Tayfun Canlı Haberleri
SON DAKİKA

Tayfun Canlı Haberleri

 Türkiye Şampiyonu Edremit Belediyesi’nden!

Edremit Belediyesi Taekwondo’da Türkiye Şampiyonluğu getirdi. Edremit Belediyesi Taekwondo Spor Kulübü sporcuları Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı madalyalarıyla ziyaret etti.

Tayfun Canlı Edirneli Muhtarları Misafir Etti!

Edremit Belediyesi, Edirneli Mahalle Muhtarlarını ilçede konuk etti. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kente gelen muhtarlar Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı ve Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Hayati Uysal tarafından karşılandı.

Tayfun Canlı: Can dostlarımızı unutmayalım!

Edremit Belediyesi, kaymakamlık ve ilgili kurumlardan yetkili kişilerin katılımıyla 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde gerçekleşen bilgilendirme toplantısında sokaktaki canlar konuşuldu.

Tayfun Canlı Engelli Gencin Hayallerini Gerçekleştirdi

Edremit Belediyesi, İvrindi ilçesinde yaşayan ve bugüne kadar denize girmeyen 14 yaşındaki kas hastası Hilmi Nuri Güleç’in hayallerini gerçekleştirdi. Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’nın eşlik ettiği Güleç, tekerlekli sandalyesi ile ilk kez denize girip unutamayacağı bir gün yaşadı.

Tayfun Canlı: Kültür Ve Sanatın Yanındayız!

Edremit ilçesinde ilk kez düzenlenen “Adra Fest” Klasik Müzik Konserleri’nin 4. Gününde Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı ödülleri takdim etti.

Tayfun Canlı, Şampiyon İle Buluştu!

Edremitli genç sporcu Yağız Baygın, teniste başarıla devam ediyor. Edremit Belediyesi’nin destek verdiği genç sporcu son olarak katıldığı Çanakkale Troya Cup’ta şampiyon oldu.

Tayfun Canlı: “Ayyıldızlı Forma Gururumuz!”

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’yi ziyaret etti. Canlı, ilçedeki spor faaliyetleri ile ilgili bilgi verirken, Edremit’te yaşayan Şehit ve Gazi yakınlarıyla ilgili destek istediği, TFF Başkanı Büyükekşi, Edremit’teki şehit ve gazi yakınlarını milli maça davet etti.

Tayfun Canlı“ Kırkpınar’ın yağları Edremit’ten olacak!”

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın davetlisi olarak 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni yerinde takip etti. Yusuf Can Zeybek’in Başpehlivanlığı kazandığı güreşlerde 2024 yılı güreşlerinde Edremit zeytinyağı kullanılması için görüşmeleri başlattı.

Tayfun Canlı Tatilcileri Edremit’e Davet Etti…

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı Kurban Bayramı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Kurban Bayramı’nda herkesi Kuzey Ege’nin incisi Edremit’e bekliyoruz diyen Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Tayfun Canlı’ya Batı Trakya’dan Ziyaret

Yunanistan’da Batı Trakya Türkleri’nin efsane lideri D. Sadık Ahmet’in oğlu Levent Sadık Ahmet, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı ziyaret etti.

Tayfun Canlı’dan İda Ultra Teşekkürü

Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde Kazdağları’nda iki gün boyunca süren İda Ultra Maraton heyecanı ödül töreni ile sona erdi.

Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’dan genç sporcuya tam destek!

Edremit Belediyesi gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı gelecek vaat eden sporcu gençlerin belediye olarak yanlarında olduklarını ifade etti.

Tayfun Canlı: "Edremit’in Zeytinyağlı Baklavasını tanıtacağız!"

Edremit’in tanınmış işletmelerinden Lokanta Bahar’ın sahibi Ekrem Yanbolluoğlu, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Canlı’yı ziyaret etti.Başkan Yardımcısı Canlı’ya zeytinyağlı baklava hediye etti.

Tayfun Canlı, Belediye Başkan Yardımcısı oldu

Edremit Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Tayfun Canlı, Başkan Selman Hasan Arslan tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

5. Edremit Kitap Fuarı13-21 Ağustos 2022’de Yapılacak 

Bu yıl Ağustos ayında 5.si düzenlenecek olan Edremit Kitap Fuarı için hazırlıklar başladı. Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı, 5. Edremit Kitap Fuarı’nın 13-21 Ağustos 2022’de yapılacağını açıkladı

KKTC'li Yöneticilerden Tayfun Canlı’ya ziyaret!

Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve Belediye Sözcüsü Tayfun Canlı'ya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yöneticileri ziyaret gerçekleştirdi.

Tayfun Canlı: Spora Her Zaman Tam Destek Veriyoruz!

Edremit Belediyesi eğitim ve sporun yanında yer almaya devam ediyor. Edremit Belediyesi tarafından Altınkum, Akçay ve Güre Mahallesi’nde özellikle kadınların katılımı ile gerçekleştirilen spor aktivitesi yoğun ilgi görüyor.

Genç Edrolular’dan Tayfun Canlı’ya Teşekkür

Balıkesir Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselen 1966 Edremitspor’un taraftar grubu Genç Edrolular, Edremit Belediyesi Özel Kalem Müdürü Tayfun Canlı’yı ziyaret ederek verdiği destek için teşekkür etti.