Tütün Kaçakçılığı Haberleri
SON DAKİKA

Tütün Kaçakçılığı Haberleri

Edremit’te Tütün Kaçakçılığına Yönelik Operasyon

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Edremit KOM Büro Amirliği görevlilerince Tütün ve Tütün mamulü kaçakçılığının önlenmesine yönelik Edremit ilçesinde yürütülen çalışmalar neticesinde hareke geçildi.

Gönen’de Tütün Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gönen İlçesinde tütün mamulleri imal ve ticareti yaptığı tespit edilen (6) şüphelinin işyerleri ve ikamet adreslerinde arama yapıldı.

3 İlçede 10 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları ile tütün mamulleri kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, 3 ilçede (Manyas, Erdek ve Bandırma) kaçak tütün mamulleri imal ve ticareti ile izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 10 şüphelinin ikamet adresi ve kazı yaptıkları bölgelerde aramalar yapıldı.

Balıkesir Organize Şubeden Büyük Tütün Operasyonu

BALIKESİR ORGANİZE ŞUBEDEN  BÜYÜK TÜTÜN OPERASYONU Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yaklaşık 4 ay süren çalışmalar sonucu tütün kaçakçılığından 35 kişi suç aletleriyle birlikte yakalandı.

Sındırgı ve Burhaniye’de Tütün Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir’in Sındırgı ve Burhaniye ilçelerinde Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından tütün mamulleri kaçakçılarına yönelik operasyonlar düzenlendi.