Su Haberleri
SON DAKİKA

Su Haberleri

Dereboyu Caddesi taşıt trafiğine kapatılıyor

Karesi ilçesinde yer alan Çay Deresi ıslah ve altyapı yenileme çalışmaları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Akıncılar Mahallesi Dereboyu Caddesi’ni 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren taşıt trafiğine kapatacak. Vatandaşlar bu süreçte belirlenen alternatif yolları kullanacak.

Burhaniye Belediyesi, Börezli Mahellesi’nde Hizmetlerini Sürdürüyor

Burhaniye Belediyesi, Börezli Mahallesi'nde belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Akın, Borç Konusunda Son Noktayı Koydu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, önceki dönemden devraldığı Türkiye gündemine düşen belediye borcu ile alakalı merak edilenleri belgeleriyle birlikte kamuoyuyla paylaştı.

Atatürk Parkı göz kamaştırmaya devam ediyor

Türkiye’nin en güzel parklarından olan Atatürk Parkı’nın görkemini korumak için gerekli tüm işlemleri yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, parkın içerisinde bulunan süs havuzunu periyodik olarak temizlemeye devam ediyor.

Motosiklet Hırsızları Yakalandı

Bandırma ilçesinde, S.K. isimli vatandaşın park ettiği motosikleti çalındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan kamera çalışmaları sonucunda şüphelilerin kimliklerini belirledi. Şüphelilerin motosikleti Bursa'ya götürüp sattığı ortaya çıktı. B.K tutuklanırken, K.B yakalandı.

Tamir İçin Bırakılan Araçtan 15 Parça Çalındı

Bandırma ilçesinde bir vatandaşın tamir için sanayiye bıraktığı hasarlı araçtan 15 parça çalındı. Polis tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalanarak tutuklandı.

Edremit'te İşçi Bayramı coşkuyla kutlandı

Edremit’te 1 Mayıs İşçi Bayramı düzenlenen kortej yürüyüşü ve mitingle birlikte coşkuyla kutlandı.

BAŞKAN YILDIZ DENEYİMLERİNİ ÖĞRENCİLER İLE PAYLAŞTI

İbrahim Bodur Mesleki Eğitim Merkezi "Ustalar Çıraklarla Buluşuyor" projesi kapsamında bu hafta Balıkesir Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Baydemir'i öğrencilerle buluşturdu.

Motor Arızası Nedeniyle Sürüklenen Göçmenler Kurtarıldı

Ayvalık ilçesi açıklarında yasa dışı yollardan Yunanistan'a gitmek isterken motorları arızalanarak denizde sürüklenmeye başlayan 36 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

NEFES KESEN OPERASYON

Edremit ilçesinde gerçekleştirilen asayiş, huzur ve narkotik uygulamasında aranan 8 şüpheli yakalandı. Uygulama kapsamında bin 114 kişinin sorgulaması yapıldı ve 8 zanlı gözaltına alındı. Ayrıca, bir ruhsatsız tabanca, 2 mermi ve 10 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. İş yerleri ve araçlar da denetlendi, cezalar kesildi ve bir işletmeye idari ceza uygulandı.

BAŞKAN AKIN, GÜNE HAYVAN PAZARI ESNAFIYLA BAŞLADI

Güne, Hayvan Pazarında başlayarak esnafa kolaylıklar dileyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, tüm padokları gezerek her bir esnafla tek tek ilgilendi. Padokların rüzgâr alan yan açıklığını esnafların isteği doğrultusunda kapatacaklarını söyleyen Başkan Akın, esnafın elini kolaylaştıracak tüm işlemleri gerçekleştireceklerini söyledi.

24. Edremit Uçurtma Şenliği

Edremit Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen Uçurtma Şenliği binlerce çocuğun katılımı ile gerçekleştirildi. Altınkum Mahallesi Dalyan sahilinde gerçekleşen etkinlikte gökyüzü uçurtmalar ile kaplandı.

