Vali Şıldak Şehit Aileleri ile İftarda Buluştu

Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

PAYLAŞ

Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde şehit ailelerine iftar yemeği düzenlendi.

İftar programında oruçların açılmasının ardından dua edildi. Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak programa katılan şehit yakınları ile yakından ilgilendi. 
    
Ramazan ayının ilk toplu iftarında şehit aileleri ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Vali Şıldak, "Ramazan Ayı bereketi, bolluğu ve birleştirici rolüyle birliğimize, kardeşliğimize vesile olsun, İlimizde en güçlü şekilde kendisini göstersin. Ramazan demek yardımlaşma, dayanışma, birbirinin farkında olma ve en ulvi değerlere sahip çıkıp, kendi benliğimizle bir muhasebe, muhakeme yapmak demektir. Şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş olan gazilerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle, şükranla yad ediyor, cennet mekanları olsun diyorum. Programımıza gelerek bizleri onurlandıran siz değerli şehit ailelerimize ve bütün misafirlerimize tekrar teşekkür ediyorum. Her zaman sizi gördüğümüzde hatırladığımız en güzel ve içten  duyguları bize tekrar yaşattınız." şeklinde konuştu. 

Vali Şıldak Şehit Aileleri ile İftarda Buluştu

Balıkesir Ögretmenevinde gerçekleştirilen iftar programına Vali Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Birol Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Ertem Küçük, Balıkesir Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. İbrahim Türkmen, MSÜ Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Komutanı Tuğg. Mahmut Büyükcingi, Bakım Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Bakım Albay Dr. Tayfun Türkoğlu, Vali Yardımcısı İrfan Demiröz, Altıeylül Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, İl Müftüsü Celal Sürgeç ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ile şehit aileleri katıldı.

Vali Şıldak Şehit Aileleri ile İftarda Buluştu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN