Balıkesirspor'da Tarihi Tekerrür Ettirmeyelim

TÜM YAZILARI SON GÜNCELLEME: 22 Temmuz 2022 14:54

Balıkesirspor'da yapılan basın toplantısı öncesi ben de kulüpteydeydim ve biraz anlattık. Ardından Balıkesirspor başkan ve yöneticileri bir basın toplantısı yaptı. Balıkesir Haber TV'de büyük bir özetini verdik. Hâlâ izlemeyenler varsa https://balikesirhabertv.com/ adresinden izleyebilirler. Düşüncelerimi buradan aktarmak istedim…

Haberin başlığını; YÖNETİM BALIKESİRSPOR İÇİN SABIR VE FEDAKÂRLIK İSTEDİ olarak verilmişti…“Evet, görevi üstlendik ve duruma baktık; tahminlerimizin de ötesinde rakamlar ve alacaklılar çıktı ki, bütün bunların düzenlenebilmesi için ve de belli bir yol alınması için herkesten biraz sabır, biraz vefa ve fedakârlık bekliyoruz.” denilmişti…

İşte basın toplantısının özeti bu cümleydi diyebiliriz.

Bir de Can Hoca bugünkü duruma göre ne yapılabilir diye düşündüklerini Muhammet Yılmaz'ın hoca olarak takımın başında olacağını, Balıkesirli hocalarla bu işi götüreceklerini ve çalışmalara da tesislerde başlayacaklarını söyledi.

Yönetimin dediğim gibi durumu bu… Geçtiğimiz günlerde yıllardır ilişkilerin pek sıcak olmadığı ve fazla diyaloğun olmadığı başta Vali, Belediye Başkanları ve önemli iş adamlarıyla görüşülmüş ve pozitif rüzgârlar hissedilmeye başlanmıştı ki, o gün de kendilerine teşekkür edildi.

Basın toplantısında da denildiği gibi araya Bayram girince biraz ortamı rehavet kaplamıştı.

Şimdi yukarıda anlattığım böylesi bir ortamı hazır yakalamışken bir ateşlemenin olması ve aciliyeti olan durumların halledilmesi için bir an önce harekete geçilmelidir. Geçilmelidir, geçilmelidir ki; bir zamanlar köy takımlarımızla maç yaptığımız günlere dönmeyelim.

(Ben o günleri bütün Balıkesirspor sevdalıları gibi içimiz kan ağlayarak seyrettim ve büyük bir ıstırapla da televizyon çekimlerine yıllarca anlattım)

Onun için dönmeyelim ve tarih tekerrür etmesin.

Ne demiş atalarımız: ”Hiç ibret alınsaydı tarih tekerrür eder miydi?”

SON 5 YAZISI

BALIKESİR’İ SEVİYORSAK…

27 Şubat 2024 13:34

OKU

Hızlı Tren Gelmez mi Ola !!!

19 Şubat 2024 22:44

OKU

Seçimleri Kim Kazanamaz!!?

12 Şubat 2024 22:21

OKU

6 Şubat, Deprem ve Balıkesir

06 Şubat 2024 00:11

OKU

Futboldaki Kaos

18 Aralık 2023 22:21

OKU