SON DAKİKA

Asayiş

Asayiş Haberleri

Balıkesir’de Suç ve Suçlulara Aman Verilmiyor

İl Emniyet Müdürlüğü, 11 Kasım 2023 günü 21.30-23.00 saatleri arasında "Milli Güvenlik, genel sağlık ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanması, suç veya kabahatin işlenmesinin önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine" yönelik olarak bir uygulama gerçekleştirdi. 

Yeni Karakollar Güven Sağlayacak

Vali İsmail Ustaoğlu, Gönen Buğdaylı Organize Sanayi Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası ile Erdek İlçe Jandarma Komutanlığı Hizmet Binası’nın açılışı dolayısıyla düzenlenen törenlere katıldı. 

EVİNDE ÖLÜSÜ BULUNDU

Marmara İlçesi Çınarlı Mahallesi mezarlık yolunda evi bulunan ve kendisinden bir süredir haber alınamayan R.Ç.Ç isimli kişinin kapısı Jandarma ve İtfaiye ekipleri tarafından açıldı. İçeriye girildiğinde şahsın yerde yüzüstü yattığı görüldü.. Sağlık görevlileri tarafından yapılan tetkikte kişinin hayatını kaybettiği anlaşıldı. Jandarma ve adli makamlar soruşturma başlattı.

Çamlıkta Araç Devrildi; Kadın Sürücü Yaralandı

Balıkesir merkezde bulunan Çamlık'ta saat 17.00 sularında bir araç devrildi. Fırıntaş Kafe önünde yokuş aşağı giderken, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve fren yerine gaza basmasıyla 10 AKT 251 plakalı araç devrilerek ters döndü. Araçta bulunan 3 kadından arkada oturan 2'si hafif yaralı olarak dışarıya çıkarıldı. İhbar üzerine kaza mahalline gelen 112 görevlileri yaralı sürücü kadının ilk muayenesini yaparak hastaneye sevk etti. Haber-Fotoğraf: İrfan Bilgen

Aranan 28 Kişi Yakalandı; 10’u Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İlin genel güvenliğini ve asayişi sağlamak amacıyla; Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Karesi, Ayvalık, Bandırma, Burhaniye,  Edremit, Erdek, Gömeç, Manyas ve Sındırgı ilçelerinde 27.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (28) aranan şahıs yakalandı, (10) kişi tutuklandı.

Aranan 20 Kişi Yakalandı; 15’i Tutuklandı

Emniyet’ten aranan şahıslara karşı operasyonlar hız kesmeden seri bir şekilde devam ediyor. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından aranan şahısların yakalanma haberleri arka arkaya geliyor. Aranan 20 Kişi Yakalandı;15’i tutuklandı.

Aranan 18 Kişi Yakalandı 11’i Tutuklandı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Asayiş Şube Müdürlüğü, Altıeylül, Ayvalık, Edremit, Erdek ve Susurluk ilçelerinde 12.09.2023 tarihinde yapılan çalışmalarda (18) aranan şahıs yakalandı, (11) şahıs tutuklandı.

Sındırgı Dedeler’de Kahve Tarandı; 1 Ölü 1 Yaralı Var

Sındırgı’ya bağlı Dedeler Mahallesinde iki aile arasında çıkan kavga cinayetle sonuçlandı. 

Aranan Yağmacı Ve Hırsız Edremit’te Yakalandı…

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Edremit ilçesinde on yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulanan aranan şahısların yakalanmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturuldu.

Sahil Güvenlik Komutanlığına Yeni Atama

Sahil Güvenlik Güney Marmara Grup Komutanlığına yeni atanan Binbaşı Erdal Kıraker ve Daire başkanlığına görevine atanan Yarbay Umut Yavaş Vali Hasan Şıldak’ı birlikte ziyaret etti.

Balıkesir’in Her Noktasında Asayiş, Huzur ve Trafik Uygulaması 

Balıkesir’de genel güvenliğin, asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması Suçların önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesine “yönelik olarak, Asayiş, Huzur ve Trafik Uygulaması gerçekleştirildi

Aranan 47 Kişi Yakalandı; 26’sı Tutuklandı

Aranan 47 şahıs yakalanarak gözaltına alındı, sevk edildikleri Adliyedeki işlemlerin ardından 21 kişi serbest kaldı, 26 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kaçakçılık ve Organize Suç Olaylarına Karışan 36 Kişi Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, 26 Şubat-05 Mart 2023 tarihleri arasında kaçakçılık ve organize suç olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde harekete geçildi.

Kepsut’ta ‘Silah Kaçakçılığı’ Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Silah Mühimmat Kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde hareket geçildi.

Gönen’de ‘Kablo Hırsızlığı’

Balıkesir’in Gönen İlçesinde Türk Telekom Müdürlüğü’ne ait Haberleşme Nakil Kablosunun çalındığı ihbarına yönelik çalışma başlatıldı. 2 şüpheli suçüstü yakalandı.

Edremit’te ‘Tefecilik’ Operasyonu

Balıkesir’in Edremit ilçesinde örgütlü şekilde tefecilik yaptıkları, haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen 3 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı.

Altıeylül İlçesinde Hırsızlık Operasyonu

Altıeylül İlçesinde meydana gelen 6 kablo ve bağ/bahçeden hırsızlık olaylarını gerçekleştiren 3 şüpheli operasyonla yakalandı.

Sosyal Medya Dolandırıcıları Yakalandı

Sosyal medya platformları üzerinden sahte hesaplar açarak piyasa değerinden daha düşük fiyata ürün ilanları vermek suretiyle oto yedek parça dolandırıcılığı yaptıkları belirlenen kişiler düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Çalınan Traktör JASAT Tarafından Bulundu

Balıkesir’de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalınan traktör Jandarma Suç Araştırma Timleri tarafından bulundu. Hırsızlık olayını gerçekleştiren E.B. ve O.K. isimli şüpheliler gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Toplam 146 haber.