Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Haberleri
SON DAKİKA

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Haberleri

SITKI ŞEREMETLİ’YE 50. YIL PLAKETİ

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen törende mesleğe katkıda bulunanlar plaketler verildi.

GAZETECİLER VE PROTOKOL ÖĞRETMENEVİNDE KAHVALTIDA BULUŞTU

10 Ocak Gazeteciler Dayanışma Günü nedeniyle Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Öğretmenevinde bir kahvaltı düzenledi.

Şarlatanlara Karşı İlkeli ve Dik Duruş Bekliyoruz

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Dayanışma Günü mesajında, sosyal medyadaki bilgi kirliliğine karşı tek güç kaynağının gazeteciler olduğuna dikkat çekerek 10 Ocakların bayrama dönüşmesi için sorumlu ve ilkeli gazeteciliğin desteklenmesini, iyiyle kötünün, güzelle çirkinin ayırt edilmesini beklediklerini hatırlattı.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 62. Yaşında

Balıkesir'de dönemin ildeki tüm gazetecilerinin bir araya gelerek kurduğu Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC), kuruluşunun 62 yılına ulaştı. 

CİHAN HAYIRSEVENER ŞEHİT EDİLİŞİNİN 14. YILINDA ANILDI

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Disiplin Kurulu Başkanı olan ve 14 yıl önce vurularak şehit edilen Cihan Hayırsevener ve vefat etmiş gazeteciler anısına BGC Basın Müzesi bahçesinde bir anma programı yapıldı.

Erdekli Gazeteci Ertan Vefat Etti

Yeni Erdek Gazetesi imtiyaz sahibi, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti kıdemli üyesi Yaşar Mehmet Akif Ertan vefat etti. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ertan, ani bir rahatsızlık sonucu getirildiği Balıkesir'deki özel hastanede yaşamını yitirdi. 

WFPA Balıkesirli Gazetecileri Kazakistan'da Ağırladı

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Derneği ve Dünya Yabancı Basın Birliği’nin (WFPA) projesinde Balıkesirli Gazeteciler Almatı'da…Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Onat, Yerel Gazete sahipleri ve temsilcileri programa katılım sağladı.

Ramazan Demir:” “Basın meslek yasası şart oldu”

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Türk basınında sansürün kaldırılışının 115. yılı nedeniyle mesaj yayınladı.

Darbecilere Meydan Okuyan Manşetler Sergilendi

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) hain darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde, “15 Temmuz Balıkesir Manşetler Sergisi” düzenledi.  BGC Başkanı Ramazan Demir, "Türk Basını, şanlı direnişin ve kazanılan zaferin önde kahramanlarından biridir. Özgür basının ve haber alma hürriyetinin kıymetini bilelim, hep birlikte sahip çıkalım" dedi.

Ak Parti Kurmayları Cemiyeti Ziyaret Etti

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, milletin içinden milletin talep ve beklentilerinden doğan bir dava hareketi olarak sivil toplumla birlikte Türkiye yüzyılını şekillendirmeyi hedeflediklerini söyledi. Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte  Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

BGC'den BİK’e 62.Yıl Ziyareti

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Başkanı Ramazan Demir, Basın İlan Kurumu'nun (BİK) 62. kuruluş yıldönümünü kutladı. BİK Balıkesir Şubesi'ni ziyaret eden Demir, "Anadolu basının şah damarı vazifesini üstlenen BİK, yerel basınımızın dijital dönüşümüne en büyük katkıyı sunarak yeni başarı hikayeleriyle nice yıllara ulaşacaktır" dedi.

Çalışan Gazeteciler Geleneksel Kahvaltıda Bir Araya Geldi…

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Balıkesir Gazeteciler Cemiyetinin organizasyonuyla bir kahvaltı düzenlendi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 61 Yaşında

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 61 Yaşında

Antandros Derneği Üyeleri BGC Basın Müzesini Gezdi...

Antandros Derneği Başkan ve üyeleri, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi ve Medya Merkezi’ni ziyaret etti. Cemiyet yönetim kurulu üyesi Hilmi Duyar, konuklara müzenin kuruluşu ve sergilenen aygıtlarla ilgili detaylı bilgiler verdi.

Balıkesir'in Meydanı

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliğii (RATEM) Yürütme Kurulu Başkanı Murat Tozan Balıkesir ve Medya Gündemini Değerlendirdi...

Gazeteci Atilla Kaya'nın Annesi Vefat Etti

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Disiplin Kurulu Başkanı, Haberci Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Atilla Kaya'nın annesi Necla Kaya hayatını kaybetti.

Balıkesir’de 24 Temmuz Basın Bayramı Buluşması

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla piknik düzenledi.

Gazeteci Ali Osman Ata Toprağa Verildi

Gazetesindeki büroda geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti önceki dönem yönetim kurulu üyesi Ali Osman Ata, Bandırma'da toprağa verildi.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti’nde Görev Dağılımı

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nin (BGC) Olağan Genel Kurul'unda yeniden göreve seçilen Ramazan Demir başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

BGC’de Başkan Demir Tek Liste ile Güven Tazeledi

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün saat 14: 00’te Avlu Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki Ertuğrul salonunda yapıldı.

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu Yarın

Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul toplantısı yarın saat 14.00’te Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Ertuğrul Salonunda yapılacak.