Siyaset Haberleri
SON DAKİKA

Siyaset Haberleri

Başkan Yılmaz'dan kopyacı adaylara siyaset dersi...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yıldır kendisinin uygulaya geldiği işleri çakma belediyelerden kopyalayıp yeni orijinal fikirlermiş gibi anlatanlara “Biraz yaşadığın şehri tanı. Burada Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı var. Biraz Ağzından çıkanı düşünüp konuşacaksın” diyerek siyaset dersi verdi.

Göktuğ ŞEREMETLİ Balıkesir Haber TV'ye konuştu.

Yerel yönetimlere düşen zillet gölgesi Cumhur İttifakının aydınlık siyaseti ile kaldırılacaktır. 31 Martta beceriksiz muhalefet Balıkesir'de ve Türkiye’nin her bölgesinde en ağır mağlubiyet ile tanışacaktır. YERELDE İKTİDAR, ÜLKEDE İSTİKRAR…31 MART'TA MHP'NİN VE CUMHURUN ZAFERİ HİLAL GİBİ YÜKSELECEKTİR… PKK'nın uzantısı HEDEPE ile işbirliği yapanlar. Yönettikleri Belediyelerde çalışanların maaşını bile ödeyemeyenler Balıkesir halkından hangi yüzle oy isteyeceklerdir?

Canbey:”Şehrimize Kalıcı Eserler Bırakmaya Çalışıyoruz”

Dr. Mustafa Canbey: “Eser siyaseti anlayışıyla yüzyılda yapılabilecek sayısız yatırımları milleti için 22 yıla sığdıran AK Parti’miz her zaman umudun ve başarının adı olmuştur.” dedi.

“İkinci Yüzyıla Girerken Ufuktaki Yeni Türkiye”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen “İkinci Yüzyıla Girerken Ufuktaki Yeni Türkiye” başlıklı konferansta siyaset, bilim, eğitim ve sağlık konuşuldu.

Vuslat Platformu Edremit’te Buluştu

Başkanlığını Hamza Cebeci'nin yaptığı Uluslararası Vuslat Platformu Ufuktaki Yeni Türkiye 2. Balıkesir Buluşmaları kapsamında İkinci Yüzyıla Girerken Siyaset, Sağlık, Bilim ve Eğitim Konferansı Edremi’te bir araya geldi.  Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz’ın ev sahipliği yaptığı ve 3 gün süren konferansta birçok farklı sektörden konuşmacılar sunumlar yaptı. 

Hilal Özdemir DEVA Partisi’nden Ayrıldı

Yıllarca Ak Parti’de siyaset yapan daha sonra Edip Uğur’la birlikte DEVA Partisinde siyasete devam eden Hilal Demirözer Yarbaoğlu hem Karesi İlçe Başkanlığı’ndan hem de parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Hilal Demirözer, “Gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum” diyerek DEVA Partisiyle yollarını ayırdığını duyurdu. Şimdi Balıkesir siyasi çevreleri Demirözer’in Ak Partiye dönüp dönmeyeceğini merak ediyor…

Balıkesir'de AK Parti'li gençler İsrail'i protesto etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin, "Ateşkes çağrılarına rağmen Batı'nın ve Avrupa'nın ikiyüzlü, çifte standart olan siyasetine bir kez daha şahitlik ediyoruz. Biz dik durmaya, zulme karşı olmaya ve mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz." dedi.

SAMİ GÖKDENİZ VEFAT ETTİ

Balıkesir Siyasetinin önemli ismi, önceki dönem Balıkesir Belediye Başkanlarından Sami Gökdeniz, bu sabaha karşı tedavi gördüğü hastanede vefat etti. İki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve çok hareketli bir süreç yaşayan Sami Gökdeniz, Belediye Başkanlığının ardından avukat olarak hayatını devam ettirdi. Son dönemde kızını ve eşini de kaybeden Sami Gökdeniz 78 yaşında yaşamını yitirdi. Sami Gökdeniz’in cenazesinin yarın (27 Ekim 2023) Cuma Namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Başçeşme mezarlığında toprağa verilecek. Balıkesir Haber TV olarak Sami Gökdeniz’e Allahtan rahmet ailesine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

BAYKAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Balıkesir’in önemli mobilya kuruluşu Baymob’un sahiplerinden, Ticaret Odası yönetim Kurulu Üyesi Metin Baykan’ın oğlu Melih Baykan görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Hafta sonu yapılan düğüne başta yönetim kurulu üyesi olduğu Ticaret Odası olmak üzere iş, siyaset, bürokrat ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, ailelerinin akrabaları ve dostları katıldı.

YUSUF ZİYA YILMAZ; “AK PARTİ SİYASETİ, MİLLETE HİZMETKAR OLMA SİYASETİDİR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret etti.

MEHMET AĞAR’I BİNLERCE SEVENİ UĞURLADI

Havran’ın Büyükdere Mahallesinden olan, yıllardır siyasetçi ve işadamı olarak Körfez Bölgesinde sayılan sevilen Mehmet Ağar’ın cenazesine binlerce kişi katılarak kendisini uğurladı.

ANKARA PROTOKOLÜ KURTDERE GÜREŞLERİNE DAVET EDİLDİ

Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri öncesi Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ankara’da bir dizi ziyarette bulunarak bakan, bakan yardımcıları, milletvekilleri, bürokratlar, siyasetçiler ve yöneticileri kırmızı dipli mum ile güreşlere davet etti. Başkan Orkan ziyaretlerde Karesi’nin talep ve ihtiyaçları içinde istişarelerde bulundu.

