Seçim Haberleri
SON DAKİKA

Seçim Haberleri

Kalkınma-Tarım Ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Edremit Kalkınma-Tarım ve Turizm Altyapı Hizmet Birliği’nin yerel seçimlerden sonra ilk genel kurul toplantısı yapıldı. Birlik Başkanlığı’na Edremit Belediye Meclis Üyesi Muammer Temiz seçildi.

Başkan Ahmet Akın ilk nikâhta sözünü tuttu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, "Nikâhınızı kıyacağım" sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikâhını kıydı.

BİGADİÇTE MUSTAFA GÖKSEL DÖNEMİ

Bigadiç Belediye Başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , görevi devraldı. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhur İttifakının Ak Parti adayı olarak Bigadiç belediye başkanlığına seçilen Mustafa Göksel , İlçe Seçim Kurulundan dün mazbatasını almasının ardından bugün Bigadiç Belediyesinde düzenlenen devir teslim töreni ile başkanlık mührünü devraldı.

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Edremit'te Mehmet Ertaş dönemi başladı

31 Mart seçimlerinde CHP’den Edremit Belediye Başkanı seçilen Mehmet Ertaş, düzenlenen devir teslim töreni ile görevine resmen başladı.

Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları Ve Gazilere Yaptı

31 Mart seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, ilk ziyaretini şehit yakınları ve gazilere yaptı.

ALTIEYLÜL HASAN AVCI DEDİ

Balıkesir tarihinde böyle birliktelik, Balıkesir tarihinde böyle güçlü, heyecanlı, coşkulu bir seçim kampanyası yaşamamıştır. ‘Altıeylül’den Bağımsız adayım’ dediği günden bugüne kadar; haklı yürüyüşün, haklı çıkışın, hiç düşünmeden, hiç başkalarının lafına bakmadan Altıeylüllüler Hasan Avcı’nın yanında dimdik durarak güçlü bir kampanyaya imza atmanın gurunu yaşadılar. Bu haklı gurur, bu haklı heyecan 28 Mart Perşembe günü ‘Milletimizle Yürüyoruz’ yürüyüşle Altıeylül’e ve Balıkesir’e damgasını vurdu.

Deveciler, ilçesine gelen Büyükşehir yatırımını engelliyor

Başkan Yücel Yılmaz’ın, Burhaniye’ye açacağı BALBUCKS’ın seçime kadar açılmaması için alanın önüne engel olarak kamyon çektiren Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, beton atma makinesinin geçmesini engelliyor. Deveciler’e seslenen Başkan Yılmaz “Bir de Burhaniye’ye Büyükşehir Belediyesi ne masraf yapmış, yaptıysa ben istifa ederim demiş. Tabii seçime kalmış 3 gün, sonra zaten bırakacaksın, böyle bahane aramana gerek yok” dedi.

KOCAAVŞAR’A DÜĞÜN SALONU SÖZÜ

Seçim çalışmalarına Kocaavşar Mahallesi’nde sürdüren ve düzenlenen mitingte konuşan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, CHP’nin adayına da göndermelerde bulundu. Orkan, “Ey iki arkadaş siz daha dün AK Parti’deydiniz, ne oldu da Cumhuriyet Halk Partili oldun? Bizde 6 Ok var nedir diye sorsunlar mı? Bilebilirler mi? O zaman ellerinden tutum Karesi Atatürk Evi’ne götürecekler. Orada o avukatlara Atatürk inkılaplarını gösterecekler” dedi.

Serkan Sarı: ”Sandıkların Başında Seferberlik Yapacağız”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldığını belirterek Balıkesirli seçmenleri sandığa çağırdı. CHP’li Sarı, “31 Mart sabahı, daha refah ve daha mutlu bir Balıkesir için bütün hemşirelerimi sandığa davet ediyorum” dedi.

ALTIEYLÜLLÜ VATANDAŞLAR: “BU SEVDA BİTMEZ”

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına 1. Gündoğan Mahallesi’nde devam etti. Gündoğan Mahalle sakinleri açmış oldukları pankartlarla destek verirken hep bir ağızdan “HASAN AVCI BAŞIMIZIN TACI, BU SEVDA BİTMEZ” diyerek desteklerini ifade ettiler.

Hasan Avcının Afişleri Kesildi

Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Seçim afişleri kesildi. Bu olay üzerine bir açıklama yapan Avcı:” Seçim afişlerimizi kesip atabilirsiniz ancak milletimizin gönlünden bizi kesip atamazsınız.” dedi 

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

ALTIEYLÜL’ü DEPREME HAZIRLAYACAĞIZ.

Seçimler için dur durak bilmeden çalışan İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN gittiği heryerde büyük ilgi görüyor ve hergün bir projesini açıklıyor.

KARESİ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

Seçim ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Başkan Orkan, “Karesili hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı diyor” dedi.

