Balıkesir Belediyesi Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Belediyesi Haberleri

Belediye binaları yıkılıyor

Yaklaşık 40 yıldır Balıkesir Belediyesi, Karesi Belediyesi ve Altıeylül İlçe Belediyesi olarak vatandaşlara hizmet veren binanın, deprem açısından risk teşkil etmesi nedeniyle yıkımına karar verildi. Kısa süre içerisinde yıkımı tamamlanacak olan binanın yerine sosyal alan yapılması planlanıyor.

Büyükşehir’den Balıkesir’e kare kodlu akıllı numarataj

Altıeylül ve Karesi İlçelerinde Sokak tabelası ve numarataj uygulamalarını Ramazan Ayı’ndan önce tamamlamayı planlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 20 ilçenin kare kodlu numarataj uygulamasını da seçimden önce bitirecek.

Rüzgar Caddesi Cumartesi Pazar Kapalı

Balıkesir Altıeylül İlçesi Hasan Basri Çantay Mahallesi Rüzgar Caddesi üzerinde bulunan köprünün derzlerin yenileme çalışmaları yapılacağından dolayı 10 Aralık Cumartesi günü sabah saatlerinde araç trafiğine kapatılacaktır.

İşte Belediye Başkanı; İşte Cumhuriyet Gençliği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Festivali, gençlere yönelik dört merkezin açılışı ve 100 binden fazla gencin bir araya geldiği 5 konser ile sona erdi. Her yıl konserlerin devam edeceğini müjdeleyen Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Her zaman böyle coşkulu ve Cumhuriyet’e yakışan gençler olun” dedi.

Türk Ocakları 110 yaşında; Balıkesir Şubesi Yeni Binasında

Türk Ocaklarının kuruluşunun 110. yılı kutlanıyor; Balıkesir Şubesi de yeniden restore edilen 300 yıllık tarihi hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyor…