Balıkesir'de Kuvvetli Yağış Başladı Fırtına da Bekleniyor
SON DAKİKA

Balıkesir'de Kuvvetli Yağış Başladı Fırtına da Bekleniyor

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Balıkesir’in Kuzeybatısında beklenen Kuvvetli yağış başladı.

Youtube Kanalı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞ!

Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamaya göre Balıkesir’in Kuzeybatısında beklenen Kuvvetli yağış başladı. Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren başlayan yağış, Karesi ve  Altıeylül ile Balıkesir’in kuzeybatı ilçeleri Edremit, Bandırma, Gönen ve Balya’da kuvvetli bir şekilde olacak. 

Bu nedenle, ulaşımda aksamalar, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgâr gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı. Yağışların yarın sabah saatlerinde kesilmesi bekleniyor

Öte yandan Meteoroloji tarafından, yağışla birlikte fırtına uyarısında da bulunuldu. Uyarıya göre bugün başlayan rüzgarın, etkisini arttırarak, Balıkesir il genelinde (40-60 kilometre saate, kuzey ilçeleri olan Bandırma, Gönen, Erdek ve Marmara’da fırtınaya, zaman zaman da kuvvetli fırtınaya dönüşerek, (60-90 kilometre saate, yükselmesi bekleniyor. 

Perşembe günü etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın meydana getirebileceği; ulaşımda aksamalar, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı da, vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.