Yoğun Bakım Haberleri
SON DAKİKA

Yoğun Bakım Haberleri

Olta iğnesi yutan kedi Büyükşehir’in tedavi merkezinde güvende

2 adet olta iğnesi yutan sokak kedisinin tedavisi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nde büyük bir özenle sürüyor. Başarılı bir operasyonla midesindeki olta iğnelerini çıkaran veteriner hekimler; ayağa kalkabilen kediyi, oltaların mideye verdiği zarardan dolayı hayati tehlikesi sürdüğü için yoğun bakımda gözlem altında tutuyor.

BAÜN’de 124 Yataklı Ek Hastane Binasının Temeli Atıldı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesinin gelişim ve büyüme süreci, 124 yataklı ek hastane binası ile devam edecek. Mevcut hastanenin yanına yapılacak olan ve içerisinde hibrit ameliyathaneler, çocuk acil servisi ile yoğun bakımın da yer aldığı ek hastane binasının temeli düzenlenen program ile atıldı. 

Epilepsi Hastası Helikopter Ambulansla Ankara’ya Sevkedildi

Ayvalık Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde Epilepsi Nöbeti sonrası Entübe edilen 31 yaşındaki kadın hasta K.P Balıkesir İl Ambulans komuta kontrol merkezi tarafından, Ankara hava koordinasyon ve İstanbul hava koordinasyon ile yapılan görüşmeler sonucu, İstanbul’dan kalkış yapan Helikopter ambulans hasta K.P'yi Ayvalık Stadyumundan alarak Ankara Bilkent Şehir Hastanesine nakledildi.

Balıkesirsporlu Genç Kaleci Yoğun Bakımda

Balıkesirspor U15 Takımında forma giyen kaleci Eren Mert Yıldızlı, dün oynanan İnegölspor karşılaşmasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında başına aldığı darbe sonucu acil ameliyata alındı.

Körfez’e Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Körfez Bölgesi’ne hizmet verecek olan Edremit Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Ultrason, hemogram cihazı ve yoğun bakım ünitesi bulunan merkezde tüm cerrahi operasyonlar gerçekleştirilebilecek.

Uçak Ambulans Kumsal Bebek İçin Havalandı

Balıkesir’in Edremit İlçesi’nde yaşayan Dürdane ve Kadir Tenekol çiftinin 16 aylık kızları Kumsal Nur, yaklaşık iki ay önce bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlandı. Edremit Devlet Hastanesi’ne götürülen bebek için yoğun bakım ünitesi ihtiyacı oluştu.