KEPSUT YOLUNDA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

BALIKESIR Kepsut yolunda tır ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

EDREMİT'TE MİNİK YÜREKLERİN, BÜYÜK ŞENLİĞİ

Edremit İlçesinde öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çoşkusu bir güne sığmıyor. 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında 26 Nisan Cuma günü geniş kapsamlı bir “Çocuk Halk Oyunları Şenliği “ gerçekleştirildi.

Canbey, Can Azerbaycan’da!

Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ankara Milletvekili Fuat Oktay başkanlığında TBMM Dışişleri Komisyonu olarak, 3 gün sürecek Türk Devletleri Teşkilatı Dışişleri Komisyonları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

SU VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ZİRVESİ

Su ve Sürdürülebilirlik Zirvesi’nde “tasarruf”, “verimlilik” ve “sürdürülebilirlik” konularına ilişkin önemli mesajlar veren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Hakkını vere vere sürdürülebilir, tasarruflu, verimli bir belediyecilik ile suyu verimli, ekonomik kullanan bir anlayışı Balıkesir’imizde inşa edeceğiz” dedi.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erden Köybaşı ve vatandaşlar katılım sağladı.

ATAMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZLE

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, TBMM’nin açılmasıyla beraber çocuklara armağan ettiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram”ı Altıeylül’de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Aranan suçlular yakalandı

Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin huzur ve güvenliği sağlamak adına gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla aranan suçluları yakalayarak adalet önüne çıkardı. Operasyonlar sonucunda hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti ve diğer suçlardan aranan pek çok kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar cezaevine teslim edildi ve aranan diğer şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Ayvalık açıklarında 71 düzensiz göçmen yakalandı

Ayvalık açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca yakalanan 71 düzensiz göçmen, Ayvalık ilçesi sınırlarındaki Cunda Adası'na getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı görevlileri tarafından yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulunulan göçmenlerin, İl Göç İdaresi'ne teslim edileceği belirtildi.

Bandırma'da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Bandırma ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi, çaldığı malzemelerle birlikte yakalandı. Hırsızlık olayında ziynet eşyaları ve alkollü içecekler çalındı. İ.B. isimli ev sahibi durumu fark ederek polise başvurdu. Polisin titiz çalışmaları sonucunda şüphelinin A.K. olduğu tespit edildi ve çalınan malzemelerle birlikte yakalandı. Şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Büyükşehir’de koltuk, Atatürk çocuklarına emanet

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğunu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Atatürk’ün izinden giden minik hemşerilerine emanet eden Başkan Ahmet Akın, “Ne mutlu ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkenin kurucusu, kurtarıcısı. Biz de aydınlık, bütün ülkeyi kucaklayacak nesillere layık olmak için çalışıyoruz” dedi.

23 Nisan coşkusu Altıeylül’de yaşanacak

Atatürk Parkı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşam Kompleksi’nde çocuklar aileleriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşayacak.

BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ ÇOCUKLARIMIZIN BAYRAMI KUTLU OLSUN

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ SERKAN SARI’NIN 23 NİSAN MESAJI:

Edremit'te çıkan silahlı kavgada 3 şüpheli tutuklandı

Edremit ilçesinde çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İbrahimce Mahallesi'nde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Polis ekipleri, olaya karışan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda 1 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kayıp Şahıs Bulundu

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, Yenice Mahallesinde ikamet eden N.G. (54-E) isimli şahsın 19.04.2024 Cuma günü saat: 00:35 sıralarında Simav deresinin kenarında ayağının kayıp suya düşmesi sonucu

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret!

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN HAKAN ŞEHİRLİ’NİN MİSAFİRLERİ ERASMUS ÖĞRENCİLCERİ OLDU

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli; Polonya-Danimarka ve Portekiz’den gelen öğrenciler ile bir araya geldi. Sultan Abdülhamid Han Gelişim Merkezi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Şehirli, “Öncelikle Altıeylülümüze, Balıkesirimize hoş geldiniz. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Emekçinin Başkanı Ahmet Akın

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, refüjde bitki bakımı yapan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı. Karşılarında Başkan Akın’ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen emekçi kadınlar ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi

PROJELER KONUŞULDU

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu