SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Ak Parti Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Soru Önergelerini Cevapladı

Ak Parti Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Soru Önergelerini Cevapladı

Büyükşehir, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Kahvaltıda Buluştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçesi’ndeki görev yapan beden eğitimi öğretmenlerini, Mahalle Ligi ve 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eski futbolcu Pascal Nouma ve Milli Güreşçi Yasemin Adar ile kahvaltıda bir araya getirdi.

Altıeylül Kışa Hazır

Altıeylül Belediyesi, vatandaşların kış mevsimini daha rahat geçirmeleri için gerekli tüm önlemleri aldı. Kış mevsimi nedeniyle meteorolojik bilgileri de göz önünde bulundurarak, gerekli her türlü hazırlığı tamamladıklarını belirten Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül Belediyesi olarak kışa hazırız ve araçlarımız kış şartlarına uyum sağlayacak şekilde bakım ve onarımdan geçirildi”. Dedi

Başkan Arslan’dan İmamoğlu’na Davet

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin 27 Kasım’da düzenleyeceği çalıştay için bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

VATAN SEVGİSİ ÜZERİNE…

Balıkesir Ticaret Borsası’nda Mehmet Çetin Dönemi

Balıkesir Ticaret Borsası’nda dün seçim heyecanı yaşandı. Mehmet Çetin 69 oy ile Borsanın yeni başkanı seçilirken Ersin Erdoğmuş 50 oyda kaldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Burhaniye’de Domuzlar Sahili Talan Etti

Burhaniye’de aç kalan Domuzlar, sahile inip piknik alanlarını talan etti.

Balıkesir’deki Terminaller Tek Tek Yenileniyor

Türkiye’nin oksijen deposu, birçok medeniyetin ev sahibi, yerli ve yabancı turistlerin en çok tercih ettiği Edremit’in Altınoluk Mahallesi; artık konuklarını modern, konforlu ve teknolojik donanımlara sahip bir terminal ile karşılayacak.

Balıkesir'de Çocuk Hakları Günü Kutlandı

Çocuk Hakları Günü sebebiyle Avlu'daki Çocuk Hakları Parkı'nda düzenlenen etkinliğe Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Mehmet Birol Şahin, İl Gençlik ve Spor Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Hatice Dost, Balıkesir Kent Konseyi Genel Sekreteri Mürşit Canbolat, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Meydan, Karesi Gençlik ve Spor Müdürü Adem Özalp, öğrenciler ve öğretmenleri katıldı.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

PKK'LI TERÖRİSTLERİ RAHMETLE ANAN HDP'DEN HADSİZ AÇIKLAMA!

Burhaniye'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Burhaniye'de Bahçelievler Mahallesi Enver Güreli Caddesi Üst Geçit girişinde tek taraflı trafik kazası meydana geldi.

Balıkesir'in Meydanı 27. Bölüm

Balıkesir'in Meydanı 27. Bölüm

Balıkesir Kuzusunda Sındırgı Marka Değer Olacak

Coğrafi işaret tescili bulunan ve Türkiye genelinde en çok kıvırcık koyunun bulunduğu Balıkesir’in doğal şehir ünvanlı Sındırgı ilçesi hayvancılık alanında da marka değer olacak.

Balıkesir Valisi Susurluk Şeker Fabrikasını Ziyaret Etti

Vali Şıldak, programı kapsamında, şeker üretimindeki yüksek kapasitesiyle ülkede adından söz ettiren Susurluk Şeker Fabrikasında incelemelerde bulundu.

Vali Şıldak'tan Güvenlik Birimlerinde İnceleme

Susurluk İlçesinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Şıldak vatandaşın huzur ve güven içerisinde olması için sahada olan güvenlik birimlerine ziyarette bulundu.

Büyükşehir’e 3 Yeni Daire Başkanı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde 21 olan Daire Başkanlığı, 24’e yükseldi. Şehrin geniş coğrafyasında Büyükşehir’in etki alanını artırmak için kurulan 3 Daire Başkanlığının; biri Merkez, biri Bandırma biri de Edremit’te kuruldu.

Balıkesir Arkeoloji Buluşmaları Başladı

Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Balıkesir Kent Konseyi tarafından 3’üncüsü düzenlenen Balıkesir Arkeoloji Buluşmaları Sempozyumu başladı.

BSO Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Sanayi Odası’nın 2022-2026 dönemi Meclis Başkanı ve Meclis Divanı, Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Genel Kurulu delegeleri seçimi Balıkesir Sanayi Odası hizmet binasındaki Rona Yırcalı Toplantı Salonunda yapıldı.

Büyükşehir, Edremit Ülkü Yolu’nu Yeniliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Edremit İlçesi’nin Zeytinli, Altınkum ve Akçay mahallerini birbirine bağlayan Ülkü Yolu’nda yeni yol yapım çalışmalarını başlattı. İçerisinde bisiklet yolu, kaldırım ve aydınlatma direklerinin bulunacağı 4 kilometre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki Ülkü Yolu’nun Haziran ayına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Toplam 2209 haber.