Türk Ocakları Haberleri
SON DAKİKA

Türk Ocakları Haberleri

MHP İlçe Başkanı Burak Boduroğlu'ndan Sert Sözler

İstanbul Türk Ocakları'nın görevden alınmasından sonra bir açıklama yapan MHP Karesi İlçe Başkanı Burak BODUROĞLU, aynı toplantıya katılan Balıkesir Türk Ocakları Başkanı Tahir Korucuoğulları'nı sert bir dille eleştirdi.

Ali ve Dilek Çakar, Fetih ve Türkçüler Günü İçin Söyledi

Balıkesir Türk Ocakları tarafından organize edilen Fetih ve Türkçüler Günü konserinde Ali ve Dilek Çakar şarkı ve türküleriyle katılımcılara coşkulu bir gece yaşattı.

Türk Ocakları 110. Yıl Özel Konseri Muhteşemdi

Türk Ocakları’nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Balıkesir Türk Müziği Korosunun verdiği konser izleyenler tarafından ilgiyle izlendi.

Türk Ocakları Yeni Binasında

Türk Ocaklarının kuruluşunun 110. yılı kutlama programı kapsamında Balıkesir Şubesi’nin yeniden restore edilen 300 yıllık tarihi hizmet binası bugün düzenlenen törenle açıldı.

Türk Ocakları'nın Kuruluşu'nun 100. Yılı Balıkesir'de Kutlanıyor

Türk Ocakları’nın kuruluşunun 110. yılı kutlanıyor. Bu kapsamda Türk Ocakları Balıkesir Şubesi tarafından Avlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Milli Mücadele ve Türk Ocakları” paneli düzenlendi.

Türk Ocakları 110 yaşında; Balıkesir Şubesi Yeni Binasında

Türk Ocaklarının kuruluşunun 110. yılı kutlanıyor; Balıkesir Şubesi de yeniden restore edilen 300 yıllık tarihi hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyor…