SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

HDP Edremit İlçe Başkanı Tutuklandı

Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Balıkesir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Yönelik olarak yürütülen çalışmalar devam ediyor.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ADIMIZ BİR, ACIMIZ BİR, ANIMIZ BİR… BİZ TÜRK MİLLETİYİZ…

Mavi Bayraklı Plaj Sayısının Arttırılması Çalışmaları Değerlendirildi

Ulusal ve uluslararası niteliği ile turizm açısından büyük önem taşıyan mavi bayraklı plaj sayısının arttırılması için Vali Hasan Şıldak’ın öncülüğünde başlatılan Mavi Bayrak Çalışmasının faaliyetleri toplantı ile değerlendirildi.

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na Balıkesir Çıkartması

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na bugün kalabalık bir Balıkesir Heyeti adeta çıkartma yaptı.

Yeniden Seçilen Başkanları Ziyaret Ettiler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış'ı ile Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula'yı ziyaret etti.

Balıkesir ve Çanakkale’de Terör Operasyonu: 4 Şüpheli Yakalandı

Balıkesir ve Çanakkale’de 4 şüpheliye yönelik 4 adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirilerek şüpheliler yakalandı.

Kırsal Kalkınmada Destekler Artırıldı

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ ile Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kış Mevsiminde Alınacak Trafik Tedbirleri Değerlendirildi

Vali Hasan Şıldak başkanlığında yaklaşan kış mevsiminde hayatı olumsuz etkileyecek durumların engellenmesi, İl genelindeki karayollarında alınacak tedbirlerin görüşülmesi, ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla kış tedbirlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Başkan İsmail Avcu’dan Bigadiç’e Dönün Çağrısı

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu bir açıklama yaparak hemşerilerini Bigadiç’e dönmeye çağırdı.

Balıkesir Kaymaklısının hakkı verildi; Coğrafi İşaret’e kavuştu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehre özgü ürünlerin tanınırlığını artırarak Coğrafi İşaret ile korunması amacıyla gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda son olarak ‘Balıkesir Kaymaklısı’na da tescil belgesi kazandırdı. Böylece Balıkesir’in, Coğrafi İşaret’li ürün sayısı 17’ye yükseldi.

Balıkesir’de Küçükbaş Üretimi Artarak Hız Kazanıyor…

Balıkesir Tarım ve Orman İl Müdürü Erkan Alkan ile Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Saadettin Aslan Balıkesir Kuzu üretiminin yaygınlaştırılması amacı ile Dursunbey’de kurulan Damızlık Anaç Koyun ve Koç Üretim Merkezini ziyaret etti.

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

ŞEHİT AYBÜKE ÖĞRETMENİN ACILI BABASI: "HDP MECLİSTEN DEFEDİLMELİ"

Burak Boduroğlu: ”Türk Tabipler Birliği Kapatılmalıdır!

MHP Karesi İlçe Başkanı Burak Boduroğlu Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçkan'a sert bir dille cevap verdi.

Balıkesir Kadına Şiddete “Dur” Dedi

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Balıkesir’deki kamu kurumları tarafından bilgilendirici stantlar açıldı.

Öğretmenler Onuruna Yemek Verildi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Vali Hasan Şıldak ve Eşi Fatma Nur Şıldak'ın ev sahipliğinde öğretmenler onuruna yemek düzenlendi.

Ak Parti Kadın Kollarından “25 Kasım” Açıklaması

AK Parti Balıkesir İl Kadın Kolları üyeleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Balıkesir’de Öğretmenler Günü Kutlandı

Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım Öğretmenler Günü, Avlu Kongre Merkezinde düzenlenen program ile kutlandı.

BAÜN Tıp Fakültesi KBB Ana Bilim Dalı Ulusal Akreditasyon Belgesi Aldı

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği tarafından “Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi” verilerek, ulusal düzeyde akredite klinik olarak tescil edildi.

KARESİ BELEDİYESİ SIFIR ATIK İLE DOĞAYA NESEF OLACAK

Sıfır Atık hedeflerine yeni yeni adımlarla yaklaşan Karesi Belediyesi, Balıkesir’in ilk Atık Getirme Merkezi’ni faaliyete geçiriyor. Çevre kirliliğini önlemek ve geri dönüşümü mümkün atıkları ekonomiye yeniden kazandırmak adına 3102 metrekarelik alana sahip tesiste kâğıttan metale, camdan plastiğe kadar 14 grup atık kabul edilecek. Karesi Belediyesi Sıfır Atık ile doğaya nefes olacak.

Toplam 2209 haber.