Göz Haberleri
SON DAKİKA

Göz Haberleri

Atatürk Parkı göz kamaştırmaya devam ediyor

Türkiye’nin en güzel parklarından olan Atatürk Parkı’nın görkemini korumak için gerekli tüm işlemleri yapan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, parkın içerisinde bulunan süs havuzunu periyodik olarak temizlemeye devam ediyor.

Evde Esrar Yetiştiren Şahıs Gözaltına Alındı

Erdek ilçesinde yapılan operasyon sonucu evinde esrar yetiştirdiği tespit edilen bir şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda bahçede gizlenmiş vaziyette 50 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında soruşturma devam ediyor.

NEFES KESEN OPERASYON

Edremit ilçesinde gerçekleştirilen asayiş, huzur ve narkotik uygulamasında aranan 8 şüpheli yakalandı. Uygulama kapsamında bin 114 kişinin sorgulaması yapıldı ve 8 zanlı gözaltına alındı. Ayrıca, bir ruhsatsız tabanca, 2 mermi ve 10 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. İş yerleri ve araçlar da denetlendi, cezalar kesildi ve bir işletmeye idari ceza uygulandı.

Edremit Belediye Başkanı, 23 Nisan'da koltuğunu öğrenciye devretti

Edremit ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, koltuğunu Karagözoğlu İlkokulu öğrencisi Begüm Taşkıran'a devretti. Taşkıran, temiz bir ilçe olması talimatını verdi ve Atatürk'ü minnetle anarak çocuklara teşekkür etti.

Edremit'te çıkan silahlı kavgada 3 şüpheli tutuklandı

Edremit ilçesinde çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. İbrahimce Mahallesi'nde çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Polis ekipleri, olaya karışan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayda 1 tabanca ve 3 tüfek ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaçak Hayvan Ticareti Operasyonu

Edremit ilçesinde jandarma, kaçak olarak hayvan ticareti yapıldığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda 1 kişiyi gözaltına alırken, 58 cins köpek ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Jandarma Ekipleri Okul Çevresinde Arama Kaydı Bulunan 14 Şahsı Yakaladı

Balıkesir'de 11 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 3 adet tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

Balıkesir JASAT Ekipleri Dolandırıcılara Göz Açtırmadı!

Dolandırıcılar her geçen gün yeni bir yöntem geliştiriyor. Bu defa da kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtıp yaşlı bir kadını dolandırdılar. JASAT dolandırıcıları titiz bir takiple ele geçirdi.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi, Altıeylül ve Burhaniye ilçelerinde uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik (2) ikamet adresi ve (1) araçta 19 Mart 2024 tarihinde operasyonlar gerçekleştirildi

Balıkesir'de yapılan uygulamalarda 18 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri tarafından yapılan uygulamalarda çeşitli suçlardan aranan 18 şüpheli gözaltına alındı. Uygulamalarda, 3 tüfek, 8 kartuş, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, 31 adet kenevir tohumu, 6,79 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 18 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Balıkesir'de 2,5 kilo esrar ele geçirildi, 2 zanlı gözaltına alındı

Balıkesir'in merkez Altıeylül ilçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bavul içine gizlenmiş 2 kilo 510 gram esrar ele geçirildi.

2 Terör Şüphelisi Yakalandı

Edremit İlçesinde jandarma tarafından yapılan çalışmada, PKK/KCK silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan aranan 1 şüpheli ve FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli gözaltına alındı. 2 terör şüphelisi hakkında adli işlem başlatıldı.

Balıkesir'de kumar operasyonu: 3 şahıs gözaltına alındı

Balıkesir'de polis ekipleri, kumar oynattığı bilgisi üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda kumar oynatan 3 şahıs ve oynayan 5 şahıs gözaltına alındı. Polis ekipleri, operasyon sırasında kumar oyunu için kullanılan malzemelere ve elde edilen paraya el koydu. Kumar oynatan şahıslar hakkında adli işlem gerçekleştirilirken, kumar oynayan şahıslara para cezası kesildi. İşletme ise 30 gün süreyle faaliyetinden men edildi.