Birol Şahin’den Turhan Çömez’e Kabakdere Cevabı

Ergenliğe yeni adım atmış Z Kuşağı gibi davranan bir milletvekilimiz var. Elinde cep telefonu gördüğü her objenin her manzaranın önüne geçip fotoğraf veya video çekiyor, sivri laflar ederek sosyal medya fenomeni olmanın derdinde. Bu kısa videolarla siyaset yaptığını, görevinin bu olduğunu sanıyor.

Canbey:”Bunun adı ‘Muhalefetin Seçim hazımsızlığı’

Canbey:”Bunun adı ‘Muhalefetin Seçim hazımsızlığı’ AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi: “Seçimi kaybetmenin hazımsızlığı yaşayan muhalefet bilmelidir ki; bu kadim topraklarda böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez” dedi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, muhalefet milletvekillerinin açıklamalarını sert sözlerle eleştirdi: “Seçimi kaybetmenin hazımsızlığı yaşayan muhalefet bilmelidir ki; bu kadim topraklarda böylesi çirkin siyaset anlayışına hemşehrilerimiz fırsat vermez” dedi.

Gelecek Partisi Eski İl Başkanı Ak Partiye Geçti

Balıkesir Gelecek Partisi Kurucu İlçe Başkanlığı yapan ve İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Ünal geçtiğimiz günlerde Genel Merkezin izlediği siyasetten duyduğu rahatsızlık nedeniyle partisinden istifa etmişti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen törenle, AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın taktığı rozetle AK Parti saflarına geçti.

MHP KARESİ MECLİS ÜYESİ GÖKTUĞ ŞEREMETLİ İFTAR VERDİ

Balıkesir’de Ülkücü camianın duayen ismi olan, gazeteci yazar Sıtkı Şeremetli’nin oğlu MHP Karesi Belediye Meclis Üyesi Göktuğ Şeremetli işyeri Gökşer Otomotiv önünde iftar verdi. Şeremetli ailesinin akrabaları, dostları ile siyaset, basın ve iş dünyasının katıldığı iftar samimi bir ortamda gerçekleşti. İftar sonrası misafirler duygu ve düşüncelerini Balıkesir Haber TV’de dile getirdiler…

SITKI ŞEREMETLİ – KÖŞE YAZISI

SEÇİME GİDERKEN SİYASET VE BASIN DÜNYASINDA YER ALAN ŞEREFSİZ ASALAKLARA DİKKAT EDİN!

Balıkesir’in Meydanı (10 Mart 2023) Yeni Bölüm

Balıkesir’in Meydanı (10 Mart 2023) Yeni Bölüm

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR! TÜRKİYE VE BALIKESİR'DE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SİYASET, RÜZGÂR VE YAPRAK

Faik Tunay “Türkiye’nin En Etkili Silahı Tarım ve Gençlerimizdir”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Faik Tunay Balıkesir'e bir ziyarette bulundu.

İyi Parti Balıkesir’de Hasan Fehmi Yörük Adaylığını Açıkladı

İyi Parti İl Başkanlığı için adaylık süresi devam ederken ikinci aday belli oldu.

Göktuğ Şeremetli: ''Balıkesir Sevdamız, Türkiye Davamızdır”

Balıkesir MHP Karesi Belediye Meclis üyesi, Balıkesirspor As Başkanı, iş adamı Göktuğ ŞEREMETLİ BALIKESİR HABER TV’nin sorularını cevapladı.

Canbey CHP’yi Vizyonsuzlukla Suçladı 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, "Vizyon diye yabancı insanları milletin önüne sunmak, siyaseten tükenmişliğin, CHP'deki acziyetin ve kadrosuzluğun fotoğrafıdır." dedi.

Atabis Bisiklet Grubu Faaliyetlerini Anlattı

Balıkesir siyasetine ve basınına uzun yıllar hizmet veren Hulusi Yılmaz’ın Tarihi Köy Kahvesi’nde mola veren Atabis Bisiklet Grubu ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdik.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

SİYASETÇİ VE DAVA ADAMI ARASINDAKİ FARK KAVAK İLE KABAK ARASINDAKİ FARK GİBİDİR

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

UCUZ GÜNLÜK SİYASET ADINA ECDADINA, TARİHİNE KÜFREDENLERE LANET OLSUN!

Ahmet Edip Uğur Vefatının Yıl Dönümünde Anıldı

Balıkesir siyasetinin önemli değerlerinden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kurucu Belediye Başkanı ve DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Edip Uğur vefatının yıldönümünde yapılan hayırlarla anıldı.

Başkan Yılmaz ve Başkan Orkan'dan Ankara'da Kurtdere Daveti

12-13-14 Ağustos tarihlerine yapılacak olan Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri öncesi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Yağlı Güreş Birliği Başkanı Yücel Yılmaz ve Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Ankara'da bir dizi ziyarette bulundu. Başkanlar, bakanlar, siyasetçiler ve yöneticileri kırmızı dipli mum ile güreşlere davet ettiler.

CHP Mitingle İlgili Basın Açıklaması Yaptı

CHP Balıkesir İl Başkanlığı, parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Balıkesir’de gerçekleştireceği “milletin sesi” mitingine vatandaşları davet etmek amacıyla basın açıklaması düzenledi.