Ziyaret Haberleri
SON DAKİKA

Ziyaret Haberleri

Hakan Şehirli’den Mansur Yavaş’a ziyaret!

Bir dizi temaslar için Ankara’da olan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, rekor oyla seçilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti.

Emekçinin Başkanı Ahmet Akın

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, refüjde bitki bakımı yapan emekçi kadınlara sürpriz ziyaret yaptı. Karşılarında Başkan Akın’ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemeyen emekçi kadınlar ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getirdi

PROJELER KONUŞULDU

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, Belediye Başkanı Mustafa Göksel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Başkan Akın, ‘Muhtarlarımız Ve Köylerimiz En Değerlilerimiz’

Altıeylül İlçesi kırsal mahalle muhtarları Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın, “Köylerimize yapacağımız hizmetleri önce köy muhtarlarımıza danışıp görüşlerini alacağız. Çünkü; bizim en değerlilerimiz muhtarlarımız ve köylerimiz” dedi.

BAŞKAN AKIN’DAN KÖRFEZ ÇIKARMASI

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın; Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ziyaretleriyle Körfez çıkarması yaptı. Vatandaşlarla bir araya gelip hayata geçireceği hizmetleri anlatan Başkan Ahmet Akın, "Kimseyi ayırmadan çalışacağız” dedi.

Başkan Akın, Bayram Tatilini Hemşehrileriyle Geçirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, 9 günlük tatil boyunca 11 ilçeyi ziyaret ederek vatandaşların bayramlarını kutladı. Başkan Ahmet Akın, görev süresi boyunca her zaman halkın içinde olacağını ve şeffaf yönetim anlayışını benimseyeceğini vurguladı.

Başkan Akın Koca Çınarları Yalnız Bırakmadı

Bayramın ikinci gününde de hemşehrileriyle kucaklaşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Sındırgılı vatandaşlarla bir araya geldi. Karesi’deki Huzurevini de ziyaret eden Başkan Akın, koca çınarların ellerini öperek bayramlarını kutladı.

Başkan Ahmet Akın’a Susurluk ve Karesi'de coşkulu karşılama

Susurluk ve Karesi ilçelerinde mahalle ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların bayramını kutlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ı hemşehrileri bağrına basarak coşkuyla karşıladı.

BAYRAMDA BAŞKAN ERTAŞ’A ZİYARETÇİ AKINI

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş bayramın ikinci günü belediyede vatandaşlarla bayramlaştı. Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşmaya ilgi büyük oldu, belediye binası girişine kadar uzun kuyruklar oluştu.

 Başkan Akın, bayram ziyaretlerinde...

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde vatandaşlar, protokol üyeleri ve partilileriyle bayramlaştı. Aile büyüklerinin de kabirlerini ziyaret eden Başkan Ahmet Akın’a; eşi ve oğlu da eşlik etti.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın talimatıyla, Ramazan Bayramı öncesi mezarlık ve şehitliklerde temizlik ve bakım onarım çalışmaları hızlandırıldı. Ekipler, mezarlıklarda temizlik ve çevre düzenlemelerini tamamlayarak, bayram ziyaretleri için hazır hale getiriyorlar.

Başkan Akın’ın ilk ilçe ziyareti baba ocağı Gönen’e

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçimin ardından ilk ilçe ziyaretini baba ocağı Gönen’e yaptı. Gönen Belediyesi’nin iftarına konuk olan Başkan Akın, sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara buluştu; destekleri için teşekkür etti, yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Başkan Akın: Bizim desteğimiz tamdır

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, cumartesi günü Fenerbahçe Koleji ile karşılaşacak Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımını ziyaret ederek başarılar diledi. Akın, “Sizlerin başarılı sonuçlar almanız için ne gerekiyorsa biz yapmaya hazırız. Bizim desteğimiz tamdır” dedi.

Şehit yakınları ve gazilerden, Başkan Akın’a iade-i ziyaret

Mazbatasını almasının ardından görevine başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’a, başkan seçilmesinin ardından ilk ziyaretini gerçekleştirdiği Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Haydar Filiz ve dernek üyeleri makamında iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Ahmet Akın İlk Ziyaretini Şehit Yakınları Ve Gazilere Yaptı

31 Mart seçiminde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Akın, ilk ziyaretini şehit yakınları ve gazilere yaptı.

GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI DR. ENES EMİNOĞLU, BALIKESİR’İ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, ilimizi ziyaret ederek gençlerle buluştu. Kaz Dağları’nın eteğinde, doğadan güç alan gençlerimizin mekanında bulunduğunu ifade ederek, Edremit Gençlik Merkezi’nde, gönüllü gençler, sporcular ve öğrencilerle bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, gençlerimizin görüş ve taleplerini dinledi. Eminoğlu’nun Balıkesir’deki programına Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, İlçe Protokolü ve Birim Müdürleri eşlik etti.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir’i ziyaret etti

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. İl Müdürü Adem Özalp ile birlikte, Bandırma Kız Yurdu, Fatma Ana Yurdu ve Yarbay Vecihibey Yurdu’nda gerçekleştirilen “GSB’de Ramazan” programlarına katıldı. Bu etkinliklerde öğrencilerle iftar sofrasında bir araya geldi. Hasan Basri Çantay Yurdu’nda düzenlenen sahur programında gençlerle sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi.

Gezici Kütüphane Öğrencilerle Buluştu

Vali İsmail Ustaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın kütüphane kullanımına ilişkin farkındalığın arttırılması ve kitaplara ulaşımın kolaylaştırılması amacıyla başlattığı proje kapsamında Balıkesir’e gönderilen ‘Gezici Kütüphane’ yi ziyaret etti. 

BAŞKAN ORKAN: “YENİ HİZMETLER VE YENİ ESERLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor. Başkan Orkan, yeni dönemde de Karesi’ye yeni hizmet ve eserler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

KARESİ’DE ALTYAPI SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Vatandaş ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, Karesi Belediyesi’nin altyapı sorunlarının çözümü için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Başkan Orkan, “Paşaalanı’nın alt yapı sorununu yüzde 70 oranında çözdük. Eskiden Paşaalanı’nda göle dönen İŞKUR’un olduğu bölge gibi çoğu bölgede şu anda sel baskını yaşanmıyor” dedi.

Çömez’den Savaştepelilere söz: “Savaştepe’yi yeniden ayağa kaldıracağız”

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, Savaştepe ilçesine seçim ziyaretinde bulundu. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili ve İYİ Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Turhan Çömez, güne İYİ Parti Savaştepe seçim ofisi açılışıyla başladı.

KARESİ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

Seçim ziyaretlerini sürdüren Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dinçer Orkan, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor. Başkan Orkan, “Karesili hemşehrilerimiz Cumhur İttifakı diyor” dedi.

Yenişehirlioğlu ‘Türkiye Yüzyılı Söyleşisi’nde gençlerle buluştu

“Türkiye Yüzyılı Söyleşileri Balıkesir Gençlik Buluşması” için şehre gelen AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın projelerini oldukça beğendiğini söyledi. Türkiye’nin markası haline gelen BALBUCKS’ı da ziyaret eden Yenişehirlioğlu çok beğendiğini belirtti.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

ERAY; ALGEM’İ BİZ KURDUK, DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ

Kırsal mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı olduğu dönemde Altıeylül Gelişim Merkezi ALGEM ‘in kurucusu olduğunun altını çizdi.

BAŞKAN ORKAN KARESİ’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Mahalle ziyaretlerini sürdüren ve her mahallede ev ve kahvehanelere konuk olan Karesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dinçer Orkan, gönülleri fethetmeye devam ediyor.

KARESİ’DE YÜZLER BAŞKAN ORKAN’LA GÜLÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla rutin olarak bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ziyaret ettiği yerlerde samimiyeti ile gönülleri alırken, güler yüzle karşılanıp uğurlanıyor.

ERAY, “GENÇLER İÇİN ÜZERİME DÜŞENİ YAPMAYA HAZIRIM”

Cumhur İttifakı Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Dijital Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Hakan Afşin ARICAN Projeleriyle nokta atışı yapıyor. 

Kırsal mahalle ziyaretlerini sürdüren ARICAN, önceki gün Aslıhan, Aslıhantepecik ve Atköy kırsal mahallelerini ziyaret etti.