SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Balıkesirspor Recep Çetin'le Yolları Ayırdı

Balıkesirspor Sezon başında anlaştığı teknik direktör Recep Çetin ile yolları ayırdı

2023 Cev Plaj Voleybolu Avrupa Kupası Sona Erdi

05-08 Ekim 2023 Avrupa Voleybol Konfederasyonu’nun (CEV) bu yıl ilk kez düzenleyeceği Plaj Voleybolu Avrupa Kupası organizasyonuna 05-08 Ekim 2023 tarihleri arasında İlimiz Burhaniye ilçesinde Gönüllü Gençlerimizle birlikte ev sahipliği yaptığımız, oynanan üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Karesililerin Erdoğan Sevgisi, Ankara’ya Taştı…

AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi’ne gitmek için Cuma akşamından otobüslerle Ankara’ya hareket eden AK Parti Karesi İlçe Teşkilatı’nda heyecan ve coşku üst düzey, yoğun bir katılım gösterdi. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’nın AK Parti’nin büyük kongresine davet duyurusunun ardından birçok “Erdoğan ve AK Parti Sevdalıları” Karesi İlçe Teşkilatını ve Başkan Aka’yı arayarak Kongreye katılmak istediklerini belirtmeleri katılımın yüksek olmasını sağladı. AK Gönüllülerin, Büyük Kongre için yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Atatürk’ün Bandırmaya Gelişi Çoşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün BANDIRMA‘ya gelişinin 98. yıl dönümü sebebiyle yapılan törenlerle kutlandı.

Karesi Belediyesi’nden Kompozisyon Yarışması

Karesi Belediyesi tarafından, cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikler kapsamında ortaokul öğrencileri arası kompozisyon yarışması düzenlenecek. Kompozisyon yarışmasının konusu “Cumhuriyetimizin Yeni Yüzyılında Nasıl Bir Karesi Hayal Ediyoruz?” olacak.

Körfezin Melekleri Liderliğini Sürdürdü

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, deplasmanda Boğaziçi Baskeytbol’u 74-52 mağlup etti. 3. Haftayı da kayıpsız geçen Körfezin Melekleri liderliğini sürdürdü.

"Ne Mutlu Türküm Diyene"

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kent meydanında bulunan anıtının kaidesi üzerinden düşen mermer Edremit belediyesi tarafından yenilendi.

Burhaniye’nin Parklarında Yaz Sonu Bakımı Yapılıyor

Burhaniye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince; yoğun ve sıcak geçen yaz sezonun ardından park ve yeşil alanlarda bakım ve onarım işlemleri yapılmaya devam ediliyor.

Temiz Bakımlı ve Estetik Şehir Balıkesir

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri; park, dönel kavşak, refüj, yeşil alan ve mezarlıklarda gece gündüz çim biçme, yabani ot temizliği ve bakım çalışmaları yaparak ufak dokunuşlarla kentin görünümüne değer katıyor.

'AKP İKTİDARI EMEKLİLERİN HAKLARINI GASP EDİYOR'

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, AKP iktidarının emekli, dul ve yetimlerin anayasal haklarını gasp ettiğini söyledi. CHP’li Sarı, “Sokağa çıktığımızda emeklilerimiz yolumuzu kesiyor ve isyan ediyorlar! Çünkü AKP iktidarı haklarını gasp ediyor” dedi.

10 Numara Şehrin 10 Numara Bürokratları ve İş İnsanları Buluştu.

İzmir'de yaşayan Balıkesirli Bürokratları ve iş insanları ile Geleneksel Balıkesirliler buluşması gerçekleştirildi.

“TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN HEP YENİ, HEP İLERİ”

Ak Parti il başkan vekili Vahdettin Çiftçi Ak Parti 4. Büyük olağan kongresi öncesi basın açıklaması yaptı

Veysel Çiftçi Parkı’na Çocuk Oyun Alanı

1. Oruçgazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Veysel Çiftçi Parkı’na çocuk oyun alanı yapılacağını müjdelerken çalışmalar sürüyor. Başkan Orkan’ın önerisine mahalle sakinleri de sahip çıktı.

Hakan Aka: “Yılda Bir Gün Değil, 365 Gün Can Dostlarımıza Destek Olalım”

AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde düzenlediği etkinlikte sokak hayvanları için mama dağıttı. Başkan Hakan Aka etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

HİLMİ GÜLER’DEN YÜCEL YILMAZ’A ÖVGÜLER

“3. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı için Balıkesir’de bulunan, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlarından olan Hilmi Güler; Balıkesir Haber TV’ye yaptığı özel açıklamada Yücel Yılmaz’a övgülerde bulunarak “Başkan Yılmaz’a hayran kaldım” dedi…

Mutlu Patiler için 7. kez buluştular

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde “Mutlu Patiler Projesi” kapsamında 7. PatiKart Eğitimi Buluşması’nda hayvanseverlerle bir araya geldi. Projeyle her ay 5000 sokak hayvanına ulaşan Büyükşehir Belediyesi, sahiplendirme konusunda çalışmalarını hassasiyetle gerçekleştiriyor.

30 Büyükşehir, Tarımın Başkenti Balıkesir’de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen “3. Yerel Yönetimler ve Tarım Çalıştayı”, 30 büyükşehir belediyesi ile birçok ülkeden yerel yönetimleri; ortak hedef ve projeler için Tarımın Başkenti Balıkesir’de bir araya getirdi.

Altıeylül’den Kapalı Pazar Yerlerine Kış Bakımı

Altıeylül’de bulunan kapalı pazarların temizliği Zabıta Müdürlüğü ekipleri koordinesinde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştiriliyor. Altıeylül Belediyesi ekipleri, kış aylarının gelmesiyle Gümüşçeşme mahallesinde Salı ve Pazar günleri kurulan, Çarşamba günleri Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa mahallesinde kurulan, Perşembe günü Dinkçiler mahallesinde kurulan ve Cuma günleri 2. Gündoğan mahallesinde kurulan kapalı pazarların temizliğini ve gerekli bakım işlemlerini gerçekleştiriyor.

Edremit Belediye Meclisi Toplandı

Edremit Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan toplantısı, Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda 54 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Toplam 2208 haber.