SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Sıtkı Şeremetli – Köşe Yazısı

YAŞASIN TÜRKİYE... YAŞASIN DÜNYA TÜRKLÜĞÜ!

Savaştepe'de FETÖ Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Savaştepe İlçe Emniyet Amirliği tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalar yürütüldü.

Kazakistanlı Gazeteciler Balıkesir’de

Kazakistan Türk Dili Konuşan Gazeteciler Vakfı önderliğinde Kazakistan’ın 5 büyük şehrinden Televizyon, Gazete, Dergi ve Radyolarda görev yapan 20 basın mensubu Balıkesir’e geldi.

Balıkesir’de ‘Kış Lastiği Denetimi’

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarmasınca, soğuk hava şartlarında, karlı ve buzlu yollarda güvenli bir trafik ortamının sağlanması, uygunsuz lastik kullanımından kaynaklı trafik kazalarının ve trafik kazalarından kaynaklı ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi maksadıyla, 01-02 Aralık 2022 tarihinde “Kış Lastiği Denetimi” yapıldı.

Jandarma’da Güvenlik Toplantısı Gerçekleştirildi

Vali Hasan Şıldak başkanlığında Jandarma sorumluluk bölgesini oluşturun kırsal mahallelerin huzur ve güvenliği ile ilgili Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı Aralık Ayı İlçe Başkanları Toplantısı Yapıldı

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde Aralık ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

Valisi Şıldak: “Engelsiz Bir Dünya İçin, Yanınızdayız Aranızdayız”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Vali Hasan Şıldak yazılı bir açıklama yaparak, sosyal hayatta engellilere sağlanan imkân ve kolaylıkların, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin, çağdaşlığının temel göstergesi olduğunu vurguladı. 

Sındırgı Belediyesi'ne Erişilebilirlik Belgesi

Balıkesir'de "Engelliler için erişilebilirlik seferberliği" sebebiyle "erişilebilirlik belgesi" almaya hak kazanan tek ilçe belediyesi Sındırgı Belediyesi oldu.

Jandarmadan Vatandaşlara ‘Kış’ Uyarısı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarması tarafından, kış şartlarından kaynaklı trafik kazalarının azaltılmasına yönelik olarak, araçların kışlık bakımı, kışlık lastik kullanımı ve kış aylarında araç kullanırken dikkat edilecek hususlar konusunda 01-30 Kasım 2022 tarihleri arasında 1.143 vatandaşa bilgilendirme yapıldı.

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü Yeni Konseptiyle Hizmete Başladı

Vali Hasan Şıldak, yapılan düzenleme sonrasında yeni konseptiyle hizmet vermeye başlayan İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Başkan Arslan’dan 3 Aralık Engelliler Günü Mesajı

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıcı şekilde hareket ederek engelsiz kenti oluşturmak engelsiz dünyayı oluşturmak da tüm insanlığın görevi. Söz veriyoruz daha yaşanılabilir bir kent için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir, Engelsiz Yaşam Fuarı’nda

Balıkesir Büyükşehir Kent Konseyi Engelsiz Şehir Balıkesir Meclis Üyeleri, Engelsiz Yaşam Fuarı’nda (EyafExpo) yerini aldı.

Sabahattin Ali'nin Hayatı Anlatıldı

Edremit Atatürk Gençlik Merkezi’nde Türk edebiyatının usta kalemi Sabahattin Ali’nin hayatı ve eserleri anlatıldı.

Susurluk Yolunda Kaza: 1 Ölü, 1 Yaralı

Balıkesir’de Susurluk yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.

Havranlı Seyit Onbaşı Dualarla Anıldı

Çanakkale Savaşı Kahramanı Havranlı Seyit Onbaşı vefatının 83’üncü yılı dolayısıyla kabri başında anıldı.

VETBÜS Aralık yolculuğuna Savaştepe’den başlıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarına daha kaliteli ve ulaşılabilir bir hizmet sağlayabilmek için tam teşekküllü olarak devreye aldığı VETBÜS, Aralık ayı programına 02 Aralık Cuma günü Savaştepe İlçesi’nden başlıyor.

Balıkesir Tarihine Işık Tutacak

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi ile Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün ev sahipliğini yapacağı “Geçmişten Günümüze Balıkesir'in Kültürel Mirası" Uluslararası Sempozyumu eğitimden tarıma, spordan ekonomiye, sağlıktan kültüre kadar bir çok alanda şehrin tarihine ışık tutacak.

Balıkesir’de FETÖ Operasyonu

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü İvrindi İlçe Emniyet Amirliği tarafından FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü suçu kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 2 şahıs yakalandı.

Vali Şıldak'a Ticaret Borsasından Ziyaret

Vali Hasan Şıldak yeni seçilerek göreve başlayan Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Çetin ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Toplam 2209 haber.