EMNİYET GÖZ AÇTIRMADI

Susurluk’ta polis ekipleri bir eve düzenledikleri baskında ruhsatsız birçok silah ele geçirdi. Operasyonda bir şüpheli gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sokak hayvanlarına mama ve su tedarik edildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; 21 Şubat 2024 ile 28 Şubat .2024 tarihleri arasında kış mevsimi koşullarının günlük hayata olumsuz etkileri göz önünde bulundurularak yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının beslenmesi ve sokak hayvanları için farkındalık faaliyetleri gerçekleştirildi.

Arıcan'dan Hergün Bir Proje...

Adaylığı büyük yankı uyandıran ve kendisine gösterilen desteğin hergün arttığı gözlenen İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN’ın projeleri merakla bekleniyordu. 

Başkan Yılmaz: ”Birlikte Başardık Birlikte Başaracağız”

Balya ve Havran’da sıkmadık el, dokunmadık gönül bırakmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, güçlerine güç kattıklarını vurgulayarak, “Akıl terimiz var, göz nurumuz var, saatlerce emek harcan ekip ruhumuz var. Birlikte başardık, Allah’ın izniyle yine birlikte başaracağız” dedi.

“Eline mikrofon alıp hizmet üretmeyen siyasi olmadık”

20 bin ana arı, 10 binden fazla kovan ve 2 adet fondan kek makinesini hibe alan arı yetiştiricileri, “Her konuda bize yardımcı olan Yücel Başkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin, yolu ve bahtı açık olsun. Gözümüz de gönlümüz de Yücel başkanımızla” dedi. Başkan Yılmaz da eline mikrofon alıp konuşan ama eyleme geçtiğinde de hizmet üretmeyen siyasilerden hiç olmadığını vurgulayarak yatırımlarını kat ve kat artırarak çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Karesi'de Gençlere Özel Önem

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, gençlere yönelik yatırım ve çalışmalarının süreceğini söyledi. 

''Türk Escobar'' Urfi Çetinkaya'nın Suç Örgütüne Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını uluslararası uyuşturucu taciri ''Türk Escobar'' lakaplı Urfi Çetinkaya'nın yaptığı suç örgütüne İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendiğini bildirdi. Operasyonda, kırmızı bültenle aranan 1 kişinin de aralarında olduğu toplam 42 şüpheli gözaltına alındı.

Balikesir 'Avlu Triatlon 2023' Avrupa'nın En İyisi Seçildi

Bir kanalda ve bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ve Avrupa’nın göz bebeği durumunda olan Triatlon Balıkesir, Avrupa Şampiyonasının ev sahipliğinde gösterdiği özverili ve Balıkesir’e yakışan bir organizasyon ile Triatlonda 2023 Yılının En İyi Organizasyon Ödülüne layık görüldü

Balıkesir polisi suçlulara göz açtırmıyor

Balıkesir İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler şüpheli şahıslar ve araçlarına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

İVRİNDİ’NİN YUSUF CENGİZ’İ VAR

Vizyonu, hayata geçirdiği projeleri ve mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü çalışmalar ile son 5 yılda İvrindi’nin çehresini değiştiren Başkan Yusuf Cengiz yeni projeler için tekrardan kolları sıvadı.

EMITT’İN GÖZDESİ BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi standı; dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından tatil rotalarını aynı platformda bir araya getiren EMITT Fuarı’na her yıl olduğu gibi bu yılda damgasını vurdu. Başkan Yücel Yılmaz’ın da katıldığı fuarda Balıkesir standı, büyük ilgi gördü.

Balıkesir'de PKK/KCK-PYD/YPG üyesi 2 şüpheli tutuklandı

Balıkesir'de, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG üyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan 6 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Organize Suç Örgütü Çökertildi: 13 Şüpheli Gözaltına Alındı

İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir'de gerçekleştirilen 'Kafes-34' operasyonlarında, bir organize suç örgütünün çökertildiğini ve 13 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Edremit’te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 1 adet cep telefonu ve 11 bin 280 TL ele geçirildi.

231 Adet Hap Ele Geçirildi

Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma tarafından yapılan operasyonda, Altıeylül ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Jandarma Ekipleri 12 Şahsı Gözaltına Aldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen 'Asayiş ve Trafik' uygulamasında, çeşitli suçlardan aranan 12 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca, trafik uygulamasında bin 952 araç sorgulandı. Emniyet güçleri, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.