Uyuşturucu Haberleri
SON DAKİKA

Uyuşturucu Haberleri

Aranan suçlular yakalandı

Bandırma ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin huzur ve güvenliği sağlamak adına gerçekleştirdikleri başarılı operasyonlarla aranan suçluları yakalayarak adalet önüne çıkardı. Operasyonlar sonucunda hırsızlık, dolandırıcılık, uyuşturucu ticareti ve diğer suçlardan aranan pek çok kişi yakalandı. Yakalanan şahıslar cezaevine teslim edildi ve aranan diğer şahıslar hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Kaçak Hayvan Ticareti Operasyonu

Edremit ilçesinde jandarma, kaçak olarak hayvan ticareti yapıldığı istihbaratı üzerine düzenlediği operasyonda 1 kişiyi gözaltına alırken, 58 cins köpek ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Uyuşturucu Operasyonu: Şüpheliler Yakalandı

Sındırgı ilçesinde uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen 4 şüpheli ve araçlarına yönelik operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Operasyon sonucunda bir hassas terazi, metamfetamin maddesi, sentetik ecza hapları ve çeşitli aparatlar bulundu.

Fuhuş Yapılan Masaj Salonuna Operasyon

Bandırma ilçesinde emniyet ekipleri, Hacı Yusuf Mahallesi'nde bulunan bir masaj salonunda fuhuş yapıldığını tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda fuhuş yapanlar suçüstü yakalandı ve uyuşturucu ile suç geliri olarak değerlendirilen para ele geçirildi. Tutuklanan şüpheli cezaevine gönderildi ve masaj salonu 90 gün süreyle kapatıldı.

Balıkesir'de 11 şüpheli gözaltına alındı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan uygulamalarda, çeşitli suçlardan aranan 11 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 2 adet tabanca, 3 adet tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca, sentetik uyuşturucu ve esrar ele geçirildi.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Bandırma ilçesinde yapılan kaba üst aramasında üç ayrı şahıstan uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerden birinden 3.15 gram metamfetamin ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan bir aparat bulunurken, diğer iki şahıstan ise toplamda 1.45 gram metamfetamin ele geçirildi. Olaylarla ilgili tahkikat başlatıldı.

JANDARMA GÖZ AÇTIRMIYOR

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca; uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Karesi, Altıeylül ve Burhaniye ilçelerinde uyuşturucu madde, silah, mühimmat imal ve ticareti suçu işlediği tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik (2) ikamet adresi ve (1) araçta 19 Mart 2024 tarihinde operasyonlar gerçekleştirildi

Balıkesir Emniyeti’nden Geniş Çaplı Operasyon...(Arşiv foto)

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla 11-17 Mart 2024 tarihleri arasında il genelinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlükleri / Amirlikleri tarafından operasyonlar gerçekleştirildi.

Vali Ustaoğlu Balıkesir'in suç dosyasını açıkladı

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı sonrasında asayiş suçları ile mücadele, terörle ve teröristle mücadele, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütleri, çete ve mafya türü suç grupları ile mücadele, kaçakçılık ve mali suçlarla mücadele, düzensiz...

''Türk Escobar'' Urfi Çetinkaya'nın Suç Örgütüne Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını uluslararası uyuşturucu taciri ''Türk Escobar'' lakaplı Urfi Çetinkaya'nın yaptığı suç örgütüne İstanbul merkezli 9 ilde operasyon düzenlendiğini bildirdi. Operasyonda, kırmızı bültenle aranan 1 kişinin de aralarında olduğu toplam 42 şüpheli gözaltına alındı.

58 Milyon Liralık Vurgun Yapan Çete Çökertildi

Balıkesir'de tefecilere yönelik düzenlenen 3 aylık takipli operasyonda çete liderlerinin de bulunduğu 5 kişi yakalandı. Çetenin Balıkesir'de 58 milyon liralık suç geliri elde ettiği ortaya çıktı. Jandarma ekipleri operasyon sonucunda tabanca, uyuşturucu, tapu ve senetlerin yanı sıra 58 milyon liralık malvarlığına el koydu.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Balıkesir'de Polis Ekipleri 167 Şahsı Yakaladı ve 10 Milyon TL Cezai İşlem Uyguladı

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Edremit’te jandarma tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda bir kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 gram metamfetamin, 1 adet av tüfeği, 1 adet cep telefonu ve 11 bin 280 TL ele geçirildi.

231 Adet Hap Ele Geçirildi

Balıkesir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında jandarma tarafından yapılan operasyonda, Altıeylül ilçesinde uyuşturucu imal ve ticareti suçunu işlediği tespit edilen bir şüpheli gözaltına alındı.

Balıkesir'de Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Yakalandı

Gönen ve Erdek ilçelerinde emniyet ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları sonucunda 2 kişi yakalandı.

Bandırma'da Uyuşturucu Operasyonu

3 Şüphelinin 60 Suç Kaydı Bulundu

230 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

Balıkesir'de Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde alkol ve uyuşturucu madde etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik trafik denetimleri yaptı.

HASTA NAKİL ARACIYLA UYUŞTURUCU SEVKİYATI

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü son yılların en ilginç uyuşturucu operasyonuna imza attı.

Emniyet’ten Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması...

Balıkesir genelinde (87) ekip, (259) personelin katılımıyla Asayiş, Trafik ve Huzur Uygulaması yapıldı 

49 İLDE “NARKOGÜÇ-39 OPERASYONU

3 ton 275 kg uyuşturucu ile 378 şüpheli yakalandı;

Alkollü ve Uyuşturuculu Araç Kullananlar Polis Kıskacında

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Trafik Birimleri tarafından, İl genelinde Alkol ve Uyuşturu Madde etkisi altında araç kullanan sürücülere yönelik 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Trafik denetimleri yapıldı.

JANDARMADAN HIRSIZLARA OPERASYON

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, evden hırsızlık olayının çözülmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Gönen ilçesinde hırsızlık malını kabul eden ve karşılığında uyuşturucu madde verdiği tespit edilen (2) şüpheliye ait işyeri ve ikamet adresinde 16 Kasım 2023 günü eş zamanlı olarak icra edilen operasyonel faaliyet sonucu;

Emniyet’ten Şehir Merkezindeki Suçlulara Operasyon

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, il merkezi mahallelerinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi.15 Kasım 2023 günü yapılan uygulamalarda birçok suç unsuru ve suçlular ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretine yönelik farkındalık oluşturmak ve toplum bilincini artırmak maksadıyla 07 Kasım 2023 tarihinde Marmara ilçesi ile Saraylar ve Avşa mahallerinde (385) vatandaşımızın (Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Veliler, Öğrenciler ve Basın Mensuplarının) katılımıyla "Uyuşturucu Madde Bağımlılığı İle Mücadele" farkındalık semineri verilerek UYUMA (Uyuşturucu İle Mücadele Aplikasyonu) uygulaması cep telefonlarına kurulumu sağlandı.

“NARKOGÜÇ” OPERASYONUNDA BÜYÜK MİKTARDA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Edirne, Kocaeli, İstanbul, Diyarbakır Ve Erzincan’da düzenlenen “NARKOGÜÇ” operasyonlarında çok büyük miktarda uyuşturucu ele geçirildi… 16 şüpheli şahıs yakalandı.

3.192 ADET SENTETİK ECZA HAP ELE GEÇİRİLDİ

28.09.203 günü İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timlerince şüphe üzerine durdurulan 2 şahsın üzerinden 1.680 adet Sentetik Ecza Hap ele geçirildi, Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan harici çalışmalarda şahısların tespit edilen araçlarında ; • 3.192 adet Sentetik Ecza Hap, • 1 adet Ruhsatsız Tabanca, • 150 adet 9x19 mm çapında fişek, • Uyuşturucu Madde Ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 17.100 tl para ele geçirildi Konuyla ilgili yakalanan 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı, tahkikat devam edecektir. Emniyet ve asayişinin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

Şehidimizin Kanı Yerde Kalmdı

Şehit Hakan Telli'nin kanı yerde kalmadı İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda polis memuru Hakan Telli, torbacıların uzun namlulu silahlarla açtığı ateş sonucu şehit olmuştu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hakan Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik irtibatlı, iltisaklı ve beraber faaliyet gösteren şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendiğini duyurdu.

Uyuşturucu İmal Eden 3 Kişi Yakalandı

2 bin 400 gram kubar esrar, (107) kök kenevir bitkisi ve (1) adet av tüfeği ele geçirildi.