BGC'de Başkan Demir Tek Liste ile Güven Tazeledi

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 14: 00'te Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Ertuğrul salonunda yapıldı.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 14: 00’te Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Ertuğrul salonunda yapıldı.

Balıkesir ve ilçelerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle katılımın az olduğu Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı Divan oluşumu ile başladı.
Divan Başkanlığı’nı Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, Divan üyeliklerine de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı

Taner Korkmaz ile Balıkesir Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Gökhan Eren getirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir hoş geldin konuşması yapan Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, ardından Cemiyetin tarihini anlatan kısa bir video gösteriminin izlenmesini istedi.

Tanıtım videosunun ardından yönetim kurulu faaliyet raporu Ramazan Demir tarafından okundu. Başkan Ramazan Demir bu konuşmasında Balıkesir gazeteciler Cemiyeti'ni nereden alıp nereye getirdiklerini anlatarak bugün internet gazeteciliğinin çok önemli olduğunu bu aşamada herkesin gazetecilik ilkelerini gözeterek dijital ortamdan da yayın yapmalarını istedi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin Olağan Genel Kurulu’nda ardından yönetim ve Denetim Kurullarının seçimlerine geçildi. Tek liste halinde ve açık oylama ile yapılan seçim sonucunda Ramazan Demir güven tazeleyerek bir kez daha başkanlığa seçildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN