Yücel Yılmaz Haberleri
SON DAKİKA

Yücel Yılmaz Haberleri

Uydu Kuluçka Merkezi açıldı

“Uydu Kuluçka Merkezi” açılışında Balıkesir’e 1 milyar 600 milyon lira ar-ge teşviki sağladıklarını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugüne kadar yaptıklarımız, önümüzdeki dönemde inşallah Yücel Yılmaz başkanımızla el ele vererek yapabileceklerimizin teminatıdır, işaretidir” dedi.

Uydu Kuluçka Merkezi açıldı

“Uydu Kuluçka Merkezi” açılışında Balıkesir’e 1 milyar 600 milyon lira ar-ge teşviki sağladıklarını açıklayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugüne kadar yaptıklarımız, önümüzdeki dönemde inşallah Yücel Yılmaz başkanımızla el ele vererek yapabileceklerimizin teminatıdır, işaretidir” dedi.

KUZEYBATI ÇEVREYOLU’NUN İLK ETABI AÇILDI

Balıkesir’in şehir trafiğine nefes aldıracak Kuzeybatı Çevreyolu’nun 4,2 kilometrelik ilk etabının açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Başkan Yücel Yılmaz “Balıkesir’in Edremit yoluna, otoban tarafına bağlanabileceği mükemmel bir yol. 2. etabı da sabırsızlıkla bekliyoruz.” dedi.

Çiftçiye Tarımsal Sulama Ücretsiz..

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Altıeylül İlçesi Karamanköy Mahallesi’nde iftara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarımsal sulamanın ücretsiz olduğunun müjdesini verdi.

Başkan Yılmaz: Önce bana verdiğiniz sözü tutun

İftar programında şoför esnaflarıyla buluşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ile Milletvekili Serkan Sarı’ya seslendi: “Önce bana verdiğiniz sözü tutun. Bu vaatlerle insanlara oyalama olmaz. Biz, projeleri çiziyoruz. Projelerin hepsinin kaynağı var. Adam diyor ki ulaşımı yenileyeceğim. Nasıl yenileyeceksin?” dedi.

Araç kameralarını Büyükşehir takacak

Şoför esnafıyla iftar programında bir araya gelen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, vaatlerini bir bir sıraladı. Bu güne kadar şoför esnafına verdiği tüm sözleri yerine getiren Başkan Yılmaz “Esnafımızın sırtına asla yük yüklemedik, yüklemeyeceğiz. İndirimli tarife uygulamalarından doğan farklar ay sonuna kadar hesaplarına yatacak. Taksici esnafımızın güvenliği ve genel asayiş için araç kameralarını ücretsiz takacağız ” dedi.

Yücel Yılmaz’la Barınaklara Güvenmeyi Öğrendik

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin barınaklarına sokak hayvanı teslim eden bir hayvansever, “Yücel Başkanım, bize belediye başkanına ve barınaklara güvenmeyi öğrettiniz” diyerek çok teşekkür etti.

Büyükşehir, Edremit’in değerine değer katıyor

Geçtiğimiz hafta Edremit Ülkü Yolu’nun açılışını gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, yolun devamı için kolları sıvadı. Edremit Çayı’nın her iki yakasında da alternatif bir yol oluşturan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını tamamladığında hem trafik rahatlayacak hem de bölge değerine değer katacak.

Şehre nefes aldıracak meydan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, gar önü Cumhuriyet Meydanı projesi sayesinde şehre; yer altı otoparkları, Fabrika Kültür Sanat Merkezi, Sofra Balıkesir’i, sanat merkezi, Atatürk ve Milli Mücadele Müzesi’ni kazandıracaklarını söyledi.

