Triatlon Haberleri
SON DAKİKA

Triatlon Haberleri

Balikesir 'Avlu Triatlon 2023' Avrupa'nın En İyisi Seçildi

Bir kanalda ve bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın göz bebeği durumunda olan Triatlon Balıkesir, Avrupa Şampiyonasının ev sahipliğinde gösterdiği özverili ve Balıkesir’e yakışan bir organizasyon ile Triatlonda 2023 Yılının En İyi Organizasyon Ödülüne layık görüldü

AVRUPA TRİATLON ŞAMPİYONASI BALIKESİR’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonunun iş birliğinde Balıkesir, 3 gün boyunca Avrupa Triatlon Şampiyonasına ev sahipliği yaptı. Balıkesir Avlu Traitlonu için 32 ülkeden 700 sporcu ve 2 bini aşkın ziyaretçi şehre gelerek ekonomiyi canlandırdığını ifade eden Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir artık kabuğunu tamamen yırttı. Dünyanın her yerinden her alanda organizasyona ev sahipliği yapabilecek düzeye geldi.” dedi.

AVLU BALIKESİR TRİATLONU AVRUPA ŞAMPİYONASI BAŞLADI

32 ülkeden700 sporcunun katıldığı “Avlu Balıkesir Triatlonu Avrupa Şampiyonası", Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Güç Seninle” sloganıyla başladı. Yüzme, koşu ve bisiklet parkurlarına katılan sporcular Balıkesir’e aşık olduklarını dile getirdi.

2023 AVPURA TRİATLON ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR

Güç seninle sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu sloganıyla 32 ülkeden 700 sporcunun Balıkesir’de buluştuğu '' 2023 Avrupa Triatlon Şampiyonası " tanıtım toplantısı ve parkurlardaki son incelemeler gerçekleştirildi

Triatlon Dünyasının Kalbi Balıkesir’de Atacak

Triatlon dünyasının kalbi 3 gün boyunca Balıkesir’de atacak. Avlu Balıkesir Triatlonu ile Türkiye ilk kez Triatlon Avrupa Şampiyonluğu’na ev sahipliği yapıyor. Muhteşem organizasyon öncesinde basına bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “İlimizin yapacağı en önemli etkinliklerden biri. Bir sonraki hedefimiz Dünya Triatlon Yarışmasının burada yapılması.” dedi.

Başkan Orkan Şampiyonları Ağırladı

Triatlon ve yüzme branşlarında 2021-2022 sezonunda katıldıkları müsabakalarda farklı kategori ve branşlarda Türkiye Şampiyonu olan Karesi Belediyespor sporcuları, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

2022 Triatlon Türkiye Kupası Balıkesir’de Yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 3.’sü gerçekleştirilen Avlu Balıkesir Triatlonu’nda; iki gün boyunca yaklaşık 650 triatlet ve paratriatlet ter döktü. 2022 Balıkesir Avlu Triatlon Türkiye Kupası’nın gerçekleştirildiği organizasyondan oldukça memnun kalan sporcular, Balıkesir’in parkurunu çok beğendi.