KYK'da Öğrencilerle Çay İçerek Söyleşi Yaptılar

Balıkesir KYK Hasan Basri Çantay Yurdu Kıraathanesi'nde öğrenciler için, Ülkü Ocakları teşkilatı tarafından bir söyleşi etkinliği düzenlendi. 

PAYLAŞ


Etkinliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Milletvekili Yavuz Subaşı, BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan, KYK Yurt Müdürü Mustafa Erol, BBB Basın Yayın ve halkla ilişkiler Daire Başkanı Taner Korkmaz katıldı. 
İl Başkanı Kazım Çalışkan, programla ilgili olarak yaptığı açıklamada, katılan konuklarla birlikte gençlerin sorularına muhatap olduklarını ve taleplerini dinlediklerini belirterek: “Yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da Üniversite öğrencileriyle bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, yaptıkları sohbetin içtikleri çaydan daha demli olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz:” Arayı açmayalım gençler” dedi.

BAÜN Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş:"Hasan Basri Çantay yurdunda kalan öğrencilerimiz ile bir araya geldik.Öğrencilerimizin görüş ve taleplerini aldık. Katılımlarından dolayı öğrencilerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Söyleşinin ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan Üniversite teşkilatlarının atamalarına katıldı. Üniversite Birim Başkanı olarak atanan değerli Utku Kansak'a ve Merkez Kampüs Başkanı olarak atanan Serkan Bilgin’e hayırlı olsun diyen ve başarılar dileyen Başkan Çalışkan: “ Daha iyi ve kaliteli hizmetlerin eriştirilmesi noktasında yapılacak çalışmaları gündeme taşıdığımız toplantımıza ilgi ve alakalarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür eder verimli bir programa daha imza atan teşkilatımızı tebrik ederim” dedi…
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN