Spor Haberleri
SON DAKİKA

Spor Haberleri

Büyükşehir Belediyespor, Valorant Espor Takımı Kurdu

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Valorant Espor Takımı kurdu. Oyuncularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Burç Özoğuz, VRL Türkiye Birlik Ligi’nde oynayan ilk belediye espor takımı olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yaz Spor Okulları’nın 2. Dönem Kayıtları Başladı

Çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini ve yeteneklerini sergilemelerini sağlamak için alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleşecek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın ikinci döneminin kayıtları başladı.

Büyükşehir’den Milli Sporculara Büyük Ödül

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Balıkesir’in uluslararası arenada göğsünü kabartan Milli Sporcular; Yasemin Adar Yiğit ile Esra Yıldız Kahraman’a para ödülü verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

Altıeylül’de Gençler Yaz Tatilini Boş Geçirmeyecek.

Altıeylül Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, gençler için dopdolu bir yaz sezonu programı hazırladı.

Altıeylül'de sosyal alanlar düzenleniyor

Sağlıklı bireyler, sağlıklı toplum için Altıeylül Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parkların bakımını, temizliğini ve oyun gruplarının yanı sıra spor alanlarında bulunan fitness aletlerinin bakımlarını, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Balıkesir’in Kültürel Mirası Proje Yarışması’nda Ödüller Sahiplerini Buldu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Balıkesir Yöresi Kültürünü Araştırma ve Uygulama Merkezi, BAÜN Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle, II. Liseler Arası Balıkesir’in Kültürel Mirası Proje Yarışması düzenlendi.

Türkiye Tırmanış Şampiyonası Balıkesir’de Yapıldı

Okul Spor Faaliyetleri Kapsamında yapılan Okullar Arası Gençler (A-B) Spor Tırmanışı, Türkiye'nin dört bir tarafından katılan genç tırmanıcıların kıyasıya rekabetine sahne oldu. İsmail Akçay Tırmanış Duvarı'nda düzenlenen yarışlar, 30 ilden sporcuların katılımıyla gerçekleşti. Toplamda 120 takım ve 418 ferdi sporcu, heyecan dolu mücadeleler için bir araya geldi.

Balıkesir, Hafta Sonu Spor ve Dostluk Dolu Anlara Ev Sahipliği Yaptı.

Dolu dolu geçen Hareketlilik Yılına yakışır etkinlikler, bu hafta sonu yine sporcuları ve sporseverleri bir araya getirerek sağlıklı yaşam biçimine teşvik etti ve dostluk bağlarını güçlendirdi.

Olimpiyat Yolcusu Esra Yıldız Kahraman İle Yola Devam

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, geçtiğimiz hafta Paris Olimpiyatlarına katılma hakkı kazanan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Boksörü Esra Yıldız Kahraman ile 1 yıllık daha sözleşme imzaladı.

CAN CANGÖK HOCA İÇİN HAYIR YAPILDI

Balıkesirspor’un eski kaptanlarından ve Teknik Direktörlerinden olan, futbol camiasının sevilen ismi Can Cangök 11 Mayısta geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmişti.

Abdullah Bekki Balıkesirspor Adaylığını Açıkladı;

“HEDEFİMİZ SAAT GİBİ İŞLEYEN BİR BALIKESİRSPOR” Balıkesir'in tanınmış iş insanlarından Abdullah Bekki, yönetim kurulu listesinde ismi yer alan arkadaşlarıyla birlikte Balıkesirspor’u yönetmek için aday olduklarını açıkladı. 7 Haziran Cuma günü yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi Abdullah Bekki bir basın toplantısı düzenledi.

Başkan Akın’dan 2 yeni atama

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, kadrosunu oluşturuyor. Genel Sekreter Yardımcılığına Mehmet Refik Gündoğan’ı getiren Başkan Akın, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına ise Aytekin Durmaz’ı atadı.

Yaza Merhaba Satranç Turnuvası düzenlendi

Burhaniye ilçesinde gerçekleştirilen 'Yaza Merhaba Satranç Turnuvası'nda 4 farklı kategoride 75 sporcu yarıştı. Dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Yasemin, Paris’te Türkiye’yi Temsil Edecek

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Milli Güreşçi Yasemin Adar Yiğit ile Paris Olimpiyatları öncesinde 1 yıllık sözleşme imzaladı. Paris’te ülkemizi ve Balıkesir’i en iyi şekilde temsil edecek olan Yasemin Adar, desteklerinden dolayı Başkan Ahmet Akın’a teşekkürlerini iletti.

Fener Alayı’nda caddeler kırmızı beyaza büründü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm Türk Gençliği’nin onuruna Fener Alayı düzenledi. Fener Alayı esnasında caddeler kırmızı beyaza büründü.

Gençler Altıeylül’de buluştu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunun, heyecanının yaşandığı Altıeylül'de vatandaşlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi'nde bir araya geldi. Altıeylül Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinliklerde vatandaşlar bayram coşkusunu birlikte yaşadı.

Paris Olimpiyatları Ön Elemesi, Ören Plajı’nda yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğinde Ören Plajı’nda CEV Plaj Voleybolu Milletler Kupası 2024 Turnuvası 1. Ayak Müsabakaları (Paris Olimpiyatları Ön Elemesi) gerçekleştirildi. Finale kalan takımlara kupalarını takdim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir’i tüm sporların merkezi haline getireceklerini vurguladı.

Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını saygıyla anıyoruz

AK Parti Milletvekili Ali Taylan Öztaylan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

19 Mayıs heyecanı Altıeylül’de yaşanacak

Altıeylül Belediyesi ile Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Haftası bünyesinde yapılan etkinliklerle 19 Mayıs heyecanını Altıeylüllü vatandaşlarla birlikte kutlamak için bir dizi program hazırladı.

Balıkesir Gençliği ve Sporcuları, Gençlik Haftası’nda Bir Araya Geliyor

Her yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ülkemizin dört bir yanında coşkuyla kutlanan Gençlik Haftası, gençlerin önemini vurgulayarak onların potansiyelini ve enerjisini kutluyor.

Gençlik Festivali gümbür gümbür geliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 16-19 Mayıs günleri arasında gençler için içeriği zengin birçok etkinlik düzenliyor. Büyük bir coşkuyla kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı onuruna düzenlenecek olan Gençlik Festivali’nde birbirinden eğlenceli etkinlikler yer alacak.

 Başkan Ertaş, özel çocuklarla bir araya geldi

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, Dünya Engelliler Haftası Programı’na katılarak özel çocuklarla bir araya geldi ve onların her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

Büyükşehir Belediyespor Yönetimi Görev Bölümü Yaptı

    Balıkesir Büyükşehir Belediyespor kulübü yeni yönetimi ilk toplantısını 13 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirdi.

"Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler" Devam Ediyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen "Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler" Balıkesir'de eğitim kurumlarının vazgeçilmez bir parçası haline geldi.

OSB 3. Etap yol çalışmalarına hız verildi

Atatürk Şehir Hastanesi yönünden gelen trafiğin; şehir içine ve çevreyoluna girmeden Merkez Havaalanı yönünde ilerlemesini sağlayacak OSB 3. Etapta gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın talimatıyla hız kazandı. 

Trafik Haftası’nda çocuklar eğlenirken öğrendiler

“Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” kapsamında Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda birçok etkinlik gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için bilinçlendirici trafik eğitimleri ile yarışmalar düzenleyerek onların eğlenirken öğrenmelerini sağladı.

Minik Eller Büyük Hayaller gerçekleştiriyor

Minik Eller, Büyük Hayaller Etkinlikleri Okullarımızda Gerçekleştiriliyor Geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması amacıyla ''Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor'' temasıyla ''Minik Eller, Büyük Hayaller'' etkinlikleri tüm ilçelerde sürdürülüyor.

BURHANİYE BELEDİYESPOR FIRTINA GİBİ ESTİ

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 25. Hafta maçında Burhaniye Belediyespor, Bigaspor’u 7-2’lik farklı skorla mağlup etti.

Yeşilay Bisiklet Turu Balıkesir'de Gerçekleşti

Etkinlik, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklara karşı farkındalık oluşturmak amacıyla binlerce kişiyi bir araya getirdi. Yeşilay, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yeşilay Spor Kulüpleri işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte, bisiklet severler hem spor yapmanın keyfini yaşadılar hem de sağlıklı yaşamın önemine dikkat çektiler.

GSB SPOR OKULLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları ile Balıkesir’de de tüm spor tesislerinde devam ediyor. Bu yıl 37 farklı branşta kayıtlı 33,224 sporcu GSB Spor Okullarında eğitim alıyor.