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası

Ali Eren Demirezen Türkiye Boks Şampiyonası Balıkesir'de Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda devam ediyor.

Balıkesir’de Boks Şöleni Başladı

Ali Eren Demirezen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Balıkesir’de başladı.

Eşref Uslu: “Boks Şampiyonamıza Tüm Balıkesirlileri Bekliyoruz”

Ak Parti Gömeç ilçe Başkanı ve Boks Federasyonu Balıkesir İl Temsilcisi Eşref Uslu Balıkesir Haber TV’ye ziyarette bulundu.