“ALTIEYLÜL’DE DESTAN YAZACAĞIZ”

Altıeylül Belediye Başkanı ve Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çandır-Balıklı-Köylüköy’de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Avcı, “Bu güzel buluşmada her zaman olduğu gibi bizleri yine yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. ”dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARDAN DİNÇER ORKAN’A YAKIN İLGİ

Karesi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dinçer Orkan seçim çalışmalarına bugün Sıtkı Yırcalı Caddesi’nde devam etti

Hasan Avcı Altıeylüllülere Teşekkür Etti

Altıeylül Belediye Başkanı ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı kırsal mahallelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Avcı, “Bağımsız olarak çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Altıeylüllü vatandaşlarımız; sizin desteğiniz bizleri motive ediyor. Anlıyoruz ki Altıeylül’e daha çok yapacak işimiz var.” dedi.

ALTIEYLÜL’DE CUMHUR İTTİFAKI RÜZGARI

Cumhur İttifakı’nın Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray seçim çalışmalarını sürdürüyor. Altıeylül Belediyesi’nin kurucu Belediye Başkan Yardımcısı olduğunu hatırlatan Eray, “31 Mart’ta hep beraber bu sandıkları patlatacağız ve 1 Nisan’dan itibaren Altıeylül’de, ‘Gerçek Belediyeciliği’ göstereceğiz” dedi.

Serkan Sarı:”Demokrasinin Temel Taşı Muhtarlar Desteklenmeli”

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, seçim ile işbaşına gelmelerine rağmen muhtarların birçok harcamayı kendi bütçelerinden karşıladığını bu harcamalar nedeniyle muhtarlara ek bir bütçe olanağı sunulması gerektiğini söyledi.

 Eray; “Altıeylül’ün romanını yazacağız.”

Altıeylül 2. Gündoğan mahallesinde bulunan AK Parti Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Niyazi Tunç, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanları, 20, 21, 22 ve 23. Dönem Balıkesir Milletvekilli İsmail Özgün,  Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, teşkilat ve meclis üyeleri ile mahallelinin katıldığı açılış miting havasında gerçekleşti. 

Turhan Çömez, Burhaniye’de seçim bürosu açılışına katıldı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Burhaniye’deydi. İYİ Parti Burhaniye seçim bürosu açılışına katıldı. Partiye katılan üyelere rozetlerini taktı.

“Hemşehrilerimizle Birlikte Yürüyecek Daha Çok Yolumuz Var”

2017 yılından buyana Altıeylül Belediye Başkanlığı görevini yürüten mevcut Belediye Başkanı Hasan Avcı, geçtiğimiz hafta Altıeylül'den bağımsız belediye başkanı adaylığı için Yüksek Seçim Kuruluna başvurusunu gerçekleştirmişti.

Gündoğan yine ‘Yücel Yılmaz’ diyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Altıeylül Belediye Başkan Adayı Mesut Eray ile birlikte Altıeylül İlçesi Gündoğan Mahallesi’nde vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek destek istedi. Gündoğan sakinleri ‘Desteğimiz Yücel Yılmaz’a dedi.

Vatandaşlardan Eray'a Sıcak Karşılama

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkanı Mesut Eray, haftasonu mahalle ziyaretlerini sürdürdü. Eray, “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için gece gündüz sahadayız. Hemşehrimizin bu gönülden ilgisi ve sevgisi bizlere ayrı bir güç veriyor” dedi.

Canbey; Bizim Balıkesir İçin Hedeflerimiz Var!

31 Mart Mahalle İdareler Seçimi için saha çalışmalarına hız veren Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, geçtiğimiz haftasonu Ayvalık, Balya ve Havran ilçelerini ziyaret etti.

Milletvekili Canbey'den Tam Saha Pres

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, TBMM’deki yoğun yasama ve yurt dışı çalışmaları arasında 31 Mart Belediye Başkanlığı seçimleri için de saha çalışmalarına hız verdi. 4 günde 6 ilçeyi dolu dolu ziyaret eden Milletvekili Canbey; “31 Mart için hedefimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz olmak üzere 21’de 21 yapmak. Çünkü Balıkesirli hemşehrilerimiz bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” dedi.

Edremit CHP de bugün ön seçim yapıldı! 

Edremit CHP de bugün ön seçim yapıldı! 

Mesut Eray Seçim Çalışmalarına Ayvatlar’dan başladı

2024 Yerel seçimleri Altıeylül Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Mesut Eray, aday gösterilmesinin hemen ardından Ata Ocağı Ayvatlar Mahallesi’nde ilk meşaleyi yakarak seçim çalışmalarına başladı.

Veysel Eroğlu Balıkesir’de bir dizi temaslarda bulundu.

 Yerel seçimler öncesi Balıkesir’de yaptığı ziyaretlerde Balıkesir’in genel durumu, Balıkesir’e yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Önceki Dönem Orman ve Su İşler Bakanı Prof. Dr. Veysel EROĞLU ilk olarak Ak Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir’e ziyarette bulundu.