Gaziantep Haberleri
SON DAKİKA

Gaziantep Haberleri

Balıkesir'de Üniversiteliler deprem bölgesindeki öğrenciler için seferber oldu

Balıkesir Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü öğrencileri, deprem bölgesindeki öğrenciler için kırtasiye malzemeleri topladı. Hazırlanan 60 adet kırtasiye kolisi Gaziantep'in Nizip İlçesindeki bir ilkokula gönderilecek.

YÜCEL YILMAZ BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA OTURDU

Meclis toplantısı sonrasında yapılan seçimle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı olarak seçildi. Başkanlığa seçilerek görevi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den devralan Yücel Yılmaz Başkanlık koltuğuna oturarak ilk açıklamasını yaptı. Başkan Yılmaz: ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı hedeflerinde kurum olarak aktif biçimde rol alacak; değişime yön veren bir kurum perspektifi ile hareket edeceğiz. Görevi devraldığım Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e ve teveccüh gösteren tüm TBB üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BGC Basın Emekçilerine Müjde İstedi

Balıkesirli gazetecilerden İzmir ve Gaziantep'e atanan BİK müdürlerine verilen veda yemeğinde konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, "Basın emekçilerine büyük katkısı olan Basın İlan Kurumu tarafından fikir işçilerine verilen borç para miktarlarının yüzde 100 artırılmasını talep ediyoruz"

"Teknik Çözüm Ekibi" Gaziantep'ten Döndü

Gaziantep'teki eğitim kurumlarının eğitim öğretime hazır hale getirilmesine yönelik çalışmalarda bulunmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen 1 teknisyen ve 9 öğretmenden oluşan "Teknik Çözüm Ekibi" çalışmalarını tamamladıktan sonra Balıkesir’e döndü.

Psikososyal Destek Programları Devam Ediyor

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ilçesi olmak üzere Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Hatay, Adana, Osmaniye, Adıyaman illerinde 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve birçok ilimizde de hissedilen deprem sonrasında Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Psikososyal Destek Hizmetleri başlatıldı.

Dursunbeyli Aykut Ailesi Toprağa Verildi

Gaziantep Islahiye’de Uzman Çavuş olarak görev yapan Dursunbeyli Sırrı Aykut, Hacer Aykut ve çocukları Göktuğ ile Alparslan Aykut’un cenazeleri Belediye tarafından Şahinbey İlçesinden alınarak gece saatlerinde Dursunbey’e getirildi.

Balıkesir’den Deprem Bölgesine Gönül Köprüsü

Balıkesirli vatandaşlar deprem bölgesine gönül köprüsü kurdu. Vatandaşların belediyeye ulaştırdığı yardım malzemelerini taşıyan toplam 16 TIR ve onlarca teknik malzeme deprem bölgesinin çeşitli noktalarına ulaşmak üzere.

Balıkesirlilere Deprem İçin Yardım ve Destek Çağrısı

Kahramanmaraş’ta 7,4, Gaziantep’te 6,8 ve 6,5 şiddetinde yaşanan depremler ve yıkım sonrası AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir teşkilatlarını harekete geçirdi.

Balıkesir’e Şehit Ateşi Düştü

Balıkesir’e şehit ateşi düştü. Üzücü haber Gaziantep’ten geldi. Balya nüfusuna kayıtlı Piyade Er Oktay salar hain terör saldırısı sonucu şehit oldu.

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol Takımı 1. Lig Yolcusu

Burhaniye Belediyespor Kadın Basketbol takımı 1. Lig finalleri için Gaziantep’e doğru yola çıktı. Kafileyi Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler uğurladı.