Başkan Bahçavan:'Can ve mal kaybı olmaması büyük sevincimiz'

Dün gece 22.31'de Dursunbey'de meydana gelen depremin ardından Balıkesir Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir biçimde hareket edilen Dursunbey'de Başkan Ramazan Bahçavan, bugün bir açıklama yaparak bilgi verdi.

PAYLAŞ

Çevre İl ve İlçelerde de hissedilen Dursunbey depremi sonrası Kaymakam Rahmi Bulut ile merkez üssü Ayvacık’a giden ve vatandaşlarla görüşerek onlara devletin sıcaklığını anında hissettirdiklerini belirten Başkan Ramazan Bahçavan yaşananları şu şekilde anlattı:  
“İlçemizde dün aksam 22.31 sularında meydana gelen depremde can veya mal kaybının yaşanmaması en büyük sevincimiz. Depremin hemen ardından bir araya geldiğimiz İlçe Kaymakamımız Rahmi Bulut Başkanlığında koordineli bir çalışma yürüterek ortak bir kriz masası oluşturduk. İlk etapta Dursunbey Arama Kurtarma ekiplerinin bölgeye sevki ile başlayan saha tarama çalışmalarımız, daha sonra Balıkesir Büyükşehir İtfaiye ekiplerimiz, Jandarma, AFAD ekiplerimizin detaylı saha incelemesi ile devam etti. Belediyemiz Teknik personelinin bölgede hasarlı ev tespiti için detaylı taraması halen devam ediyor. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın. Depremi hisseden başta hemşehrilerim olmak üzere çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun.”

başkan Bahçavan dün akşam saatlerinde de Balıkesir Haber TV'ye canlı olarak bağlanmış, Genel Yayın Yönetmenimiz Ramazan Karaca'ya, en fazla kar yağan ilçe olarak son durumu anlatmıştı. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN