SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Altıeylül İlmek İlmek İşleniyor

Altıeylül Belediyesinin üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Son 3 yılda 1 milyon 85 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması gerçekleştiren Altıeylül Belediyesi ilçeyi ilmek ilmek işliyor. Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı: “Vatandaşlarımızın daha konforlu bir ortamda yaşamaları için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Kurumların 2022 Yılı Çalışmaları Değerlendiriliyor

Vali Hasan Şıldak başkanlığında, İl genelinde yürütülen çalışmaların yılsonu değerlendirmesi ve gelecek yıl planlamasının gerçekleştirildiği toplantılar devam ediyor.

İlçelerin 2022 Yılı Değerlendiriliyor

Vali Hasan Şıldak 2022 yılında yapılan çalışmalar ve 2023 yılı planlamalarının görüşüldüğü değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

Traktörün Altında Kalan Kişi Yaşamını Yitirdi

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde kullandığı traktörün altında kalan 1 kişi yaşamını yitirdi.

Sorunsuz Bir Kış İçin Edremit Belediyesi Altyapıyı Güçlendiriyor

Edremit Belediyesi Kış mevsiminde herhangi bir sorun yaşanmaması için çalışmalarına devam ediyor. Akçay Mahallesi’nde yeni yağmur suyu drenaj hatları döşeniyor.

Ayvalık’ta 53 Göçmen Yakalandı

Balıkesir açıklarında 53 düzensiz göçmen yakalandı.

Burhaniye’de Trafik Kazası: 3 Yaralı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde gerçekleşen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

"Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" Düzenlendi

Cumhuriyet Kadınları Derneği Balıkesir Şubesi "Madde Bağımlılığına Karşı Anneler Hareketi Paneli" düzenledi.

Şadırvanda Çalışmalar Hızlı Başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, tarihi Ali Hikmet Paşa Meydanı’ndaki şadırvanın restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Cumartesi günü saat 22.00’de meydanın trafiğe kapatılması ile başlayan hummalı çalışma, ara vermeden devam ediyor.

CHP’li Akın: ‘Enerjide Enflasyonun İki Katından Fazla Zam Yapıldı’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; Türkiye’de 2022 yılında artan hayat pahalılığında aslan payını resmi enflasyon oranını bile ikiye katlayan enerji faturalarının aldığını dile getirdi. CHP’li Akın, “Resmi enflasyonun yüzde 84 olduğu bir dönemde konutlarda elektrik yüzde 184, doğalgaz yüzde 164 zamlandı. Enerji zamları enflasyonu artıran etmenlerin başında geliyor” değerlendirmesinde bulundu.

Tarım Çalışmaları Değerlendirildi

Vali Hasan Şıldak başkanlığında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından 2022 yılında yürütülen proje ve çalışmaların değerlendirildiği, bununla birlikte 2023 yılı planlama ve hedeflerin ele alındığı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Balıkesir’in Meydanı Yeni Bölüm

Balıkesir’in Meydanı Yeni Bölüm

Ahmet Akın Kuvayı Milliye Anıtı’na Yapılan Saldırıyı Kınadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Burhaniye’deki Kuvayı Milliye Anıtı’na yapılan saldırıyı kınayarak, “Çok açık bir provokasyon olan bu saldırıyı gerçekleştirenler derhal bulunmalı” diye konuştu.

Karesi Belediyesi’nden Atıklarla Gönül Köprüsü

Balıkesir’in ilk Atık Getirme Merkezi’ni faaliyete geçirerek, kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar 14 grup atığın kabul edileceği merkez sıfır atık ile doğaya da nefes olan Karesi Belediyesi, geri dönüşüm için merkeze teslim edilen ve kullanılabilir durumdaki ev eşyalarını tadilattan geçirerek ihtiyaç sahipleriyle buluşturuyor. Karesi Belediyesi vatandaşlar arasında gönül köprüsü kuruyor.

Haydar Çavuş Çeşmesi’ne, Büyükşehir eli değdi

Osmanlı mimarisinin meydan çeşmesi örneklerinden biri olan ve 1906 yılında yaptırılan, Bandırma’nın simgelerinden tarihi Haydar Çavuş Çeşmesi; Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek tüm ihtişamıyla kente ve geleceğe kazandırıldı.

Vali Şıldak'tan Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Merkezi’ne Ziyaret

Vali Hasan Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte E-Sınav Merkezi ile Ölçme Değerlendirme Merkezini ziyaret etti.

Yeni Başkanlardan Vali Şıldak'a Ziyaret

Yakın zaman önce yapılan seçimlerle göreve gelen Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan ve Erdek Ticaret Odası Başkanı Turan Gün beraberlerindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Vali Hasan Şıldak’ı ziyaret ettiler.

Başkan Cengiz:"2023 İvrindi İçin Üstyapı Yılı Olacak"

Şehrin kabuğunu kırma noktasında ilçeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Cengiz “2023 İvrindi’nin yılı olacak” dedi

Pazar Yerlerine Ölçü-Ayar Denetimi

Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri esnafın huzuru için Pazar yerlerindeki denetimlerine devam ediyor.

Toplam 2209 haber.