Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası Baün'de Yapılacak

Türkiye Üniversite Spor Federasyonunun düzenlediği Üniversiteler arası Türkiye Boks Şampiyonası Balıkesir Üniversitesi'nde 27 Mart 2 Nisan Tarihleri arasında yapılacak.

PAYLAŞ

Üniversiteler Arası Boks Şampiyonası Baün'de Yapılacak

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İlter Kuş bir açıklama yaparak bu önemli organizasyon hakkında bilgi verdi. Rektör İlter Kuş şampiyonanın 27 Mart 2 Nisan tarihleri arasında Üniversite Kampüsü’nde bulunan Burhan Erdayı Spor Salonu’nda 11.00- 17.00 saatleri arasında yapılacağını belirtti.

Balıkesir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan şampiyon boksör Ali Eren Demirezen de bütün Balıkesirlileri bu zevkli geçecek olan müsabakaları izlemeye davet etti.

63 Üniversiteden 300’e yakın Sporcu Ringe Çıkacak

28-Mart-1 Nisan 2022 tarihleri arasında BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan müsabakalarda; 63 üniversiteden; 68’i kadın, 230’u erkek olmak üzere 298 sporcu mücadele verecek. Ev sahibi Balıkesir Üniversitesi de 2 kadın ve 10 erkek olmak üzere toplam 12 öğrencisi ve sporcusuyla şampiyonada temsil edilecek.

Açılış Seremonisi, 28 Mart Pazartesi Saat 15.00’de gerçekleşecek olan şampiyonada, ilk maçlar da seremoninin ardından başlayacak. 29-30-31 Mart tarihlerinde devam edecek şampiyonada final maçları ise 1 Nisan Cuma günü saat 10.00’da başlayacak. Şampiyona, final maçlarının ardından madalya ve kupa töreni ile sona erecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN