Servis Haberleri
SON DAKİKA

Servis Haberleri

SERVİS ARAÇLARI DENETLENDİ

Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi yapıldı

Balıkesir’de Trafik Kazası, Ölü Ve Yaralılar Var

alıkesir’de yapımı yılın hikayesine dönüşen Balıkesir-Dursunbey yolundan üzücü bir haber daha geldi. Kepsut Cezaevi gardiyanlarını taşıyan servis ile bir otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Servis Araçlarına Sıkı Denetim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı Ulaşım Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince rutin denetim ve kontrol faaliyetleri içerisinde servis araçlarına yönelik olarak denetimler gerçekleştiriliyor.

Kızılay Kitap Eczanesi Projesi Hayata Geçti

Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezi, Atatürk Şehir Hastanesi Başhekimliği ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde Atatürk Şehir Hastanesi Çocuk Cerrahi Servisinde "Kızılay Kitap Eczanesi" nin tefrişatını gerçekleştirdi. 

BAÜN’de 124 Yataklı Ek Hastane Binasının Temeli Atıldı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinin gelişim ve büyüme süreci, 124 yataklı ek hastane binası ile devam edecek. Mevcut hastanenin yanına yapılacak olan ve içerisinde hibrit ameliyathaneler, çocuk acil servisi ile yoğun bakımın da yer aldığı ek hastane binasının temeli düzenlenen program ile atıldı. 

İL MÜFTÜLÜĞÜ TARAFINDAN MEVLİD KANDİLİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İl Müftülüğü tarafından Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi Palyatif Bakım Servisi ek binasında bulunan hastalara, hasta yakınları ve servis personeline yönelik Mevlid Kandili Programı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Sayın Celal Sürgeç'in de katıldığı program dualar, ilahi ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirildi.

BALIKESİR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK BİRİMLERİNCE DENETLEME

(26.634) araç denetlenerek; (750) okul servis aracı, (2.410) motosiklet, (2.704) alkol denetimiyle, (6.226) araç ve sürücüye (8.458.790 TL) cezai işlem uygulandı, (405) araç trafikten men edildi, (2) ölümlü kaza meydana geldi (4) vatandaşımız hayatını kaybetti, (97) yaralanmalı kaza meydana geldi (133) vatandaş yaralandı.

Okul Servislerine Sıkı Denetim

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatili dönüşünde il genelindeki tüm okul servislerinin teknik donanımlarının tam olması için denetimlerini sıkılaştırdı.

Özüm Otomatik Şanzıman Servisi - Reklam

Özüm Otomatik Şanzıman Servisi - Reklam

İvrindi Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Servis

Önceki yılın ikinci döneminden itibaren ilçe merkezinde öğrenim gören öğrencileri okullarına ücretsiz taşıyan İvrindi Belediyesi, ücretsiz ring seferini bu yıl da sürdürüyor.

Kamyon Ve Servis Sürücüleri OSB Yolunu Değerlendirdi

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşmak için 12 Eylül itibarıylayeni yolu kullanmaya başlayan servis ve ağır tonajlı araç sürücüleri, uygulamadan duydukları memnuniyeti anlattı. Sürücüler, “Sıkışmadan, beklemeden keyifle ulaşımımızı sağladık” dedi.

OSB yolu, ağır tonajlı ve servis araçlarına kapanıyor

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Kavşağı ile Yakup Şevki Paşa Caddesi’nin Dokuma Caddesi ile kesişimi arasında kalan yol ağır tonajlı araçların ve servis araçlarının kullanımına 12 Eylül tarihinden itibaren kapanıyor. Araçlar, yeni Organize Sanayi Bölgesi bağlantı yolunu kullanacak.

Büyükşehir’den Ulaşımda Sıkı Denetim

Vatandaşların; toplu taşıma hizmetlerinden; seri, güvenli ve konforlu bir şekilde yararlanmalarını sağlamak amacıyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; toplu taşıma araçları, ticari taksiler, personel ve okul servis araçlarının mevzuatlara uygun bir şekilde çalışmalarına yönelik denetim ve kontrollerini rutin olarak gerçekleştiriyor.

Jandarmadan ‘Servis Denetimi’

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, sorumluluk alanında bulunan köy yolları ile cadde ve sokaklarda sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmaya yöneltmek, trafik kazalarını önlemek ve kaza sonucunda meydana gelen can ve mal kayıplarını en aza indirmek maksadıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Jandarma “Okul Servis Araçlarının Kullanımı ve Trafik Kuralları” eğitimi verdi

Eğitimlerde, (399) vatandaşa trafik konusunda bilgilendirme yapıldı.

Bandırma’da Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü

Balıkesir’de meydana gelen trafik kazasında direksiyon hâkimiyetini kaybeden servis şoförü hayatını kaybetti.

Balıkesir'de Servisler Denetlendi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri, sorumluluk alanında bulunan köy yolları ile cadde ve sokaklarda "Paydaş Kurumlarla Birlikte Müştereken Yapılan Yoğun Servis Denetimi” faaliyeti gerçekleştirildi.

Doktora saldıranlardan birisi tutuklandı

Balıkesir Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan doktora saldıran iki kişi, bugün adli mercilere sevk edildi. Saldırganlardan M.İ tutuklanırken, E.İ ise adli kontrol şartııyla serbest bırakıldı.