SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

11 DOLANDIRICI YAKALANDI 10’U TUTUKLANDI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü 5 İl’i kapsayan bir operasyonla, kendilerini Polis ve Mit olarak tanıtarak dolandırıcılık yapan 11 şüpheliyi yakaladı. Bir şüpheli serbest bırakılırken 10 dolandırıcı tutuklandı…

Şampiyonlardan Tatlı’ya Ziyaret

Balıkesirli öğrenciler çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılarla okullarını gururlandırmaya devam ediyor.

KAZA YAPAN ARAÇTA SIKIŞAN YARALIYI İTFAİYE KURTARDI

Burhaniye Hacı Ahmet Mahallesi Börezli Kızıklı Caddesi üzerinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, 10 RF 995 plakalı aracıyla kaza yaptı.

Büyükşehir’den Amatör Spor Kulüplerine 30 Milyon Lira Destek

Amatör Spor Haftası Kapanış Töreni’ne katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, amatör spor kulüplerine bu yıl için 30 milyon lira maddi destek sağlayacaklarını belirterek spora her noktada destek olacaklarını söyledi. Sporun En’lerinin de ödüllendirildiği törende ayrıca Balıkesir’i; ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil eden sporculara da ödülleri takdim edildi.

Gençlerin Tercihi Karesi Millet Kıraathanesi

Gençlerin rahat ve ferah bir ortamda ders çalışma imkanı bulduğu Karesi Millet Kıraathanesi, gençlerin gözdesi oldu. Öğrenciler ev ortamını aratmayan merkezde sınav hazırlıklarını yapıyor.

İRFAN BİLGEN BALIKESİR HABER TV

İRFAN BİLGEN BALIKESİR HABER TV

“TÜRKİYE’DE BÖYLE BİR BELEDİYE BAŞKANI YOK”

Ali Hikmet Paşa Spor Kompleksi’nin bu kadar kullanışlı ve güzel olacağının hayalini bile kuramadıklarını söyleyen milli ve amatör sporcular, AHP hakkında tarihe altın harflerle yazılacak sözler söyledi: Hayalini kuramadığımız bir komplekse sahip olduk, Türkiye’de spora bu kadar çok saygı gösteren, değer veren böyle bir belediye başkanın olduğunu düşünmüyoruz.

BANDIRMA DA YÜZLERCE SOKAK HAYVANINA ŞİFA DAĞITILDI

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bandırma’ya açılan Sokak Hayvanları Tedavi Merkezi yüzlerce hayvanı yeniden sağlığına kavuşturdu.

AK PARTİ KARESİ İLÇE BAŞKANI HAKAN AKA: “KARESİ İÇİN DERTLENEN BİR YÖNETİM OLUŞTURDUK”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından AK Parti Karesi İlçe Başkanlığına getirilen Hakan Aka’nın oluşturduğu İlçe Yönetim Kurulu, yapılan değerlendirmelerin ardından onaylanarak görevine başladı. ‘Karesi’yi Türkiye Yüzyılı’nın Kalesi’ yapacaklarını belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Karesi’ye yakışan, Karesi’nin sorunlarını bilen, Karesi ile dertlenen güçlü bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

Serkan Sarı:” Üretici Zarar Ediyor Tüketici Ürünü Alamıyor”

AKP Tarım politikalarını eleştiren CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, “Domatesin fiyatı tarlada yarı yarıya düştü. Tüketiciye gelene kadar da 20 kat arttı. Türkiye tarımı; doğru hedef, uygun araç, yeterli finansman, etkin tarımsal kamu yönetimi ve güçlü kooperatiflerle ayağa kalkar” dedi.

Edremit’te Ahilik Haftası kutlandı

Edremit ilçesinde 36. Ahilik Haftası düzenlenen çeşitli etkilerle kutlandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da programa katılarak esnafların haftasını kutladı.

FATMA KARANALP KÜPELER'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Balıkesir MHP İl Disiplin Kurulu Üyesi Canip KARANALP'in dün vefat eden annesi Fatma KARANALP bugün Küpeler Mahallesinde toprağa verildi.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BAL ORMANI KAZDAĞLARINDA

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 206 hektarlık Türkiye’nin en büyük bal ormanı projesi “Kazdağları Bal Ormanı ve Balköy” için işbirliği protokolü yaptı. Proje sayesinde; eğitimler verilerek arıcılık faaliyetleri geliştirilecek, dünyaya en iyi bal satılacak ve arı ürünlerinin şifası Apiterapi Merkezi’nde tüm dünyaya ilaç olacak.

81 İle Örnek Spor Kompleksi AHP

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ali Hikmet Paşa Spor Tesisleri’ni; tam donanımlı bir spor ve yaşam kompleksine dönüştürerek yeniden hizmete açtı. Şehrin spor yaşamına büyük katkı sunacak olan komplekste, geleceğin başarılı sporcuları en güzel imkânlarla yetişecek.

Emniyet’ten Suçların Önlenmesine Yönelik Operasyonlar

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 09.10.2023 - 15.10.2023 tarihleri arasında kapsamlı bir faaliyet gerçekleştirildi…

Büyükşehir’den Her Mahalleye Oyun Parkı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; 20 ilçede son 1 yılda 60 adet park ve çocuk oyun parkında çalışmalarını gerçekleştirerek mevcut durumu yeterli olmayan parkları yeniledi, ihtiyaç duyulan alanlarda da yeni park alanı oluşturdu. Büyükşehir, özellikle her çocuğun kendi mahallesinde güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi amacıyla oyun parkı bulunmayan mahallelere öncelik verecek.

BANDIRMA KÖRFEZİNİ PİNA MİDYELERİ KURTARACAK

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Padi Divemaster Fatih Tanbatar ve Barış Bilici ile birlikte Müsilaj tehdidine çözüm sağlayacak olan Pina Midyelerinin durumunu Erdek Körfezinde inceleyerek farkındalık dalışı gerçekleştirdi.

ÇETİN BAYIRLIGİL 5 BİN LİRAYI ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNE BAĞIŞLIYOR…

Kasım ayı içinde Emeklilere verilecek olan 5 bin lirayı almayacağını belirten eski gazeteci Çetin Bayırlıgil, emekli olduğunu ve verilen bu 5 bin lirayı Şehit Aileleri Derneğine bağışlayacağını söyledi. Bayırlıgil, “Vatan sağolsun gerisi teferruattır” dedi.

EMEKLİLERİN GEÇİM DURUMUNU VE 5 BİN TL’Yİ SORDUK…

Şu anda Türkiye’de vatandaşların gündemi olan Emeklilerin geçim durumu ile Kasım ayının ilk yarısında verilecek olan 5 bin TL konusunda Balıkesir Haber TV olarak Cuma Pazarına gittik. Burada Hidayet Hayat özellikle emekli vatandaşlara hem geçim durumlarını hem de 5 bin lirayı sordu. Birbirinden ilginç cevaplar aldı. İşte emeklinin durumuyla ilgili vatandaşların görüşleri…

Toplam 2178 haber.