Kırsalda asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma, Havran ve merkeze kurdukları 3 asfalt plenti ve BALTOK Parke Taşı Üretim Tesisi sayesinde kırsal mahallelerde asfaltsız ve parkesiz yol kalmayacağını müjdeledi. Talep ettiğini bakanlıklardan alabilen bir başkan olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, “1500 günde hepsini halledeceğiz, biz ‘Hemen yarın, 1 Nisan’da buradayız’ diye atıp tutmuyoruz.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR, KODLAMA EĞİTİMLERİYLE 2.612 ÇOCUĞA ULAŞTI

Büyükşehir Belediyesi, robotik kodlama eğitimleriyle 2 bin 612 çocuğa ulaştı. 4 ilçede düzenlenen eğitimleri tamamlayan öğrencilere mezuniyet belgelerini veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Kendi ve şehri için başarı hikayesi yazan çocuklar yetiştirmek istiyoruz” dedi.

BALIKESİR’İN SUYU; SAĞLIKLI, TEMİZ, GÜVENLİ VE KALİTELİ

Halk sağlığını her daim ön planda tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonu doğrultusunda çalışmalarını gerçekleştiren BASKİ ekipleri, 7/24 çalışarak şehrin dört bir yanına; sağlıklı, temiz, güvenli ve kaliteli içme suyu ulaştırıyor. Vatandaşlar da gönül rahatlarıyla musluktan akan suyu hem içiyor, hem de yemeklerinde kullanıyor.

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde!

Başkan Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde! Edremit’te Mutlu Patiler Buluşmasına katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’dan hayvanseverlere müjde; 20 ilçeye Mobil Rehabilitasyon Merkezi ve Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi geliyor. Ayrıca şehirde Sokak Hayvanları Doğal Yaşam Alanları oluşturulacak.

“Büyükşehir’e 10 bin yeni personel alınacak”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 20 ilçeye kurmaya başladıkları; BALBUCKS, DGM, NE10, tedavi merkezleri, spor kompleksleri, BALMEK gibi kuruluşlarda çalışacak 10 bin yeni personeli belediye ve belediyenin kendi şirketlerine alacaklarının müjdesini verdi. Başkan Yılmaz, BALBUCKS’ların mayıs ayına kadar tamamlanacağını da söyledi.

Yücel Yılmaz’dan 10 numaralı şehre 100 proje

2024-2029 Şehir Yönetim Manifestosunu açıklayarak istihdamdan kentsel dönüşüme, sosyal belediyecilikten sanayiye kadar100 yeni müjde veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Size söz veriyorum; “2028’de Türkiye’de en yaşanılır ve özenilen şehir Balıkesir olacak” dedi.

BENİM GENEL BAŞKANIM SELAHATTİN DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK DEMİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi-Altıeylül Muhtarlar Buluşması’nda Ahmet Akın’a seslendi; “Balıkesir’i, bilmiyorsun. Gaza gelmene gerek yok. İftira atmana gerek yok. Ankara’da abdest alıyorsun DEM’leniyorsun, İzmir’e geliyorsun laikleşiyorsun, Balıkesir’e geliyorsun Kuvayı Millileşiyorsun. Benim Genel Başkanım Selahattin Demirtaş’a özgürlük demiyor. Bizim partinin içinde demokratik görünüp, özgürlük isteyen adamlardan milletvekili yok.” dedi.

Çamlık’a; BALMEK ve Mini10 açıldı

Şehrin dört bir yanında açılışlar gerçekleştiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde bulunan; BALMEK ve Mini10’un açılışlarını gerçekleştirdi.

ÜLKÜ YOLU AÇILIŞINDA MÜJDELER SIRALANDI

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği hizmetlerle Edremit’in sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Körfez trafiğini rahatlatacak Ülkü Yolu’nun açılışını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımlarıyla gerçekleştirdi. Edremit’e Tarım OSB ve arıtma müjdesi veren Başkan Yılmaz’a, Bakan Özhaseki bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada projelerinde tam destek vereceklerini söyledi.

REKORTMEN SPORCULAR, GÖMEÇ DALIŞ KÖYÜ’NE HAYRAN KALDI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla hayata geçirilen Gömeç Dalış Köyü, muhteşem bir organizasyonla açıldı. Tam donanımlı bir şekilde oluşturulan engelli uyumlu dalış köyünü oldukça beğendiklerini ifade eden dünya şampiyonu rekortmen sporcular, dünya böyle donanımlı bir tesisin eşinin olmadığını ifade etti.

