Ak Parti Balıkesir Ramazan Programı Altıeylül ile Devam Etti

Ak Parti Balıkesir İl Teşkilatı,'30 gün Ramazan'ı 100 gün gibi yaşayacağız' temalı İlçe programının on üçüncü ve on dördüncü gününde Altıeylül'deydi…

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Altıeylül ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Milletvekili Mustafa Canbey, Milletvekili Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kollarınındahil olduğu Ramazan ayı programının on üçüncü ve on dördüncü gününde Altıeylül’de yoğun bir program gerçekleştirdi.

AK PARTİ ALTIEYLÜL CUMARTESİ PAZARI’NDA…
Altıeylül Ramazan ayı programı: Ak Parti İl ve İlçe Teşkilat üyeleriyle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın Cumartesi Semt Pazarı ziyaretiyle başladı. Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlar görüşen, hayırlı ramazanlar ve hayırlı işler dileyen Ak Parti heyeti sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Esnaflarla bire bir sohbet eden dertlerini dinleyerek not olan Ak Parti İl Teşkilatı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Ak Parti’nin her zaman çözüm odaklı çalıştığını, belediye hizmetlerinin halka hizmet hakka hizmet şiarıyla yerine getirildiği, ekonomik sıkıntılarında yakın zamanda biteceğini” dile getirdiler.

AK PARTİ KÖSELER KÖYÜ’NDE HAYIR İFTARINA KATILDI…
Büyükşehir Belediyesi Sıcak Yemek TIR’ını ziyaret ederek vatandaşlara yemek dağıtımı yapan Ak Teşkilat, ardından hane ziyaretlerini yaptı. İftar saati öncesi Sütlüce Mahallesi’ndeki MHP’nin düzenlediği sokak iftarını ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı Öksüz, Yetim İftarına katılırken, Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Milletvekili Mutlu Aydemir ve Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı Köseler Köyü’ndeki Hayır iftarına katıldılar. 

YAKUP KÖY MUHTARI’NDAN 10 NUMARA FORMA…
İftar sonrası Köseler Köyü sakinleri ile sohbet edildi. BBB Başkanı Yılmaz, Başkan Hasan Avcı ve Milletvekili Mustafa Canbey’in katılımıyla beraber Yakupköy’de teravih namazı kılındı. Namaz sonrası Yakupköy’de kahvehane ziyaretleriyle birlikte Park Cafe’de vatandaşlarla sohbetli toplantı gerçekleştirildi. Yakupköy Muhtarı Ali Kılıç tarafından, Başkan Dt. Ekrem Başaran, Milletvekili Mustafa Canbey, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Ak Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ömer Munis’e isme hazırlanmış 10 numaralı Yakupköyspor forması hediye edildi. 

EKREM BAŞARAN, “SAHURA KADAR RAMAZAN’I HALKIMIZLA BİRLİKTE YAŞIYORUZ..”
Yakupköy’de program sonrası günün değerlendirmesini yapan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Bugün on üçüncü durağımız olan Altıeylül ilçemizde faaliyetlerde bulunduk. Akşam iftarda Köseler Köyü’nde çok muazzam bir iftar yaptık. Köseler Köyü sakinlerimize çok teşekkür ediyoruz, Rabbim hayırlarını kabul etsin. İftar sonrası Yakupköy’de teravih namazımızı kıldık. Daha sonra da kahvehane ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla buluştuk. Halkımız ile sohbet edip, kendilerini dinledik. Değerlendirme toplantımızı yapmak üzere buradan ayrılacağız. Ramazan programlarımız son sürat devam ediyor. 30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız diye söz vermiştik. Öğleden önce başladığımız faaliyetlerimiz, Büyükşehir Belediyemizin sıcak yemek dağıtımı, yardım kolisi dağıtımı ve diğer ziyaretlerimizle beraber sahura kadar Ramazan’ı yaşamış ve yaşatmış oluyoruz. Yoğun programlarımızla, halkımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getirmiş oluyoruz. Bu işe gönül verdik, gönüller almaya geldik. Bugün Altıeylül ilçemizde gönüldaşlarımızla beraber olduk. Yarın yine Altıeylül’de programlarımız devam edecek” dedi.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER İÇİN ÖĞRETMENEVİ’NDE İFTAR VERİLDİ…
Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatları ile Büyükşehir Belediyesi’nin Altıeylül’de yapmış oldukları çalışmalar ile ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantı sonrası ise Altıeylül Ramazan Programı etkinliği sona erdi. Pazar Günü ziyaret programlarına devam eden Ak Parti İl Teşkilatı, akşam Balıkesir Öğretmenevi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Şehit yakınları ve Gaziler için düzenlediği iftar programına katılım sağladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN