SON DAKİKA

Asayiş

Asayiş Haberleri

İl Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 16 Tutuklama

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ilde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak 26-31-12/2022-01-01-2023 tarihinde (77) çalışma gerçekleştirdi.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir Edremit Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince ilçe genelinde yaklaşan yılbaşı öncesi uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, depolayan veya kullanan şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar yapıldı.

Edremit’te Şüpheli Araçta Arama Yapıldı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, silah mühimmat kaçakçılığı olaylarına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Edremit İlçesinde ruhsatsız silah ve çalıntı eşya bulundurduğu tespit edilen (4) şüphelinin bulunduğu araçta arama yapıldı.

Bin 400 Litre Kaçak İçki Ele Geçirildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, Türkiye Müşterek Kaçak/Sahte Alkol Uygulaması kapsamında Balıkesir İl genelinde 26 Aralık 2022 günü (145) ekip, (540) personel ile (451) noktada faaliyet icra edildi.

Aranan 152 Şahıs Yakalandı 90’ I Tutuklandı

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce Balıkesir’de genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla operasyonlar düzenledi.

Susurluk’ta Benzin İstasyonundan Hırsızlık: 2 Tutuklama

112 Acil ihbar hattına; 09 Aralık 2022 tarihinde saat:06.00 sıralarında Balıkesir’in Susurluk ilçesi Sultançayır mahallesinde faaliyet gösteren Aytemiz Akaryakıt İstasyonu’na gece saatlerinde gelen kimliği belirsiz, yüzleri kar maskeli, iki erkek şahıs tarafından silah zoruyla, istasyon görevlisi M.B. isimli şahsın elleri ve ayakları ip ile bağlanmak suretiyle alıkonarak, istasyonun otomasyon kısmında bulunan çelik kasanın çalındığı bildirildi.

Roma ve Bizans Dönemine Ait 305 Sikke Ele Geçirildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Altıeylül ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen (1) şüphelinin üzeri ve aracında arama yapıldı.

Balıkesir’de Suç Örgütüne Operasyon: 5 Tutuklama

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir KOM Şube Müdürlüğü Edremit KOM Büro Amirliğince, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan örgütün lideri ile örgüt yöneticileri ve üyelerinden oluşan 15 şahıs tespit edilerek çalışmalara başlanıldı.

400 Litre Kaçak İçki Ele Geçirildi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, sahte/kaçak içki imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, hareket geçildi.

217 Ekiple Asayiş ve Trafik Uygulaması

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce, ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak, suçların önlenmesi, şüpheliler ile aranan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla il genelinde 217 ekip, 542 personelin katılımı ile 09.12.2022 tarihinde gün içerisinde muhtelif saatlerde yapılan ASAYİŞ ve TRAFİK uygulaması yapıldı.

Zeytin Hırsızlıklarına Karşı Alınan Önlemler Sonuç Veriyor

Balıkesir'in Körfez bölgesinde ve Erdek ile Bandırma İlçelerinde devam eden zeytin hasadı bu yıl Valilik tarafından alınan yoğun tedbirlerle daha önce yaşanmayan gelişmelere sahne oluyor.

Balıkesir’de Kapsamlı Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğün ilde uyuşturucu madde ticareti ve kullanımını önlemeye yönelik olarak 28-30/11-01-04.12.2022 tarihinde yapılan 66 çalışmada İl merkezi ile Ayvalık, Edremit, Bandırma, Gönen, Sındırgı, Susurluk, Burhaniye ve Savaştepe ilçelerinde 97 şahıs yakalandı.

Susurluk’taki Şüpheli Ölümde Yeni Gelişme

Susurluk ilçesinde kamyon şoförü olan N. K.’nın şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı.

Balıkesir’de 30 Aranan Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca ilimizde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla 28-29-30 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda ve yapılan yol kontrol ve aramalarında; 30 aranan şahıs yakalandı.

Bandırma’da Tarihi Eser Kaçakçılığı Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, kültür ve tabiat varlıkları kaçakçılığına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Bandırma ilçesinde tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 1 şüphelinin peşine düşüldü.

Ayvalık’ta Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ayvalık İlçesinde 5 şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi.

Balıkesir’de 35 Aranan Şahıs Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ilde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. 25-26-27 Kasım 2022 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda ve yapılan yol kontrol ve aramalarında; 35 aranan şahıs yakalandı. 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

42 Bin Sentetik Uyuşturucu Hap Yakalandı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Burhaniye İlçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 2 şüphelinin üzerinde ve kolilerinde arama yapıldı.

Jandarma’dan Trafiğe Hava Destekli Denetim

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Timleri tarafından, yoğunluğun yaşandığı Manyas-Gönen-Bandırma karayolunda oluşabilecek trafik kazalarını önlemeye yönelik olarak bir denetim çalışması yapıldı.

Toplam 146 haber.