Dünya’da yok, biz de var

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın vizyonuyla hayata geçirilen Gömeç Dalış Köyü, muhteşem bir organizasyonla açıldı. Tam donanımlı bir şekilde oluşturulan engelli uyumlu dalış köyünü oldukça beğendiklerini ifade eden dünya şampiyonu rekortmen sporcular, dünya böyle donanımlı bir tesisin eşinin olmadığını ifade etti.

Çamlık’a Mini10 ve BALMEK

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hilal Minareli Şehitler Camisiyle, konser alanlarıyla, yeni nesil Millet Kütüphanesiyle, DGM’iyle, Fırıntaş’ıyla, Balbucks’ıyla Atatürk’ün şehri selamladığı Çamlık Ahmet Edip Uğur Gençlik, Kültür ve Aktivite Merkezi’nde 35 atölyeli BALMEK’i ve Balıkesir’in tarihi izlerini taşıyan Mini10’u kazandırıyor. Hizmetler; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı’nın katılımıyla 8 Mart Cuma günü saat 15.00’de açılacak.

Yücel Yılmaz’dan tüm memurlara ulaşım desteği

Öğretmenlere ve sağlık çalışanlarına ulaşım desteği veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bitti mi bitmedi! Memur-Sen dedi ki ‘Bütün memur arkadaşlar yararlansın.’ Ona da tamam diyoruz” diyerek tüm memurlara ulaşım desteği sağladığını söyledi.

Bandırma ve Erdek artık AK Belediyecilik istiyor

Bandırma’da ve Erdek’te ayak basmadık, eser yapmadık yer bırakmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; Bandırma ve Erdek’in kararını verdiğini, 31 Mart zaferiyle AK belediyeciliğe olan hasretin biteceğini söyledi.

Yenişehirlioğlu ‘Türkiye Yüzyılı Söyleşisi’nde gençlerle buluştu

“Türkiye Yüzyılı Söyleşileri Balıkesir Gençlik Buluşması” için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Türkiye’nin markası haline gelen BALBUCKS’ı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu çok beğendiğini belirtti.

Yücel Yılmaz, küçükbaş üreticilerin yanında

Balıkesir Kuzusu’nu verdiği desteklerle şehrin en önemli markalarından biri haline getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katıldığı törende küçükbaş hayvancılık yapan küçük işletmecilere 550 damızlık dağıttı.

Yücel Yılmaz’dan ‘Sağlıkçı Kart’ müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sağlık çalışanları için toplu taşıma hizmetlerinden yüzde 40 indirimli yararlanabilecekleri “Sağlıkçı Kart” müjdesini açıkladı. Böylelikle sağlıkçılar; belediye otobüslerinden 7,5 liraya, özel tolu taşıma araçlarından ise 10 liraya faydalanabilecek.

Başkan Yılmaz’dan gazilere jest

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla, şehit yakını ve gazi derneklerinin bundan sonra elektrik ve su faturalarını Büyükşehir Belediyesi ödeyecek.

Altınoluklu balıkçılara Yücel Yılmaz desteği

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit’in Altınoluk Mahallesi’nde faaliyet gösteren S.S. Altınoluk Su Ürünleri Kooperatifi’ne soğuk hava deposu kazandırdı. Avladıkları balıkları sağlıklı bir şekilde muhafaza edecek olan kooperatif üyeleri, Başkan Yılmaz’a teşekkürlerini iletti.

Başkan Yılmaz’dan gazilere jest

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla, şehit yakını ve gazi derneklerinin bundan sonra elektrik ve su faturalarını Büyükşehir Belediyesi ödeyecek.

 Yücel Yılmaz’dan ‘Sağlıkçı Kart’ müjdesi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, sağlık çalışanları için toplu taşıma hizmetlerinden yüzde 40 indirimli yararlanabilecekleri “Sağlıkçı Kart” müjdesini açıkladı. Böylelikle sağlıkçılar; belediye otobüslerinden 7,5 liraya, özel tolu taşıma araçlarından ise 10 liraya faydalanabilecek.